Šta je novo?

Battlefield 3

Sta mislite ljudi oce biti neke razlike u performansama izmedju phenom ii x4 955 i i5 2500k na velikim mapama i 64 igraca poput caspian border?

Pa bice razlike u korist i5 2500k ali mislim da 955 na 3,6Ghz uz dobru graficku [ako igras na high/ultra i sa aa] moze da izvuce 50+ fps, a i5 2500k 20-ak vise, lupam. A igrivo je i sa 50+ i sa 70+.

ono gore nisu bagovi, vec kao da nije ukljucen ping compensation (krajenj retardirano kada vec imas ded servere - najgore je bilo u mw2 gde nije bilo servera, kod black opsa nije bilo tako stravicno ali se desavalo ponekad) zato baguje i ceo hit registration sistem... iskreno nadamse da to nisu ukljucili u beti i da ce u fulu biti ukljuceno... e sad cela ta stvar sa ping compensation je poprilicno komplikovana i skakljiva, negde radi kako treba a negde zabaguje jos gore, zavisi kakav se sistem koristi... izguglajte (generalno cela prica to tome poprilicno bitna i mnogo znaci za savremeno igranje u multiplejeru) - jer su svi poizbacivali lan

naravno za konzolno igranje gde brzina igranja i refleksi igraca ne dolaze do izrazaja - ovaj problem je nepostojeci

slicno je i u RO2, s tim sto mi se cini su malo sredili sa poslednjim patchem... generalno kada je ping ispod 100, oko 70 recimo one stvari sa snimka se ne desavaju

Kakvo smece od bete, sad nece ni da nadje server, samo izbacuje error code 1 u battlelogu! :crash:

Edit:

Ugaseni su svi serveri, spekulise se na forumu da ce omoguciti Caspian border svima.

Znaci nista od igranja narednih par sati.

Poslednja izmena:
Pa ja igrao sinoc dobrano posle ponoci !! Odakle si to cuo za Caspian border ? I koliko je to tacno ako neko moze potvrditi...

NISAM ODUŠEVLJEN IGROM čekam final verziju da vidim na šta će da liči izgubih sve živce igrajući ovu betu. Možda se omatorilo pa mi ne ide baš najbolje kao što bih voleo. Okačiću betu o klin i defintivno :D

Poslednja izmena:
Sta fali beti Toso?Meni gusla najnormalnije izuzev sto mi na trenutak nesto bljesne na ekranu ali nestane...ne koci igra ni kad navale da bacaju svi bobme i da truju sa svime i svacime...mislim da ce ovo biti mnogo dobro optimizovana igra :)

Beta ko beta, mora da ima tripove i bagove ali mislim da su se zestoko zaj...li sa ovom mapom, uzasna je, smara u pm.
Jedno vreme sam razmisljao da li da sto povoljnije pazarim igru ali mislim da odustajem 100%, sp ce mi biti dovoljan, gledajuci klipove na YT ukapirao sam da mi bc2 mp vise odgovara. Kapiram da ce se bc2 i dalje igrati, potrudicu se da pazarim.

Za koliko se najmanje moze naci igra sad da se rezervise? Vidjao sam na ovom forumu neke cifre od 2100din da su ljudi rezervisali ali sad vidim da ce igra biti 59 dolara sto je puuuuuno vise ! Ja bih uzeo igru na osnovu bete ali mi nesto velika razlika kad izadje , pa bi mozda ako ima sanse da se uradi preorder na onu foru od pre 10-ak dana ovde na forumu ?

Obrati se clanu Wahad na PM

Pa bice razlike u korist i5 2500k ali mislim da 955 na 3,6Ghz uz dobru graficku [ako igras na high/ultra i sa aa] moze da izvuce 50+ fps, a i5 2500k 20-ak vise, lupam. A igrivo je i sa 50+ i sa 70+.
LOL. Nema razlike. 2500k/2600k bust daju samo sa gtx 590,sli gtx 570,sli gtx580. Za bilo koju single karticu,razlike nema.

Meni igra radi najnormalnije,drajveri su od pre 10ak dana,a nove necu da skidam jer igra radi odlicno na masini iz potpisa.Igram betu vec par dana i jedino smara kad zabode zoom,ili kad pocne propadanje kroz texture sto sam resavao tako sto izadjem i ponovo se logujem na drugi server..Meni se cak i mapa svidja,al dobro ukusi su razliciti..

LOL. Nema razlike. 2500k/2600k bust daju samo sa gtx 590,sli gtx 570,sli gtx580. Za bilo koju single karticu,razlike nema.

Ne hvataj se samo za onaj nemacki test, i ja uskoro kupujem amd ali realnost je da je intel jaci, samo sto ta sirova snaga u ovom slucaju ne znaci previse a SB je dosta skup.

Secam se iz bc2 teme, neko je sa pII presao na i5 2500k i rekao da je u mp razlika primetna

Secam se iz bc2 teme, neko je sa pII presao na i5 2500k i rekao da je u mp razlika primetna

Razlika je smesna i da je ta varijanta sa i5 i skupljom plocom u istoj ceni sa Ph2 . Drugar ima 5850 i i5 2500k i testirali smo BC2 detaljno sa mojom konfiguracijom i to sto smo dobili je smejurija , tacnije nisam video nikakvu razliku . Nije mi niko pricao , nisam citao o tome nego se uverio svojim ocima .
Volim dati vise para za nesto sto se vidi ali dobiti "boost" od 3 % za 100e+ vise , je glupost !!
Kontam da za taj procesor moras imati bas bas jaku i skupu kartu da bi pokazao snagu koju definitivno ima u odnosu na gore navedeno poredjenje...

