Šta je novo?

Battlefield 3

Sad mi je jasno zasto onoliko ljudi nosi UMP. A ladno nije najjace oruzje:D

Shotgun + scope = instant kill, i to sa poprilicne distance lol. Kakvi snajperi, RPG-ovi i ostale vazdusare...:)

Igra dozvoljava shotgun - scope kombinaciju? omg :smackbum:

Malocas me je zmay masakrirao na mapi s time, mislim da je imao montiran acog scope:D Bukvalno instant kill, i to sa ohoho razdaljine.

Pogledao sam na "870" unlock tree...skoro sve sto moze na pusku da se stavi, moze izgleda i na shotgun, pa i supressor :D

Poslednja izmena:
Malocas me je zmay masakrirao na mapi s time, mislim da je imao montiran acog scope:D Bukvalno instant kill, i to sa ohoho razdaljine.

Pogledao sam na "870" unlock tree...skoro sve sto moze na pusku da se stavi, moze izgleda i na shotgun, pa i supressor :D

Haha, to sam provalo sa okijem pre neko vece, malo se cimas dok ne dobijes reflex pa posle i ACOG 4X a onda i zrno za krupnu divljac, preko 100m ima mali pad :D , za dva dana 500 ubitstva sa shotkom 870, znam kako su mene nervirali oni freakovi sto snajperisu sa shotgunom u bc2 pa sam resio da im se pridruzim kad ne mogu da ih pobedim :D , nije to nista malopre sam probao 6X zoom i bolje radi nego sv98, brze radi reload.
Takve stvari moraju da izbace iz igre, scope na shotgunu??? jos da mogu da montiram i smoke launcher...

Ma neka ostave slobodno sve te attachmente i za shotgun, ali da brate onoliki demidz pravi na onolikoj razdaljini, omg... :) Bez obzira na tip municije, mora da se smanji demidz jer ovo kad provali masa...
A taman sam se poradovao sto je ovim launcherima smanjen splash u odnosu na BC2, cak se i snajperasi mogu preziveti, ali eto ga sad ovo...lolz :D

Sad sam instaliao igicu i malo odigrao i mogu vam reci da je zahtevna meni na konfi iz profila bash secka

Verovali ili ne, scope se u relanom zivotu koristi i na shotgunovima :) to su tzv. Tactical Offensive Shotgun

Mislim da je bas ovo shotka iz igre, Remmington 780

newbreacher1.jpg

A ovde npr. ima jos kojesta na temu...definitivno postoje ovakve kombinacije samo je pitanje efective range...

http://www.tacticalshotgunaccessories.com/opticsandlasers/default.htm

^Znam za to, na moderne shotgunove sa pikatinijevom sinom se i moze stavljati sve i svasta, tu nema zbora...(doduse tu na slici je nisan koji menja musicu, nista posebno - nije ACOG sa uvecanjem ili nesto jos jace sto je namenjeno puskama) - ali je totalni gamebreaker da pravi instant kill, pa jos na tolikoj razdaljini...sva oruzja ti smanjuju health (tj kad ne baguje detekcija), ali ne i to. Samo PUF i nema te:d

Pedja89 je napisao(la):
Sad sam instaliao igicu i malo odigrao i mogu vam reci da je zahtevna meni na konfi iz profila bash secka
Ne bi trebalo da secka...prodzaraj malo po opcijama, kad ja mogu da teram Metro na ultra, mozes i ti...iskljuci AA...stavi najnoviji beta drajver...

Poslednja izmena:
^Znam za to, na moderne shotgunove se i moze stavljati sve i svasta, tu nema zbora...ali je totalni gamebraker da pravi instant kill, pa jos na tolikoj razdaljini...sva oruzja ti smanjuju health (tj kad ne baguje detekcija), ali ne i to.

Ne bi trebalo da secka...prodzaraj malo po opcijama, kad ja mogu da teram Metro na ultra, mozes i ti...iskljuci AA...stavi najnoviji beta drajver...

Instaliran je najnoviji beta drajver i iskljuchen aa i opet secka

Probaj cpu na 5.5Ghz :p

ta kartica ima 1024 mb rama i ako stavis sve na high preci ce ti tih 1024 mb i rekao bih da zato secka (hbao off aa off ),probaj da stavis sve na high a shadows na medium tada ce da vram padne na 950 i onda ne bi trebalo da secka :D (hbao off i AA off naravno )

Poslednja izmena:
ta kartica ima 1024 mb rama i ako stavis sve na high preci ce ti tih 1024 mb i rekao bih da zato secka (hbao off aa off ),probaj da stavis sve na high a shadows na medium tada ce da vram padne na 950 i onda ne bi trebalo da secka :D (hbao off i AA off naravno )

Namestio sam, trebalo da se restartuje igra kad iskljuchish AA :D Igra je odlichna a grafika josh bolja

@ pedja
e super-meni sve na high-AA off,hbao off,full hd vram usage oko 1050mb-1100mb cak nekad skoci na 1150mb,malo cu testirati pa ti javljam :smoke:

Verovali ili ne, scope se u relanom zivotu koristi i na shotgunovima :) to su tzv. Tactical Offensive Shotgun

Mislim da je bas ovo shotka iz igre, Remmington 780

newbreacher1.jpg

A ovde npr. ima jos kojesta na temu...definitivno postoje ovakve kombinacije samo je pitanje efective range...

http://www.tacticalshotgunaccessories.com/opticsandlasers/default.htm

Khmmm to nije scope, to je reflex sight ili red dot (kako god). Scope je nesto sto priblizava... I to se ne stavlja na shotke :)

Poslednja izmena:
Jel to izasao neki patch ili meni igra odjenom leti :) Juce i danas jedva sam igrao, znaci FPS tamo kod vode je bio 35 sa snajperom a sad preko 60 hmmmmm. I nekako mi ceo dan igra stucala a sad klizi ko podmazana :D

Jel to izasao neki patch ili meni igra odjenom leti :) Juce i danas jedva sam igrao, znaci FPS tamo kod vode je bio 35 sa snajperom a sad preko 60 hmmmmm. I nekako mi ceo dan igra stucala a sad klizi ko podmazana :D

Nazalost ne :(

Ma ko zna sta oni rade sa serverima u pozadini. Mozda su ih namerno vestacki opterecivali nekim skriptama (mozda su simulirali masu ljudi koji pokusavaju da se nakace na PUN server pa igracima krene da stuca)...

Ne znam sta bi *** radilo mi extra ali morao sam ja to da cackam :)

Slika 1: Detalji na ultra AA AF iskljuceni
Slika 2: Detalji na high AA AF iskljuceni
Slika 3: Detalji na ultra AA AF iskljuceni
Slika 4: Detalji na high AA AF iskljuceni

E sad ko koga tu J__e :) Ovih dana mi je radilo kao na slikama 2 i 4 i veceras ja malo da vratim na Ultra da proverim razliku kad ono :) Ali nije dugo trajalo morao sam o5 da cackam opcije. Nemam poima sta se desava. :mad: Imam jos dosta slika dok mi je radilo super na Ultra.

Probao sam Medium detalje dok mi je radilo dobro FPS bio izmedju 90 i 130 u parku. Cak i High detalji su bilo dosta dobri.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    353 KB · Pregleda: 112
  • 2.jpg
    2.jpg
    368.7 KB · Pregleda: 100
  • 3.jpg
    3.jpg
    378.6 KB · Pregleda: 91
  • 4.jpg
    4.jpg
    361.5 KB · Pregleda: 96
Upravo sam video 3-4 lika kako rone kroz teksture, 2 iz moje ekipe a onda je jedan enemy zadrzao dah, ronio 20m i ubio me iz nekog zbunja, mislim da je to taj :d

Mene sinoc ubijali nevidljivi ljudi, drvena vrata koja pucaju i covek od pescane oluje :) I onda na jednom serveru lik 150 killova ubija sve zivo... Moram danas da se igram malo sa opcijama ima tu neka fora da to bolje radi :D

pukao battlelog i igra trenutno ne radi

Vrh Dno