evo moja podesavanja sa konf iz potpisa i fps
![]()
Nije FAMAS, ovo je neki SMG![]()
Ne mogu tako da se otvore slikeDesni klik,open in new tab,pa zoom. (╯°□°)╯
Da li neko moze da mi kaze zasto 5850 i 5870 u crossfire-u daju po 30 -50% gpu usage u beti i skoro isti fps kao sa jednom u Bf3 ? Pretpostavljam da je cpu usko grlo ali bas toliko nisam siguran ali ajd da cujem jos neke odgovore , mozda ima neka caka .. :type:
Naravno rec je o mojoj masini + 5870
Da , i ja sam primetio na mojoj 5850 kad su mi detalji na high da je gpu usage oko 70-80% a kad stavim sve na ultra radi na 99% ali naravno bude malo neigrivo 25-35 fps. ( u Caspianu)
Sa tim gpu usage-om muku mucim i na bc2
Isti problem imam i ja sa istim procesorom i 560 Ti grafikom. Problem se javlja samo na Caspian Border dok na Metrou imam 99% GPU Usage.
Do procesora nije s obzirom da sam nailazio na ljude po forumima sa takvim problemom a koriste i5, i7...
O tome sam pricao ranije da mi nekad igra na ultra mnogo bolje radi nego na high ali nisam nikad proveravao GPU usage. Ali Caspian nema sanse da igram na High ili Ultra mora medium ili low ali radi extra. FPS na medium izmedju 70-90 a na low 90+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari