Šta je novo?

Battlefield 3

Ne mogu da shvatim... Crysis 2 mi leti na high podesavanjima u 1920*1080 na ovom najjacem iMacu,a ova beta mi toliko koci u istim podesavanjima da je neigrivo. Hteo sam da porucim igru, ali sad kad vidim kako radi... Probacu sad malo da se igram sa podesavanjima, ali sumnjam da cu izvuci neku pristojnu sliku na ovih 27 inca.

@[SAJ]ber Kurajber
Ha,ha upravo tako!
Ne znam za vas,ali mene siju svi redom,kao da nisam nikad igrao nijedan FPS!Neki su vec 28 lvl,sta ti ljudi rade?Jel spavaju,jedu,imaju drustveni zivot ili se tako brzo leveluje sto bas i nisam primetio?Hoce se moci iz Bete preneti svoj profil kada izadje full igra?To bas i ne bih voleo posto mi nije krenulo bas najbolje

sto kaze ortak - ovo nije realno ovo je VEK I PO REALNO hahahaha

nece biti prenosa iz bete.. ne bi nikako bilo fer.. a uostalom kome lezi i ko se brzo skapirao, taj ce biti lvl 28 i kada izadje igra brzo...

@[SAJ]ber Kurajber
Ha,ha upravo tako!
Ne znam za vas,ali mene siju svi redom,kao da nisam nikad igrao nijedan FPS!Neki su vec 28 lvl,sta ti ljudi rade?Jel spavaju,jedu,imaju drustveni zivot ili se tako brzo leveluje sto bas i nisam primetio?Hoce se moci iz Bete preneti svoj profil kada izadje full igra?To bas i ne bih voleo posto mi nije krenulo bas najbolje

ja sam 21 level, 5 sati igre za 3 dana... Igra mi je laka :D ***, kako kome...

Ja sam ocekivao bolju grafiku. Sto se fps tice, radi igra ok sve na ultra, ali meni ovo graficki ne izgleda impresivno s'obzirom da se pricalo da ce biti extra grafika.

kad udjes na caspain border videces sta je grafika,nemoj suditi na osnovu jedne mape

Uspeo sam odigrati celih 5 min u roku od 1h pokusavanja da upadnem na neki server. Trebalo bi obesiti onoga kome je na pamet palo Origin+browser startovanje+podesavanja grafike samo iz igre. Glupost neopevana. Grafika vrh ali proci ce dosta vremena dok ne pocnem uzivati u njoj...treba prvo kao sto kazete skontati gde je levo i upoznati mape...

Posto sam igrao Alphu mogu da kazem da je " reg hit " popravljen umnogome u odnosu na ono gxxxo. Ono sto je problem je neko " kasnjenje " komandi, kao da mu treba sekunda da pocne da puca a ja vec kliknuo misem. Flashlight je prejak. Bug sa kretanjem je takodje ozb problem, kao da ispred sebe imas staklo i uvek udaras u njega. Kad upoznate mapu onda cete moci da " Gank-ujete " bez problema, bar u Metrou, ima par choking pointsa ali postoje i obilaznice.

Takodje ova Metro mapa nije ona iz bete, promenjena je bar na prvom levelu. Grafika je puno bolja od Alphe. Mislim da sam metro igrao na oko 70 fps na high podesavanjima ali cu veceras malo detaljnije.

Poslednja izmena:
Naravno da će biti negativnih komentara, a najviše od onih koji:
- nemaju hardver za BF3
- nisu igrali Battlefield igre
- ne igraju FPS
- ne igraju online igre
- nisu pratili razvoj igre pa su imali pogrešna očekivanja

Što je i normalno :)

Nisam se prepoznao niti u jednoj stavci koju si naveo, a za samu igru, negativni komentari daleko prevazilaze i bacaju u senku ono nesto malo pozitivnog sto bi moglo da se navede.

Mogu da primetim da ce Metro mapa sa RPG biti kao Karkand sa granatama. Ono sto je ODLICNO uradjeno jeste osecaj dok si iza zida i opizdi par rpg u mesto gde si, osetis se kao da si u Iraku :) Samo jos ne smrdi na lesinu a ima dima, ima vrtoglavice blur-a ... odlicno

Nisam se prepoznao niti u jednoj stavci koju si naveo, a za samu igru, negativni komentari daleko prevazilaze i bacaju u senku ono nesto malo pozitivnog sto bi moglo da se navede.

Jel to znači da nećemo imati to zadovoljstvo da nas zatrpavaš svojim klipovima iz BF3?

@Ovekill
Potpisujem to sto si napisao i slazem se u potpunosti sa tobom.
Cekam finalnu verziju i ostale mape da vidim i dali ce biti promena sto se tice ovih bagova i tad odlucujem dali cu da igram ovu igru ili ne.

Na žalost izgleda da je prošlo vreme kada si na osnovu bete mogao da dodješ do nekog zaključka. Sećam se kada se pojavala beta BF2 posle 5 minuta igranja znao sam da će ta igra biti kriva za ne prospavane noći :)

Uspeo sam odigrati celih 5 min u roku od 1h pokusavanja da upadnem na neki server. Trebalo bi obesiti onoga kome je na pamet palo Origin+browser startovanje+podesavanja grafike samo iz igre. Glupost neopevana. Grafika vrh ali proci ce dosta vremena dok ne pocnem uzivati u njoj...treba prvo kao sto kazete skontati gde je levo i upoznati mape...

Vala baš. Imam utisak da su jedino mislili kako da ispeglaju statistiku i dodaju 1001 značku...medalju itd. 'bala ih statistika i unlockovi. Opet ćemo da imamo gomilu *****a koji samo nabijaju poene zbog što bolje statistike...i ode igra u pm.

Odakle ti ovo? Tasteri se mogu menjati sasvim normalno, jedino što je ikonica za kontrole bagovita pa moraš kliknuti na tačno određeno mesto, inače ti neće otvoriti Control Settings.

Nemam problem sa otvaranjem control settingsa već sa prihvatanjem dodeljenih tastera. Ja na primer nikada ne igram sa wsad tasterima. Kada dodam strelicu ka gore na primer umesto w dobijem grešku ID_InvalidEnumValue.

jel neko ima problem da kad stisne play na originu na beti nece da otvori kaze da refresh later....

Za Over-a, tabascu n rest of bf2 veterans, odigrajte betu ali sacekajte bar jedno 10 sati igranja. Treba vremena da se igra malo primi. Koliko sam ja uspeo da primetim " popravljene " su neke stvari iz Alphe sto govori da primaju feedback od community-a i to mi je ok. Sinoc nisam imao problema sa desnim zoomom i da nekog pogodim koliko sam imao u Alphi. Prva puska tj bez perkova je teska for handle ali sve sedne cim nabacis na nju par stvari.

Za Over-a, tabascu n rest of bf2 veterans, odigrajte betu ali sacekajte bar jedno 10 sati igranja. Treba vremena da se igra malo primi. Koliko sam ja uspeo da primetim " popravljene " su neke stvari iz Alphe sto govori da primaju feedback od community-a i to mi je ok. Sinoc nisam imao problema sa desnim zoomom i da nekog pogodim koliko sam imao u Alphi. Prva puska tj bez perkova je teska for handle ali sve sedne cim nabacis na nju par stvari.

Ma igrao bih ja da mogu. Problem je što dok ne promenim tastere igra mi je ne igriva. *** čitav svoj igrački vek igram sa odredjenim tasterima i nemam nameru sada da menjam. Probao sam sinoć ali jednostavno ne ide.

Da covek ne poveruje da je mapiranje misa postalo velik problem ... hahahah

Dobro verovatno zato shto je ti neces igrati to znaci da je ona njesra? :)
Po meni svi ljudi koji pljuju na prvu loptu su penzosi najgori. Znaci navalili svi prvi dan ko penzioneri po penziju! Pola njih nit instaliralo drajvere, uslo na 150 ping server i bacaju rime ovde na forumu :D

Poslednja izmena:
Koliko sam bio odusevljen bc2 betom toliko sad nisam sa bf3! Ne znam , mozda starim .
Inace radi sasvim pristojno na mojoj masini i klokom grafe od 950 i 1200 i cpu 3,6mhz na 1080p ultra sa iskljucenim aa , aa post na medium (ako to ima neke veze je mi je iskljucen aliansing) , motion blur on (50%) i ssao ...fps na 40 do 60 napolju i nesto vise unutra . Skontao sam da aa obori poprilicno fps , dosta vise od bilo kojih podesavanja...

Vreme ce pokazati ostalo...

Poslednja izmena:
Dobro verovatno zato shto je ti neces igrati to znaci da je ona njesra?

Kad uspesh povezati "konstataciju tvog posta" sa onim sto sam ja odgovorio na tvrdnju kako BF3 moze biti negativno kritikovan samo od strane sirotinje koja nema novaca za pošten gamerski računar, ili onih koji su pre ovoga igrali tetris / zumu, faceGlup igre,

možemo da se nastavimo raspravljati kod nas na forumu, TS-u ili telefonom,...

Poslednja izmena:
Kad uspesh povezati "konstataciju tvog posta" sa onim sto sam ja odgovorio na tvrdnju kako BF3 moze biti negativno kritikovan samo od strane sirotinje koja nema novaca za pošten gamerski računar, ili onih koji su pre ovoga igrali tetris / zumu, faceGlup igre,

možemo da se nastavimo raspravljati kod nas na forumu, TS-u ili telefonom,...
Ok gde to pise? Stvarno nisam video, daj lupi mi quote :D

Ja sam zadovoljan, ponašanje oružja u igri je odlično, nešto što je meni uvek bila najveća mana serijala, a ono čega sam se najviše plašio, pretraživanje servera u browser-u je pun pogodok, zbog toga što akcija praktično odmah počinje kad se odabere server (posebno ako je igra na ssd-u), nema dugotrajnih logo-a i bespotrebnok kliktanja. Sviđa mi se.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno