Šta je novo?

Battlefield 3

Takođe :)

Lanmi, vec sam ti rekao preko PM-a, moze tamo internet karticama. Malo proveri sajt bolje i videces.

Stvar je u tome sto mi ne nudi opciju za internet kartice, bez obzira sto pise, Prevrnuo sam sajt trazeci malo vise podataka i gde bi to moglo da se namesti, ali nigde nema, vec je selektovan paypal kao default i ne moze da se promeni.

Kod ove metode nisam iskusio nikakve bug-ove:
Iskontaktirati Wahad-a/dobiti uputstva,
prosetati do banke/popuniti uplatnicu,
poslati potvrdu uplate,
primiti vaucer za BF3 na mejl...
Sad kulijana do 28,29,30-og kad vec igra izlazi...

Kontaktiran wahad jos juce na ovom i jos jednom forumu al lik nestao :) Valjda ce se javiti u neko dogledno vreme, taj tvoj metod je skroz ok :) Inače mogli bi neki klan da napravimo :)

a da li je ovo LE verzija?
i koliko je to legalno, sigurno ce raditi? mislim bas toliko da je jeftinije?

Radice. Odatle sam uzeo Crysis 2 i FIFA 2012 i obe igre rade bez problema.

ok, nego mi deluje malo sumnjivo, pa rekoh da pitam :)
kako toliko jeftinije?

Pa key je u pitanju nije CD stim je i niza cena ;)

kanda ce moci da se rusi toranj u finalnoj verziji...extraaaa,bye bye snajperi mu hahahah
capturexhv.jpg

Pa key je u pitanju nije CD stim je i niza cena ;)

pa kada se uzima preko origina, dl verzija, takodje bez CDa, skoro 2x je skuplje
zato i pitam kako je kod ovih ovoliko nize, pogotovo sto pise nesto skenirani kod ti salju... zbog toga mi i zvuci malo cudno i previse dobro da bi bilo istinito

Samo opusteno ima nas dosta koji mso uzeli bez ikakvih problema ;)
Origin je Origin i uvek je bio skuplji kao i Steam

Kontaktiran wahad jos juce na ovom i jos jednom forumu al lik nestao :) Valjda ce se javiti u neko dogledno vreme, taj tvoj metod je skroz ok :) Inače mogli bi neki klan da napravimo :)

Najbolje da ga nadjes na originu ili steamu.. wahad987

Samo opusteno ima nas dosta koji mso uzeli bez ikakvih problema ;)
Origin je Origin i uvek je bio skuplji kao i Steam

pa ali nije mi logicno da u shopu ciji je vlasnik EA bude skuplji neko kod nekih likova? :)
pogotovu taj deo skenirano sa retail kutija mi je i dalje malo sumnjiv :)

i da li neko moze da potvrdi da je ovo na cdkeydiscountu LE verzija bf?

Poslednja izmena:
pa ali nije mi logicno da u shopu ciji je vlasnik EA bude skuplji neko kod nekih likova? :)
pogotovu taj deo skenirano sa retail kutija mi je i dalje malo sumnjiv :)

i da li neko moze da potvrdi da je ovo na cdkeydiscountu LE verzija bf?

sta mu znaci LE ? :p

LE = Limit Edition ;)

pa da, ali opet nije neka razlika izmedju zemalja, mozda 1-2% kada se cene prebace u istu valutu, a ovde je skoro 2x jeftinije :)

Prilozi

• bf3.JPG
    bf3.JPG
    65.4 KB · Pregleda: 51
pa da, ali opet nije neka razlika izmedju zemalja, mozda 1-2% kada se cene prebace u istu valutu, a ovde je skoro 2x jeftinije :)

Retail igre u Rusiji, Aziji...znaju biti dosta jeftinije nego u ostatku sveta, ljudi pokupuje te retail ključeve i preprodaju ih.

A zasto je meni rekao da je cena 2600 dinara a ne 2230 koliko izadje 30 dolara? Ne znam zasto postavljam pitanje ovde a ne njemu ? ;)

To je bio pre-order (2100 dinara) a to vise ne vazi :p

I cak i da ti trazi vise od tih 2600 i dalje ti je najpovoljnija varijanta, sta se bunis? :)

lepo je decko rekao do 15tog cena 2100 posle se povecava

Vrh Dno