Šta je novo?

Battlefield 3

Pa pazi BC1 nisu ni najavili za PC..dok BF1943 su najavili cak su i cenu rekli i kad sam kupio BC2 bio je letak u dvd pakovanju coming soon to pc...tako da...

Ok je da ja padnem od jednog metka ali bre sa SMAW pogodim na 2-3 metra od lika koji lezi, on mene kokne sa ak74 a njemu posle stoji 60% healtha :)

"The final game will look, play and sound better than the Open Beta"

Oct 03, 2011, 05:54PM
Karl Magnus Troedsson
General Manager, DICE

cheers

Lepo je ovo cuti

sta se meni danas desilo, lik krece da aktivira M-COM na A sajtu na livadi, ja ustajem jel sam lezao iza zidica krecem da ga pucam, lik atkivira M-COM okrece se i ubija me, hahahahah

Meni se to desava stalno!Prosto je nemoguce da u jednoj partiji 3 razlicita igraca skrljaju me sa jednim metkom i uvek kada se sretnemo na nekom cosku!U svakoj partiji mi se to desi stim sto ja nisam nikoga ubio na takav nacin!

Znači koje ste vi kamperčine...mislim na zookarma i tabasca :D. Uletim na neki server i ne gledam ko igra...upadnem u squad kad ono tamo karma i tabasca...kamperišu sve u 16. Na stub srama :d Doduše, pošto sam bio sa njima u squadu morao sam i ja malo da kamperišem :p

Ajd da verujem da su serveri pod opterecenjem jer vidim da se hvale kako 6 puta vise ljudi igra ovo nego BC2 betu. Mozda u sustini sad i testiraju server load i opterecenje.

@ Overkill
Ja te ne provalih uopste...smorio sam se na nekom mazo serveru sa bench ekipom i nasao na drugom serveru zoo-a u nekom grmlju.Rekoh ae' -daj sta das...samo da ne laguje :d

Poslednja izmena:
cekaj bre, kakav je to zvuk koji cujes kada pogadjas metu ? :)

Sledeći korak je kreiranje grupa na FB umesto squadova u igri.

hahahah :d

a mozda i da se igra preko fb..

Znači koje ste vi kamperčine...mislim na zookarma i tabasca .

Covece pa sto se nisi prijavio, vidim neka " Sila " al ne kontam da si ti :) Koliko sam primetio puske od ING kita su mnogo efikasnije od Assault klase ? Nije logicno ali izgleda da je tako, vidim da se u zatvorenom prostoru metroa UMP 45 izrabljuje do maksimale :)

Nismo kampercine nego smo uspeli da se posadimo " behind enemy lines-a " i da tamo nestrpljivo cekamo priliv svezeg mesa

Ma ajd sve to, al ***e kad u igri nema opcija da vidis kakvo ti je kasnjenje sa serverom onda stvaaaaaaarno treba headbang. Sto je najgore u onom bezveznom battlelogu pise ping za server al ja ni na jedan jedini nisam mogao da upadnem koliko su puni i sve sam morao da idem na budjavi matchmaking i naravno serveri na koje sam upadao su verovatno u Zimbabveu ili tako negde. Ovo je bre za tesku smejuriju, pa onaj MW2 kome su se svi sprdali zbog toga je bar imao one 4 crtice sa crvenom , zelenom i zutom da se bar pokaze da je server daleko. Ovaj battlelog i bf3 su postavili standard kao ubedljivo najgori matchmaking i klijentski pogled na server u istoriji fps-a.

^^
mw2 nije imao servere

Ne znas za taj zvuk??? Stvarno??? Odacu ti "tajnu", pre svega je u pitanju slovo Q :d

krajnje retardirano moram priznati :)

ova igra sve manje lici na ono sti su najavljivali... a konzole su vec dobile turnire u bf3

Poslednja izmena:
Tek od juce sam poceo bolje da igram- a razlog je sto sam se otarasio laga, podesio sam sve na haj i 2xAA, 1680 i gpu usage je konacno dovoljno visok. Ali ono sto me uzasno nervira su likovi po zbunju, igram na random serverima, uopste ne biram, na koji kliknem-kliknem ali ono je strasno :wall:

Ajde bagovi i sve, ali autdor gde ima vegetacije svi koji hoice normalno da igraju su naj*bali od mentola iz zbunja, dobar skor u sustini imam samo u metro-u.

Inace sam dosta los jer sam igrao sa lagom par dana, mozda je bilo i do neta a mozda do same bete ili c2d procesora, u jednoj partiji gpu usage preko 90%, sledeca pada i na 70%.. Nema pravila.

@G

Pa nije imao u klasicnom smislu ali svejedno neko je uvek bio p2p server i bar se znalo kakav je bio odziv ka tom serveru. Ovde mogu da ih zovu kakvim hoce serverima, ovo ovde je sramota da klijent cak ne moze ni da vidi odziv prema tom serveru, bukvalno kao da te ponizavaju da se osecas privilegovanim sto si uopste na serveru, a lag, to je nebitno, ko uopste gleda na te praistorijske fore u ovom novom svetu fiber optic to the home, gde je sve na jedan klik i tako kul i moderno da bi jedan lagometar iz q3 to sve naruznio toliko da bi igra bila max dislajkovana na socijalnim ustanovama...

Sinoc vidim da se pojavio jedan server sa casapian border mapom, ali samo za 32 igraca i naravno potreban je pass
Takodje pocinje da me izludjuje ovo umiranje od jednog metka ili rafala. Sinoc, u single shot modu pucam na protvnika, 4 metka, i naravno on me skine sa jednim rafalom a njemu ostalo 100% energije iako je dobio 4 metka u torzo

Da li su se sve ove gluposti silne desavale u bc2 beti ?
Ako jesu onda da se ne cimam oprevise ali ako nisu.. onda ne znam sta da ocekujem.

ljudi jel vam se desilo da ne mozete da pucate iz IGLE i STINGERA, jednostavno klikncem desni klik misa kao trzne bazuku ali ne ispali nista i metkovi u sarzeru se ne smanjuju, wtf?

Nazad
Vrh Dno