Šta je novo?

Battlefield 3

Onako nije lose samo dok ja ukapiram tko je tko skembase me ha ha.Eh da koji su drajveri za atija stabilni?

jel neko primetio da neki igraci strasno brzo prolecu po mapi, jel to neki bag ili sta?

@nikola:
ma cepaj sa 11.10, meni rade bez problema

Zna li se novi pass za Caspian?

Nece da prihvati dodatne dugmice ni na jednom mishu.Cak nece da prihvati promenu tastera na del,home pgdown,....Mene to smara strasno jer igram na strelice a ne na wasd

Znači totalna budalaština...odnosno katastrofa. Pošto nisam pratio razvoj igre prvo sam bio krajnje neprijatno iznenadjen Originom...pa pokretanjem igre iz browsera. OK...preživeh to nekako a onda nova neprijatnost. Podešavanja su moguća tek kada se spawnuješ :wall: . Prosno ne znam kako da prokomentarišem takvu glupost. A onda šlag na tortu...nemogućnost da se promene tasteri...e ***. Što je mnogo, mnogo je. Još kada po starom dobrom običaju krenu klinci da kukaju po forumima kako ih suviše lako ubijaju i kako treba promeniti oružje, promeniti našin kretanja itd...onda će još da smisle da može da ubijaš samo one koji nisu kešnuli za koje kakve dodatke.Sve u svemu za sada igru ocenjujem kao teško ****** sa tendencijom da bude još gore.

isti je pass shoppingcartsareagoodride samo sto je server full

Zaboravih da napomenem da mi se igra redovno crashuje kada sam u full screen modu...

Ma jok, ne valja ta sifra.

ja upravio igrao, tako da radi, elem caspian border, vrh mapa, samo sto server poceo da zabada laga uzasno, i taman se sponovo pored aviona, usao u isti i zabode mi igra, hteo sam da se upucam, veceras nemam nameru vise da pokusavam da uletim jel sam pola sata lupao enter ctr+v enter :D sve u svemu bice ovo vrh kad izadje

@Ovekill
Potpisujem to sto si napisao i slazem se u potpunosti sa tobom.
Cekam finalnu verziju i ostale mape da vidim i dali ce biti promena sto se tice ovih bagova i tad odlucujem dali cu da igram ovu igru ili ne.

Treba tu dobrih par meseci,da sve to legne na svoje!Posebno mi se svidja ovaj battlelog i statistike o svemu i svacemu!Bice ovo prava stvar u to ne sumnjam!Malo mi je glupo dok si u nekoj partiji i ako te neko pozove na drugi server nemas nikakvo obavestenje,tek kada izadjes iz igre onda vidis!Za pocetak jako mi se svidja!

Ja sam vec preorderovao BF3 tako da se nadam da ce promeniti nesto sa definisanjem dugmica(mislim da bi bilo veoma glupo da to ne odrade).***,sve igre igram na <- ->,pa mi je sad moje igranje komicno.Dok nadjem dugme za pistolj,ja podelim svima health pack,pocastim sebe sa bombom,skacem,puzim,...
Meni se iskreno veoma svidja vidjeno.Mozda male zamerke na to sto protivnike tesko uocis i sto iskacu ribbon-i za sve i svasta,kao da igram fliper(tipa najjaci prdez u partiji,3 puta pogodjeno levo jaje,...).To me malo podseca na COD.

auu koliko puta treba da pogodis nekog da bi ga ubio...

valjda me odradio ro2

igrao sam samo metro, i nije me nesto oduvalo... da ne gresim dusu, dobro je intezivno, sasvim solidno ali sam valjda odigrao poprilican broj igara da me je tesko oduvati...

pogledaj koliki ti je ping na serveru u koji ulazis, ja sam upadao u pocetku u random servere gde je ping 150+ i trebalo mi je pola sata da ubijem coveka a on mene za sekund, onda sam izvalio server browser i sad upadam u servere gde je ping od 30-40

Nije loše za betu. Nije problem pogoditi ikog. Smara animacija skidanja dog taga, smara animacija preskakanja. Čudne komande u startu. Lepo radi na mojoj mašini. E sad da mi ne ogadi mapa, oslobađam slot na beta serverima ostalima da probaju.

Meni samo zamrzne ekran i mogu samo da placem...

Da li i na pc verziji ima ovih belih flesheva slike, kao flashbang na delic sekunde, i tako svako malo.. najcesce kad sam defender.

Ja sam ocekivao bolju grafiku. Sto se fps tice, radi igra ok sve na ultra, ali meni ovo graficki ne izgleda impresivno s'obzirom da se pricalo da ce biti extra grafika.

Da li i na pc verziji ima ovih belih flesheva slike, kao flashbang na delic sekunde, i tako svako malo.. najcesce kad sam defender.

Za nekih sat vremena koliko sam igrao desilo mi se jedno 3 puta,a sta je to u pitanju nemam pojma!

Boris Lozac je napisao(la):
Da. Ne znam od cega ali ide mi na zivce.

Ja sam ocekivao bolju grafiku. Sto se fps tice, radi igra ok sve na ultra, ali meni ovo graficki ne izgleda impresivno s'obzirom da se pricalo da ce biti extra grafika.

Da li mozes reci koja je grafika "bolja" ako ti ovo ne deluje impresivno a da se pegla u multi player-u?

:wave:

A onda šlag na tortu...nemogućnost da se promene tasteri.

Odakle ti ovo? Tasteri se mogu menjati sasvim normalno, jedino što je ikonica za kontrole bagovita pa moraš kliknuti na tačno određeno mesto, inače ti neće otvoriti Control Settings.

Mislim da sam spomenuo krizu jos kada je izasla alpha.. jednostavno bice potreban period navikavanja na sve ovo.. bedak je kada kidas u bc2 ili sta god, sednes za novu igracku i onda u prvih sat-dva ne znas gde je levo ..

To je najveci problem kod ovakvih igara. Dok upoznas malo mapu kao najgori noob si, nit znas gde ides niti sta radis.

Jedino sto mislim kao zaista pozitivnu stvar je sto je mnooooooogo igraca upravo krenulo od "nule". U smislu sada ce se videti kako ce ko zaista napredovati i nece biti previse lag-a.. tipa ja sam bc2 "otkrio i prihvatio" tek posle skoro godinu i po dana i dalje me perendaju svi, e sada ce nadam se biti malo bolja situacija :d

Da se vise ne mucite oko lozinke za Caspian border. Potreban je Chrome kao podrazumevani pregledac. Kakav je vec redosled > Battlelog > stranica sa serverima, pa kombinacija tastera cntrl + shift + J. U konzolu unesite sledece "launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }", bez navodnika, i pritisnite enter. Na prozoru za lozinku submit, ostaje prazan deo za lozinku, i resena stvar do narednog otvaranja Chrome-a.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno