Šta je novo?

Battlefield 3

Mnogo je glupo što ovi iz DICE-a ismejavaju bolesnu i retardiranu decu... mislim majke mi -.-

Following the Battlefield 3 server files leaking, numerous servers have popped up with various alterations, including the ability to house 100+ players on the 32-player capped Metro map.

In response to this, DICE have made a post on their forum threatening that anybody joining modded servers risks being banned from Origin entirely, which means - as he takes pains to point out in a second post - you will be banned from playing every game on your EA account.

Problem is, that by simply hitting the quick match button in battlelog, you have a chance to get in one of theese servers... and even though you are pretty much innocent in this case, EA can ban your entire EA account and steal all your EA games.

mfoQW.png

Isto se kod mene sve to desava kad treba da ubijem nekoga nema sanse a skinu me iz metka plus sto se ne mozes nigde sakriti :(

Da se dešava samo ponekad, pa ajde, al' ovako, bre, svaki čas. Plus, cenim da kad ja nekog skinem (kod mene sve izgleda regularno), njemu bude k'o na snimku: cap... gotovo. :d

A tek kad padnes mrtav iz cista mira:) Tipa idem, stanem uz neki objekat ili prolazim kroz nesto, i padnem mrtav...a moj "ubica" je lik "0" sa statsima 0/0 i oruzjem N/A :d Mnooogo bugovaaa...malocas me je ortak ubijao vise puta jer je trcao po horizontali, stajao u objektima gde mu samo noge vide...haos...no nisam tanak sa zivcima vise, tako da samo udahnem i izdahnem i smirim se:D
Ovo sve ako ne srede... vratice im se sav onaj trollfest na racun kolodjutija direkt u lice.

Vama se bas baguje a :) Ja sam primetio 'samo' propadanje u pod (sinoc su izgleda ispravili jer nisam nijednom), nemogucnost zumiranja ponekad.. graficki glitchevi, nestajanje tekstura, ali nije bilo nekih neobjasnjivih ubistava niti kasnjenja..

ja cu malo da iskuliram da mi se ne ogadi igra, ipak cu da cekam da srede doooooosta stvari

lol al se ismejah na one bagove, a morao sam da sastavim long play i sa onima iz fife. :D

Mene bagovi odusevljavaju nekad. Preksinoc sam imao situaciju da je puska u vazduhu prosla pored mene :D
Kao nevidljivi covek s puskom. Par metara kasnije se pojavio i skin tako da nisam stigao ss da uhvatim ali sam se sit ismejao.

Primeri iz videa su i u mom slucaju pravilo a ne izuzetak sto je razocaravajuce...

Il se samo meni cini ili je gameplay u Alphi bio mnogo bolji? xD
tj. nije bilo ovoliko bagova :S

Jedno poluinteligentno pitanje...da li ce u DVD verziji igre moci da se "udje" u igru najnormalnije, da se bira single-player, multiplayer, options i ostali meniji, ili ce sve biti ovako web-based? :)

Do j*ja...

Hahhahha skroz dobra fotka,ziva istina :D

^^LoL

Malo zezancije sa dronovima i onim botom

:D:D

Poslednja izmena:
U cetvrtak sam najnormalnije skinuo i instalirao igru odigrao par metro mapa smorio se cekajuci caspian i batalio igranje do veceras.
Sada iz cista mira (samo upucao 11.10 drajver) igra kao da nije instalirana, na originu stoji ready to install, kliknem to, ono kao odradi install i vrati nazad na ready to install i tako ukrug.
Nikakav restart ne pomaze, iz battleloga takodje kaze da igra nije instalirana.
Ima li neko ideju o cemu je rec?

^to se i meni desavalo sa alphom ako ne pokrenem origin kao administrator...a ako nece ni tako da ti podigne idi direktno na battlelog pa izaberi server i join..

Meni igra zakucava konstantno, cenim da je do drivera imam ATI 4770 driveri 9.6, te da li neko moze da mi potvrdi da ce sa novijim driverima raditi ili da se ne mucim? :D

Probao sam to, ali samo otvori game manager i kaze da igra nije instalirana i opet ista stvar.
Deinstalirao sam igru i sad ponovo skida instalaciju.
Ne bih da kvarim zabavu, ali mi je ove bete za razliku od BC2 bete vec prilicno pun q.

@zverkons Da skini 11.9 ili 11.10 preview...

Nazad
Vrh Dno