Poslednja izmena:
Ma metro pici na svakom kvadu dobro, pitam ja vas jeste igrali caspian na ph 955? Ima li znacajnog fps dropa u odnosu na metro?

At the rate the Battlefield games are going, and judging by all the "innovations" Battlefield 3 has, here's what Battlefield 4 will be like in the year 2017:

- Only 2 classes, Grunt and Commando
- As Grunt, you start with an assault rifle but you need 10 kills before you unlock a trigger for it.
- As Commando, you start with a BB gun, after 10 kills you can attach a silencer to it.
- The Beta map is MP_Hallway.
- Environment destruction is so advanced that players dig underground passageways with RPG's like moles.
- Instead of a visual minimap, you get audio guidance like from your car GPS: "Turn tank now"
- Helicopters are replaced by hot air balloons. Pressing W blows hot air and makes em go higher.
- Planes no longer have bombs or missiles, Instead they drop propaganda leaflets
- You need an iPad 5 to join a server
- To throw grenades you need to pull them back like the angry birds catapult.
- A new game mode is introduced, Hide N Seek.
- You get a ribbon for firing your gun. It's worth 200 points.
- Squad management is finally re-introduced, but squad size is reduced to 1.
- VOIP is possible, if you're an AT&T customer
- Knifing someone induces a cinematic, pre-rendered cutscene that lasts for 15 seconds and is directed by Michael Bay.
- Anyone with a sniper rifle has three giant red arrows above him for all to see.
- Pre-ordering the game lets you play the pre-alpha build of the game before the EA testers do.
- To appear more next-gen, the game uses a 2 color palette of blue and grey.
- There is no options menu, to change your settings you must submit a web form and then reinstall the game.
- There is a comma rose, but it only includes insults.
- The new generation of gamers accuse the old generation of QQing, saying they should just get with the times.

Sa foruma...:p

Mozda probate uskoro, kao razmisljaju da puste svima Caspian mapu.
Ibrahimovicu :D, ako je tako onda utoliko bolje ;)

It's not a bug, it's a feature :D

Prilozi

• bf3 2011-10-03 03-34-02-62.jpg
    bf3 2011-10-03 03-34-02-62.jpg
    231.4 KB · Pregleda: 129
  • bf3 2011-10-03 03-34-07-02.jpg
    bf3 2011-10-03 03-34-07-02.jpg
    220.3 KB · Pregleda: 120
Sta se desilo. Upadam unutra, ubijam lika i drugog koljem, u momentu retardirane animacije klanja tj oduzimanja dog tag-a, ja ne mogu da se pomerim uopste. Dakle dok me neko nije skinuo nisam mogao da uradim ama bas nista.. Bilo je cudno a zmay se pokidao od smeha jer je to trajalo barem 15 sekundi.. ja bih poginuo od smeha da vidim lika zabodenog u ormaric kako se batrga : )))

Iskreno nisam bash zadovoljan kako mi radi igra. U onom parku imam izmedju 35-60 fps, kad snajperisem pored vode i gledam celu duzinu mape fps padne na 35-40. Razlike izmedju Ultra i High podesavanja kao da nema :) fps mozda za 1-2 bolji. Nisam imao prilike da probam onu veliku mapu ali kontam da bi to bio ocaj :) Drugi deo mape metro radi dobro 60-90

Fps na low je solidan moze se igra normalno hehe :)

Jos kada bi mogao da setas bar ovako blindiran.. :d :d

Iskreno nisam bash zadovoljan kako mi radi igra. U onom parku imam izmedju 35-60 fps, kad snajperisem pored vode i gledam celu duzinu mape fps padne na 35-40. Razlike izmedju Ultra i High podesavanja kao da nema :) fps mozda za 1-2 bolji. Nisam imao prilike da probam onu veliku mapu ali kontam da bi to bio ocaj :) Drugi deo mape metro radi dobro 60-90

Fps na low je solidan moze se igra normalno hehe :)

Pa ti nemoj snajperisati. Uzmi normalnu pusku pa ces imati normalan FPS :D

Iskren savet za sve : nema razloga za opterecenjem koliko vam "baca fps-ova" i da li su temperature previsoke po tamo nekom standardu.. gradite skill lagano i uzivajte u igri.. bolje cete se osecati ako zanemarite te podatke, meni je to urodilo plodom :wave:

Razlika je smesna i da je ta varijanta sa i5 i skupljom plocom u istoj ceni sa Ph2 . Drugar ima 5850 i i5 2500k i testirali smo BC2 detaljno sa mojom konfiguracijom i to sto smo dobili je smejurija , tacnije nisam video nikakvu razliku . Nije mi niko pricao , nisam citao o tome nego se uverio svojim ocima .
Volim dati vise para za nesto sto se vidi ali dobiti "boost" od 3 % za 100e+ vise , je glupost !!
Kontam da za taj procesor moras imati bas bas jaku i skupu kartu da bi pokazao snagu koju definitivno ima u odnosu na gore navedeno poredjenje...

To je tacno sto si napisao u zadnjoj recenici posto sam ranije imao 955BE sa GTX580 i kad sam presao na i7 2600K dobio sam u BC2 oko 30 FPS-a vise, min i max.

NSwQS.jpg

Ti bagovi se mogu ispraviti ali mene sto brine je da kad su sad vec poceli da hakuju servere posle par dana,sta li ce biti posle to samo bog zna.Podseca me to sve u vreme BF2 kad su pravili iste *****rije pa serveri nisu radili cesto i to po par dana.

Vrh Dno