Šta je novo?

Battlefield 3

kako se ukljucuje chat ili "say to all",ne mogu nigde da nadjem u opcijama?

Evo kako da udjete u Caspian Borders:

Hit SHIFT+CRTL+J

copy paste
launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }

press enter

select server – don’t enter a password – i.e. leave password field blank
Tacno si to napisao, ne bas sve detalje, a izostavio si najvazniju stvar: sve ovo radi ali samo u chrome-u, http://forum.benchmark.rs/showthread.php?143653-Battlefield-3&p=2676553&viewfull=1#post2676553. A ne odnosi se samo na Caspian border vec vazi za sve servere pod lozinkom.

Ako to i dalje radi, mislim da time rizikujes da ti banuju Origin nalog.
Ne postoji razlog za ban.

hvala marvel,nisam igrao bc2 pa ne znam...

mrtvih ljudi sa letecim pucaljkama sve vise i vise ali sve iznad 40 lvl :) garant ima neka fora...

gomila bagova,ali ako sve to lepo skockaju,u sta verujem,lepo cemo se naigrati zimus...

mrtvih ljudi sa letecim pucaljkama sve vise i vise ali sve iznad 40 lvl :) garant ima neka fora...

Ma to su citeri, juce lik 150 killova radi AOE sa C4 :) kako se stvorimo ubije nas sve odjednom.

A kartonske stene su prejake :) jedino ih snajperom ne mozes probusiti... Sve je to ok dok je beta, a posle nadam se da nece biti glupih citera i bugova.

nemoguce da ti secka meni na masini iz potpisa sve je na max podeseno i igra leti ....

Ima tu nekih bugova ja do juce nisam znao kako dobro igra moze da radi na mojoj konfi :) ali posto sam cackao opcije pa sam s**** sve i sad mi radi ocajno ponovo...

Igrao sam na high i reko iz cista mira da probam ponovo ultra kad ono poleti igra. Radilo mi mnogo bolje nego na high detaljima ali ne dugo *** znatizelja pa sam cackao nesto :wall:

Nemoj da se cimas bezveze, ova beta je djubre, meni je prvo na haj i 1680x1050 sa 4xAA radila uzasno, pa na low jos gore! a posle 2 min na ultra igra leti! :d
Juce sam igrao na haj i 2xAA i igra klizi bez trunke laga a od kasno sinoc radi uzasno, probacu posle opet.

Ja goru betu skoro nisam igrao.

Ja se se slazem sa vecinom za djubre, bc2 mislim da nije bio toliko los kao ovaj u beti.

Danas katastrofa 4 partije za redom me izbaci server pred kraj partije kad treba da kesiram bodove :D

Ako kupim BF3 , dali cu nekako moci promeniti ime u igri posto mi je ovo slucajno ispalo *****no ? Kontam da cu moci ako napravim novi Origin account... Ili moze jednostavnije ?

Sacuva i to. Isto tako racuna ti se i pobeda ili poraz u zavisnosti od toga kako zavrsi tvoj tim.

ovde svi porede beta BC2 vs beta B3,i na osnovu toga donose zakljucak,ako je bila beta bc2 bolja od ove znaci da ce ova igra biti losija,ja bas mislim suprotno....25-27 okt ce pokazati......ja verujem da ce ovo biti fantasticna igrica..mora biti :beer:

Al sam sad pop..... !! Haker upao i przi ko pravi , skor 93-0 ! Pa kako je moguce da ih vec ima ? Kako li ce biti tek kasnije ?
U BC2 sam čitera video prvi put posle godinu ipo a sve skupa jedno 10 puta ...

Poslednja izmena:
Ma, opusteno...
Negde procitah da PunkBuster nije aktivan, tj da trenutno samo loguje exploite i da Dice radi sa Even Balance na tome da na vreme pokupi sve moguce fore koje su chiteri koristili u beti, kako bi bili "spremni" za final igru. Uostalom, pogledaj samo top scorove, da se covek krsti levom i desnom cega sve tu ima.

LoL, a sto, sta je sa Benchmark platoon-om? :)

Btw, sad gledam ovog igraca - skokismoki ? Jel zna neko njega? Mislim, jel on chiter (ili je neki bug u pitanju) a vidim da je i u Evil Minds i BF Srbija...?

Poslednja izmena:
Pa generalno ljudi sa "nasih prostora" u sustini jedini i igraju.. kada igram sa "strancima" to je bas ono.. muka..

Btw, sad gledam ovog igraca - skokismoki ? Jel zna neko njega? Mislim, jel on chiter (ili je neki bug u pitanju) a vidim da je i u Evil Minds i BF Srbija...?

Znam ja Skokija i nije čiter sigurno? Što?

Skoki je zaglavio na hakovanom serveru od 128 igraca pre par dana i u sekundi je dobio najvisi rank. :)

Vrh Dno