Nisam ocekivao da ce beta da bude u ovako ocajnom stanju. Nema sanse da pokrpe ovo sve za manje od mesec dana. Posebno me nervira zaslepljivanje laserima, snajpom i flashlightovima. Bacanje granate je smesno. Ono ko da je sticky bomb a ne granata.
BC2 je revolucija u FPS igrama
Ja imam taj problem ali nikada na pocetku vec problem postaje izrazeniji sto vise partija odmice.Waylander je napisao(la):Da li se nekom sa ATI grafom desava da fps naglo padne na jednocifrene vrednosti (obicno pri respawnu ili trcanju). Koliko vidim na zvanicnom forumu nisam usamljen.
Nisam ocekivao da ce beta da bude u ovako ocajnom stanju. Nema sanse da pokrpe ovo sve za manje od mesec dana. Posebno me nervira zaslepljivanje laserima, snajpom i flashlightovima. Bacanje granate je smesno. Ono ko da je sticky bomb a ne granata.
uzmi laser i uperi u oci ili neka ti ga neko drugi uperi,pa ces da vidis da smeta![]()
Ahahahah takodje, lik svetli i rokas u svetlo i cao, svetli kao banderaHaha kad vidim ove *****oide sa fleshlightovima u metrou ahaha.
Samo ih skidam jednog po jednog, najjace, lik se zakampuje a ono svetli li svetli haha.
Definitivno je morao clean instal 11.10 drivera i restart masine i sad sljaka kao blesavo. Eto ako jos neko ima isti problem...Waylander je napisao(la):Da li se nekom sa ATI grafom desava da fps naglo padne na jednocifrene vrednosti (obicno pri respawnu ili trcanju). Koliko vidim na zvanicnom forumu nisam usamljen.
kako se ne snalazim u ovoj igri, nikako da provalim gde su njihovi, tj uvek me ubiju, da li ih pratite na mapi ili ih rokate ako ih uocite![]()
Na mapi su samo oni koji su spotovani [ti ili neko od tvoje ekipe nanisani na njih i pritisne "flag/spot" dugme].kako se ne snalazim u ovoj igri, nikako da provalim gde su njihovi, tj uvek me ubiju, da li ih pratite na mapi ili ih rokate ako ih uocite![]()
ja citam sve ove postove i ne mogu da verujem da najkompleksniju igricu ikada napravljenu pljujete vise nego retardirani bf2-pa samo kad se setim dolphin divinga u bf2 i one imbecilne grafike i uzasnog hitboxa nije mi jasno zasto se svi bune,meni je bf3 ostavila odlican utisak,nisam takav da pljujem zbog bugova koji se jednostavno ne mogu otkloniti bez trestiranja sto je upravo bila alpha i sad beta,milion igraca milion zelja,svako bi nesto ubacio i izbacio,izvolite uzmite sto je DICE napravio i igrajte,istresli ste se po benchu kritikama pogotovo kad cujem "nerviraju me noge koje se vide kad preskacem" - "nervira me animacija klanja" nervira me ovo-nervira me ono- itd, muka mi je od tih komentara-sad samo fali CRYSIS fan i da kaze "nervira me nema NANO SUIT" ili kako se vec zove to g...no,odo da igram najrealisticniju igru a vi se prepucavajte :type::banana:
Da li je slucajno neko igrao na 8800GT ? Meni totalno ne-igrivo. Cak i kada spustim rez na 1024x768 ima lag u misu. Klokao kartu dok se nije slika zaledila ali nema promjena sa loagom.. steta.
odo da igram najrealisticniju igru a vi se prepucavajte :type::banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari