Šta je novo?

Battlefield 3

Nisam ocekivao da ce beta da bude u ovako ocajnom stanju. Nema sanse da pokrpe ovo sve za manje od mesec dana. Posebno me nervira zaslepljivanje laserima, snajpom i flashlightovima. Bacanje granate je smesno. Ono ko da je sticky bomb a ne granata.

Stvarno je tragicno bacanje bombe, podseca me ne ono kamenovanje u far cry. :D

BC2 je revolucija u FPS igrama

Apsolutno se ne slažem sa ovom konstatacijom. BC2 je degradacija FPS igara. Zapravo BC2 je pametan potez, u ekonomskom smislu za EA, ali je generalno uradjena za šire narodne mase koja baš i nema mnogo smisla za FPS igre. Doduše to je razumljivo...

Nego kada smo kod heliša...da li su i dalje uradjeni onako smešno kao u BC2 ili više podsećaju na BF2?

Waylander je napisao(la):
Da li se nekom sa ATI grafom desava da fps naglo padne na jednocifrene vrednosti (obicno pri respawnu ili trcanju). Koliko vidim na zvanicnom forumu nisam usamljen.
Ja imam taj problem ali nikada na pocetku vec problem postaje izrazeniji sto vise partija odmice.
Btw, meni igra bolje radi sa 11.9 nego 11.10.
Sad cu sa poigrati malo, samo da udjem u kucu.

Nisam ocekivao da ce beta da bude u ovako ocajnom stanju. Nema sanse da pokrpe ovo sve za manje od mesec dana. Posebno me nervira zaslepljivanje laserima, snajpom i flashlightovima. Bacanje granate je smesno. Ono ko da je sticky bomb a ne granata.

uzmi laser i uperi u oci ili neka ti ga neko drugi uperi,pa ces da vidis da smeta ;)

Da, ali poenta lasera na puškama nije u zaslepljivanju već u pomoći pri nišanjenju. Jeste smešno to sa laserima, kad god neko nanišani igrača ovaj ima light show :)

Haha kad vidim ove *****oide sa fleshlightovima u metrou ahaha.
Samo ih skidam jednog po jednog, najjace, lik se zakampuje a ono svetli li svetli haha.

Mene je par puta lik sa flashlight-om zaslepeo i skinuo, medjutim cesce se desava da likovi kampuju a vidis ih sa kilometra gde su zbog flash-a :D

+ ocekivao sam ovako nesto
- povremeni flesevi preko ekrana, nekad desni klik, tacnije zoom ne reaguje, preskakanje i malo vislje neravnine, laseri i upaljen flaslight koji dobacuje 1km :D

Ljudi kako da ovaj zasrani nick u Beti promenim ? Kontam da ne moze ali me zanima da li cu moci jednostavno da ga promenim kad kupim finalnu verziju ?

Ja sam skinuo ovaj Origin i skinuo igricu ali kako da ej pokrenem sada ?

ja citam sve ove postove i ne mogu da verujem da najkompleksniju igricu ikada napravljenu pljujete vise nego retardirani bf2-pa samo kad se setim dolphin divinga u bf2 i one imbecilne grafike i uzasnog hitboxa nije mi jasno zasto se svi bune,meni je bf3 ostavila odlican utisak,nisam takav da pljujem zbog bugova koji se jednostavno ne mogu otkloniti bez trestiranja sto je upravo bila alpha i sad beta,milion igraca milion zelja,svako bi nesto ubacio i izbacio,izvolite uzmite sto je DICE napravio i igrajte,istresli ste se po benchu kritikama pogotovo kad cujem "nerviraju me noge koje se vide kad preskacem" - "nervira me animacija klanja" nervira me ovo-nervira me ono- itd, muka mi je od tih komentara-sad samo fali CRYSIS fan i da kaze "nervira me nema NANO SUIT" ili kako se vec zove to g...no,odo da igram najrealisticniju igru a vi se prepucavajte :type::banana:

kako se ne snalazim u ovoj igri, nikako da provalim gde su njihovi, tj uvek me ubiju, da li ih pratite na mapi ili ih rokate ako ih uocite :)

Waylander je napisao(la):
Da li se nekom sa ATI grafom desava da fps naglo padne na jednocifrene vrednosti (obicno pri respawnu ili trcanju). Koliko vidim na zvanicnom forumu nisam usamljen.
Definitivno je morao clean instal 11.10 drivera i restart masine i sad sljaka kao blesavo. Eto ako jos neko ima isti problem...

kako se ne snalazim u ovoj igri, nikako da provalim gde su njihovi, tj uvek me ubiju, da li ih pratite na mapi ili ih rokate ako ih uocite :)

I meni smeta sto svoji ne mogu bas bas lako da se uoce jer nekada natpis iznad lika nestane i ostane samo ona tackica pa kad mi izleti neko opletem po njemu ko lud i za malo team kill. Takodje mi nije jasno kako metkovi prolecu kroz stene na metro mapi, malo je bzvz to. Odvali rafal kroz kamen i ubije me, ni ne vidim ga.

ja citam sve ove postove i ne mogu da verujem da najkompleksniju igricu ikada napravljenu pljujete vise nego retardirani bf2-pa samo kad se setim dolphin divinga u bf2 i one imbecilne grafike i uzasnog hitboxa nije mi jasno zasto se svi bune,meni je bf3 ostavila odlican utisak,nisam takav da pljujem zbog bugova koji se jednostavno ne mogu otkloniti bez trestiranja sto je upravo bila alpha i sad beta,milion igraca milion zelja,svako bi nesto ubacio i izbacio,izvolite uzmite sto je DICE napravio i igrajte,istresli ste se po benchu kritikama pogotovo kad cujem "nerviraju me noge koje se vide kad preskacem" - "nervira me animacija klanja" nervira me ovo-nervira me ono- itd, muka mi je od tih komentara-sad samo fali CRYSIS fan i da kaze "nervira me nema NANO SUIT" ili kako se vec zove to g...no,odo da igram najrealisticniju igru a vi se prepucavajte :type::banana:

Taj "retardirani" BF2 je imao fenomenalnu grafiku u vreme kada se pojavio. Dolphin diving jeste smešno izgledao i bio je veoma ******* za prosečne i ispod prosečne igrače. Inače pljuvačina je više nego opravdana iz više razloga. Prvi i osnovni je vreme i koje je posvećeno testiranju igre od strane zvaničnih testera. Koliko kapiram imali su ga na pretek...pa je onda došla Alpha i na kraju imamo situaciju, koja mene izludjuje, a to je mapiranje tastera na tastaturi. To je jedna tako banalna stvar ali ni to nisu uspeli da urade kako treba. Pošto pratim BF serijal od BF1942 vrlo dobro znam kako se EA tj. DICE odnose ka ispravljanju bagova. Nema...i ponovo naglašavam NEMA BF naslova kome su do sada ispravljeni svi bagovi. Ono što me plaši jeste da je ovo naslov sa najviše prisutnih bagova u Beti do sada. Postavlja se pitanje šta će i kojoj meri biti ispravljeno. Tu je naravno i ono njihovo čuveno "poprave 1 bag i stvore 3 nova". Iskreno mislim da je ova Beta trebala da novi Alpha oznaku...ili možda čak Pre-Alpha.

Elem problem sa mapiranjem tastera sam rešio uz pomoć AutoHotKey-a. Napravio sam malu skripticu i radi ok...ali 'bem ti rabotu kad treba da izmišljam rupu na saksiji da bi radila...

BF2 jeste revolucija u fps gamingu(tj nadovezuje se na 1942) i nikako nije ****** sa losom grafikom i ocajnim hitboxom.
BF2 je mnogo bolji od BC2 i BF3, i sad ga cesto igram na steamu jer nijedan novi bf nema taj osecaj teamworka, kad se tenk penje na brdo putem a ti ga pratis kroz zbunje a u sledecoj sekundi raketa pogodi tenk i izleti gomila neprijatelja pa se krijes dok ne stignu drugi igraci, pa onda artiljerija...ma uzivanje :)

Mene nerviraju sljastece drecave boje, ova plava mi ubija oci, odvratna minimapa, ulazenje u igru kroz browser, podesavanje kontrola i ostalog samo dok si na serveru, nedostatak podrske za ostale tastere na misu......

@Sh0m1 Džabe to govoriš nekome ko je BF2 samo probao, video da ga buše ko frulu i napljuvao igru. Btw minimap u ovoj beti je, najblažim rečima rečeno, očaj

Da li je slucajno neko igrao na 8800GT ? Meni totalno ne-igrivo. Cak i kada spustim rez na 1024x768 ima lag u misu. Klokao kartu dok se nije slika zaledila ali nema promjena sa loagom.. steta.

Meni gura 1280x1024 sve na low, i moze da se igra....kad se setim kako sam se otkidao u bf2 na 15" monitoru i GF6200:d

Na 1280x1024 low imam oko 35FPS, stim da je GPU zauzece oko 60%. Predpostavljam da bi na nekom Sandy Bridgeu ova moja G92-ka propevala ko svet.

Nije igrao PR ***

Nazad
Vrh Dno