LOL. Nema razlike. 2500k/2600k bust daju samo sa gtx 590,sli gtx 570,sli gtx580. Za bilo koju single karticu,razlike nema.Pa bice razlike u korist i5 2500k ali mislim da 955 na 3,6Ghz uz dobru graficku [ako igras na high/ultra i sa aa] moze da izvuce 50+ fps, a i5 2500k 20-ak vise, lupam. A igrivo je i sa 50+ i sa 70+.
LOL. Nema razlike. 2500k/2600k bust daju samo sa gtx 590,sli gtx 570,sli gtx580. Za bilo koju single karticu,razlike nema.
Secam se iz bc2 teme, neko je sa pII presao na i5 2500k i rekao da je u mp razlika primetna
Iskreno nisam bash zadovoljan kako mi radi igra. U onom parku imam izmedju 35-60 fps, kad snajperisem pored vode i gledam celu duzinu mape fps padne na 35-40. Razlike izmedju Ultra i High podesavanja kao da nemafps mozda za 1-2 bolji. Nisam imao prilike da probam onu veliku mapu ali kontam da bi to bio ocaj
Drugi deo mape metro radi dobro 60-90
Fps na low je solidan moze se igra normalno hehe![]()
Razlika je smesna i da je ta varijanta sa i5 i skupljom plocom u istoj ceni sa Ph2 . Drugar ima 5850 i i5 2500k i testirali smo BC2 detaljno sa mojom konfiguracijom i to sto smo dobili je smejurija , tacnije nisam video nikakvu razliku . Nije mi niko pricao , nisam citao o tome nego se uverio svojim ocima .
Volim dati vise para za nesto sto se vidi ali dobiti "boost" od 3 % za 100e+ vise , je glupost !!
Kontam da za taj procesor moras imati bas bas jaku i skupu kartu da bi pokazao snagu koju definitivno ima u odnosu na gore navedeno poredjenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari