Šta je novo?

Battlefield 3

^Samo sto je voznja helija sto puta bolja u vietnamu ili bc2 nego u bf 3 :S dok je jet lepo odradjen...

Meni baš fino ide, uvek sam prvi ili drugi na conquest, ok malo gore jer sam na rush uvek prvi :D ali ajde... lepa igra, sviđa mi se mnogo je smireniji ovaj conquest nego rush... možeš da se opustiš, prošetaš and shit...

Meni ide odlično na ovoj GTX480 jedino me interesuje kako doći do podešavanja u igri, da li su zaključana pošto je beta (ESC ne funkcioniše)?

Probao sam i ja CB mapu i vise mi se svidja od onog Metroa koji ni za q nije...FPS-a kolko hoces ali ima svi da se pusimo kad izadje original verzija i kad puste sve detalje u promet,ima da nam se prepolove FPS-i i onda ce da bude kuknjave do besvesti :D

Esc ti radi tek kada udjes na mapu sakrijes se negde zalegnes i krenes sa podesavanjima , nakon zavrsetka podesavnja sacuvas ih i ides na quit jer tako igra zahteva da bi sacuvala to sto si podesio ;)

evo moja podesavanja sa konf iz potpisa i fps
saxfps.jpg

Uf bre nista ti se ne vidi na tim slikama

Zna li neko do kada ce moci CB da se igra ? a betu znam da je do utorka valjda.. idem sad izgleda i necu sesti za komp do sutra popodne..

^desni klik View image...pa zoom...

@2Saint4u
Borbeni helikopter sa svojstvima cepelina. AK971 koji sam nosao po metrou ima jaci dmg od nosnog mitraljeza ahz-a. Napravio sam sinoc 0-80 skor u nekoliko partija dok se nisam "upoznao" sa helisem. Od letenja duz mape nema nista jer ce te cini mi se par uigranih glokova spustiti na zemlju vrlo brzo. Bice potrebno dosta vezbe/letenja po krajevima mape i uigran dvojac za ostvarivanje dobrog skora...
...ali opet BF3 i u ovakvoj beta izvedbi je meni totalni vrh :)

Poslednja izmena:
E svašta čovek može da vidi u ovoj beti. Situacija...spawn...sve mirno, čuje se cvrkut ptičica...sunčevi zraci se probijaju kroz granje. Sekund kasnije padam mrtav i onda nastaje totalna ludnica...kill cam...ledeći tenk oko njega padobranci...leteće drveće...drugim rečima totalni haos. I tako nekoliko puta. Situacija br.2...sve je ok...ubijem lika...drugo...trećeg dobijam neki ribon i onda padam mrtav. Pogledam na skor i imam šta da vidim. Nigde mojih ubistava...tj. moja ubistva su upisana kao moje pogibije...lol.

Da li neko moze da mi kaze zasto 5850 i 5870 u crossfire-u daju po 30 -50% gpu usage u beti i skoro isti fps kao sa jednom u Bf3 ? Pretpostavljam da je cpu usko grlo ali bas toliko nisam siguran ali ajd da cujem jos neke odgovore , mozda ima neka caka .. :type:
Naravno rec je o mojoj masini + 5870

Da li neko moze da mi kaze zasto 5850 i 5870 u crossfire-u daju po 30 -50% gpu usage u beti i skoro isti fps kao sa jednom u Bf3 ? Pretpostavljam da je cpu usko grlo ali bas toliko nisam siguran ali ajd da cujem jos neke odgovore , mozda ima neka caka .. :type:
Naravno rec je o mojoj masini + 5870

Isti problem imam i ja sa istim procesorom i 560 Ti grafikom. Problem se javlja samo na Caspian Border dok na Metrou imam 99% GPU Usage.

Do procesora nije s obzirom da sam nailazio na ljude po forumima sa takvim problemom a koriste i5, i7...

Da , i ja sam primetio na mojoj 5850 kad su mi detalji na high da je gpu usage oko 70-80% a kad stavim sve na ultra radi na 99% ali naravno bude malo neigrivo 25-35 fps. ( u Caspianu)
Sa tim gpu usage-om muku mucim i na bc2

Poslednja izmena:
Da , i ja sam primetio na mojoj 5850 kad su mi detalji na high da je gpu usage oko 70-80% a kad stavim sve na ultra radi na 99% ali naravno bude malo neigrivo 25-35 fps. ( u Caspianu)
Sa tim gpu usage-om muku mucim i na bc2

Meni je grafika nova pa nisam ni probao BC2. Kad probam javicu.

O tome sam pricao ranije da mi nekad igra na ultra mnogo bolje radi nego na high ali nisam nikad proveravao GPU usage. Ali Caspian nema sanse da igram na High ili Ultra mora medium ili low ali radi extra. FPS na medium izmedju 70-90 a na low 90+

Isti problem imam i ja sa istim procesorom i 560 Ti grafikom. Problem se javlja samo na Caspian Border dok na Metrou imam 99% GPU Usage.

Do procesora nije s obzirom da sam nailazio na ljude po forumima sa takvim problemom a koriste i5, i7...

tako i kod mene na metrou 90, 95 usage na caspian oko 50, 60...

O tome sam pricao ranije da mi nekad igra na ultra mnogo bolje radi nego na high ali nisam nikad proveravao GPU usage. Ali Caspian nema sanse da igram na High ili Ultra mora medium ili low ali radi extra. FPS na medium izmedju 70-90 a na low 90+

'nas kako probaj,aj probaj da stavis sve na high,pa onda "shadows" sa "high" spusti na low,tada je vram usage manji od 1gb,znaci sve ti je na high samo senke na low,AA off i HBAO off,i kloknes malko grafu kontam da tada na caspian ne bi smeo da imas manje od 50 fps-a :smoke:

Vidis nisam znao da te senke mogu da oslobode vram.
E da mi je sad neka 5850 sapphire sa 2Gb rama :D A kada se pojavila svi su rekli da je nepotrebna :D

Pa i ne verujem da je tebi potrebno za 1680 rez. :) Probaj upali sve zivo pa idi u msi afterburner i gledaj mem usage, tu ce da ti pise zauzetost.

Pa ne znam, sada cu da testiram, samo mi reci kako da ukljucim to za pracenje zauzeca memorije, evo sad gledam po msi ab i ne mogu da nadjem a imam neki poslednji ab..

Evo ti slika kako treba da izgleda msi afterburner , gde i sta treba da podesis da ti se vidi memory usage ;)

Prilozi

• msi afterburner.JPG
    msi afterburner.JPG
    64.7 KB · Pregleda: 69
Ne vredi, ja nemam memory usage, imam sve ostalo, znam kako da namestim osd ali eto.. a imam noviji AB.. Koji ti imas, da skinem taj ?

Moja verzija je 2.1.0 tj poslednja koja ima ;)

Nazad
Vrh Dno