Šta je novo?

Battlefield 3

Moonwalk on servers! :p

Jgt koliko sam cekao da probam Caspian i sad kad mogu nikad izdr....kaniji nisam izlazio iz partija ... Pa zar je moguce da ce ovakav lag biti do 10-og ? Mislim stvarno nas neko zajevava ovde ! Da sam znao da ce me ovoliko zivaca kostati ova beta pocev sa metroom i zavrsno sa Caspian šlagom , cekao bi 29-i finalnu verziju ... Ovo je bruka od faila.
Sad sam ponovo pokusao i lag je 3x gori nego kad su je pustili ! Uff

Poslednja izmena:
Sad sam probao Caspian Border.. samo cu da vam kazem da se ne secam da sam skoro uhvatio sebe da ne znam koliko je sati i da su prosla skoro 2h a da nisam primetio :smoke::smoke: ,)

E ovo je pravi Battlefield. Mozda nisam verodostojan jer nisam igrao bc2 mp ali sam igrao stare battlefield mp, ona raspala metro mapa ne zasluzuje da bude u bf3, CB je cudo !

Ok, lag je toliki da sam sam sebi licio na kostunicu, 1 korak napred- 3 koraka nazad :d
Stvarno lag ubija ali keve mi, 6 partija za redom..,)

I svih 6 pobeda :D uglavnom sam bio medj' 12 od 26 ili koliko vec, koristan sam po ekipu :p A da sam solidan u ovoj mapi vidim po tome sto su svi napucani cinovi a ja sam private first class, 3 stars :D

A prvi put predjoh 1000 pts danas, u metro-u sam bio uzasan jer sam stradao od stekara.

Mogu samo da vam kazem da ozbiljno razmisljam da kupim igru. Tj da bacam tikete za nju :D

i za kraj :

[YOUTUBE]aE3zESmcqwA&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
+1

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

hah taj glitch je jako freaky :)
Danas mi drugar javio da je CB mapa otkljucana odma sam seo na bicikli otisao do njega da probam, mogu reci da me odusevila mapa. I'm a pro Bushmaster :d
Definitivno se uzima igra, samo prvo treba kupiti graficku nekako :)

Evo sad sam pre pola sata odigrao jednu i nije bilo laga uopste , malo samo manje frejmova od metroa napolju... Ali opet naletim na hakera koji ima 100 i nesto kileva i kako god se spanujem odma izvrsim suicide ..lol ! Ali neka makar sam 10 min odigrao kako treba . Stvarno je dobar osecaj i dobra mapa ali mislim da bi mi trebalo pojacati hardware. Nisam zadovoljan sa 25 do 45fps u 1080p , ultra , aa off , motion blur on 100%, 16 af i off post procesing !
Ne znam kako bi se ponasala 5850 u cf-u ? Da li bi kupovinom jos jedne polovne dobio oko 80% + u performansama ? Da naprimer sa 30 fps odem barem na 45 -50?

Pa sacekaj da igra izadje, ja sam ubedjen da ce odlicno raditi na visokim detaljima [high, hbao i AA 1080p] sa 5850 a za ultra podesavanja ce trebati nesto jace. A kome jos trebaju ultra podesavanja u mp ?
A i mala je razlika izmedju high i ultra, ima je ali je tesko primecujes u rostiljanju silnom.

Upravo zavrsio, mapa je fenomenalna... Problem sa lagom nisam imao, sve prosto klizi...
Mnogo jako :p

Kao što hsv.stoned reče, ovo je prava BF mapa :)

ljudi za ultra vam treba graficka sa vise od 1300mb rama,za high oko 1000-1100mb zavisi od AA i HBAo

Jos 3 partije, sve oko 1500 pts.. koje je uzivanje ovo igrati, ubo sam server bez laga :)
Cini mi se da je u CB grafika mnogo lepsa, igrao sam i na high i ultra ali je samo na high skroz igrivo, sa hbao i 2xAA 35 fps prosek, odokativno ali je low gpu usage problem, najcesce je od 50-65% sve zbog c2d procesora :D
Kapiram da cu sa naklokovanim pII 955 imati 50 fps prosek. Na ultra moze da se igra ali sa 18-30 fps a to je malo za mp, a i kao sto rekoh, koga zabole za efekte itd u ovako dobrom rostiljanju ;)

da dodam samo, imam 11.8 drajvere koji su relativno stari, verovatno ce sa nekim novim fps biti jos bolji.

SP je vec druga prica ali nema veze, veliki br ljudi ce moci na high sa AA i hbao a i tu igra super izgleda, ko ima 1Gb + graficke neka cepa na ultra :smoke:

Evo vec smem da potpisem da cu kad-tad kupiti igru :) Ali nekako bih voleo onako sa sve kutijom :D zna li se koliko ce kostati u tom izdanju ?

Poslednja izmena:
Evo i ja probao mapu :) server je dobro radio nije bilo laga ali mi PC umire hehe. Znaci sniperom onako iz daljine kad zumiram fps ude u K... Treba barem graficka od 500 eura da bi to radilo kako treba :D

Nesto vama nije uredu sa tim grafickama, drajverima ili ko zna cime. Meni ne pada ispod 35 frejmova, sve na medium 1680*1050 rez.

*** svima vam laguje osim meni xD

To je racunam, isto kao sto je nekome 30 frejma dovoljno za MP igranje, a neko ne zove lagom nista ako nema rubberbandinga.
Ajde lepo probaj pridji ogradi, i klepi nozem... ako u istom trenutku kad noz udari u zicu se ista zica pokida, - NEMA LAGA.

Ali kapiram da ces imati rezultat - KLIK - 0,5 sec - zica se raspada.
Sad izracunaj sta je "proizvod situacije" kad se nadjes u duelu oruzjem.

Uh...izgiboh kao žuti...ubi me lag. Korak napred, dva nazad :D . Probao sam na dva servera. Inače frame rate isti kao na Metro mapi.

To je racunam, isto kao sto je nekome 30 frejma dovoljno za MP igranje, a neko ne zove lagom nista ako nema rubberbandinga.
Ajde lepo probaj pridji ogradi, i klepi nozem... ako u istom trenutku kad noz udari u zicu se ista zica pokida, - NEMA LAGA.

Ali kapiram da ces imati rezultat - KLIK - 0,5 sec - zica se raspada.
Sad izracunaj sta je "proizvod situacije" kad se nadjes u duelu oruzjem.
To sto se tice nozekanja stakla zice znam...tako je od pocetka bete..mislio sam nemam ogroman lag da protivnici trce u mestu i takve gluposti..

Imam problem sa padom FPS samo na Caspian Border-u sa poslednjim BETA NVIDIA drajverom. Grafika je GTX 560 Ti.

Primetio sam da se grafika ne iskorišćava u celini već je GPU Usage 50-70% i u tim momentima FPS pada i do 40fps na LOW podesavanjima. Inace na Metro-u imam i do 120fps na High.

Video sam po stranim forumima da je do drajvera problem i da se instaliranjem poslednjih stabilnih drajvera resava problem, odnosno da se GPU Usage vraca u nomalu.

Probacu malo kasnije pa javljam rezultate.

Imam srecu da uvek naletim na ovakve gluposti, prvo u Bad Company 2 sad i u BF3 :d

[YOUTUBE]HCcvXTnRx4o[/YOUTUBE]

Famas :p

Nesto vama nije uredu sa tim grafickama, drajverima ili ko zna cime. Meni ne pada ispod 35 frejmova, sve na medium 1680*1050 rez.

Sve je to ok dok trckaram okolo i nista ne radim FPS je 60-80, ali kad krene akcija i negde dalje stanem da snajperisem i zumiram FPS 30-40. Iskreno nisam probao jos sa puskom da igram mozda je lakse kad je losiji FPS, ali sa snajperom je jako zeznuto. Nema sanse da nekog pogodim kad mi FPS pande ispod 50 to je neki minimum da bi mogao igrati normalno mada i to je jako slabo. Kad me mis ne prati u real time :) i malo sve to kasni vola da gadjam ne bi pogodio :D

Koji je smisao jetova kada ne mogu da bacaju bombe kao u bf2? Sa onim prdavcem ne mozes nista da postignes.

Mislim da se bombe otkljucavaju kako stices iskustvo za jet.

Kako je dobra Caspian Border mapa, jes da je lag bio ko da igram preko 28k modema ali vredelo je. Ali smesni su ovi sto kukaju preko chata kako im secka, kako je lag ogroman i kako na Metro nema laga ha ha ha. Umesto da eksperimentisu i da uzivaju oni bi igrali ovo bas sad ko da im zivot zavisi od toga. Mapa je prelepa iako fps ne prelazi 25-30.

Bilo fino malopre samo bedak sto je pukla igra na kraju i nisam siguran da je sacuvao sva ona cuda sto sam "zaradio" .. sto se fps-a tice nikad ispod 70 nisam imao.. ako je uopste bitno...

Nazad
Vrh Dno