[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
+1^ PR rules.
ocigledno nisi probao caspian borders....a onaj ko je probao caspian borders na full hd na high u 50-60 fps verujem da se odusevio kako to sve izgleda,oni koji nisu probali ili koji jesu na low sa 25 fps sigurno su razocarani pa krenuli da pljuju po beti...izbacujem se iz teme igra je pocela.....Are you seriuos ?!?! Lol
Igra je tesko ******.Necu sebe da ubedjujem i lazem.Toliko bagova da je to strasno.Ne vredi opisivati,pa BC2 beta je bila odlicna za ovo.
ocigledno nisi probao caspian borders....a onaj ko je probao caspian borders na full hd na high u 50-60 fps verujem da se odusevio kako to sve izgleda,oni koji nisu probali ili koji jesu na low sa 25 fps sigurno su razocarani pa krenuli da pljuju po beti...izbacujem se iz teme igra je pocela.....
Iskreno mislim da sam dao vrlo realnu i konstruktivnu kritiku, a kome se ne sviđa šta sam napisao, nek me slobodno stavi na ignore listu...
Meni je BC2 beta nakon prvog beta patcha radila kako nikad do sada full igra radila nije.
Pa, kao neko sa 5000k sati u BF igrama i vet. lvl 5 kapiram da kazem licno subjektivno misljenje u temi za navedenu igru bez obzira sto ovaj put necu dam pare u EA?
![]()
U redu je da ti imas lepo misljenje o svom tehnickom znanju ali postaje degutantno da ga na ovaj nacin proturas i zatrpavas temu. Problem nastaje onog momenta kad ne uvidjas da su suvisni i da je " devojka zaspala " a ti i dalje toroces
Jel igra neko sa novim drajverima 11.10 ? posto meni pucaju drajveri u igri barem jednom na dan
To sto je igramo i hejtujemo znaci da je u osnovi dobra igra, dovljno dobra da joj opet i opet dajemo sansu(dok se ne navucemo) uprkos glupim i ociglednim nedostacima.Jedno je sigurno, čitajući mnoge odavde dovede te do toga da ti se igra zgadi, i na kraju izgubiš volju igrati je, pa čak i prestaneš u nekim slučajevima. A onda ovi najveći hejteri imaju 2,3,4x više provedenog vremena od tebe.
Nema potrebe naglašavati neke očigledne bagove, ***, igra je kompleksna i mora doći do toga. U svakom slučaju bolje je izbaciti igru i zatim je krpiti nego odložiti datum izlaska. (naravno ako je igra baš katastrofa onda podžavam, ali u ovom slučaju nije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari