Šta je novo?

Battlefield 3

ja sam se ulogovao sa ea akauntom i tu mi je bezveze ime,a tako u bc2nije,nego ime koje ja hocu. je l' moze da se pravi novi vojnik sa novim imenom?

Odigrah par metro-a...nisam mogao da nadjem opcije gde se podesava grafika lol radilo je ~40 i vise FPSa u svakom slucaju

Prvi utisci - vojnik se saplice na sve i svasta. Mnooogo vremena se gubi samo na snalazenje pri kretanju, skakanju...ostalo mi deluje ok...samo da probam stari dobri Conquest, posto mi rush previse lici na BC2 i uopste me ne vuce da ga igram.

Ljudi, gde se ulazi u graficka podesavanja??

Poslednja izmena:
ugasise caspian?

Igra je brutalna. Kupuje se...

Poslednja izmena:
Ljudi, gde se ulazi u graficka podesavanja??

Pa u igri majku mu. :D

Ne mozes dok se ne spawnujes da menjas nista sto je najblaze receno retardirano. Taman budzim grafiku i lik me kokne i opet sve ispocetka. :D

Bre ovo ima problema sa originom i samim ulaskom u igri i pozadinskim browserom. Neki put stavim i na low i na ultra i radi 30-40 fps-a... stvarno je tragicno kako se ulazi u igru i traze serveri...

A da, najbitnije, zvuk RAZBIJA! Ovo je tek sad savrsenstvo od zvucnog mixa.

Extra igra, pravi fps i dosta je realna.

moze neko da nadje novi pass za caspian?

Kako se uopste pokrene ova igra, na ovom battlelog-u vidim servere i non-stop mi se vrti Joining Server... i nista. Jedno 10 servera sam probao.

Ljudi, kako ne kapirate, serveri su prepuni non-stop, mora neko da izadje ili nestane na bilo koji nacin da biste vi usli. Izaberi neki server i klikci join milion puta zaredom, nema druge...

Ima i poneki na kome postoji red, pa cekas i pise koji si.

Sad sam odigrao jednu partiju Caspiana, mapa kida. Valjda cu ovih dana moci iskpampovati jednom avion ili choppa.

Novi pass je shoppingcartsareagoodride, ali serveri cesto oce da izbaci usere posle zavrshene partije.

Ja imam betu skinutu(torrent) pa sad nemam key...e da ne bi skidao opet igru preko origina sta da radim da dobijem samo key ?

Ja sam skinuo igru preko origine, i da pokrenem igru.... avira izbaci upozorenje da je virus, mora da je av neki fajl izbrisao.....trt,a i kljuc sam dobio

Moraјu li GeForce BF3 BETA drajveri? Nisam baš voljan...

Pa u igri majku mu. :D

Ne mozes dok se ne spawnujes da menjas nista sto je najblaze receno retardirano. Taman budzim grafiku i lik me kokne i opet sve ispocetka. :D

Bre ovo ima problema sa originom i samim ulaskom u igri i pozadinskim browserom. Neki put stavim i na low i na ultra i radi 30-40 fps-a... stvarno je tragicno kako se ulazi u igru i traze serveri...

A da, najbitnije, zvuk RAZBIJA! Ovo je tek sad savrsenstvo od zvucnog mixa.

Ma nasao...ko da igram Quake Live :S:
Iskljucio AA, prebacio na SSAO i stavio sve na ultra, i ide i preko 50 FPS-a.

Ne ! Samo treba da pokrenes DL na Origin tj. nadjes igru u Store ili na sajtu i samo je dodas kad pocen DL prekines , i prekopiras/raspakujes to sve sto si skinuo u folder gde je pocelo da skida igru. Relog u Orign i install i cekas za server.

Nisam jos...

Poslednja izmena:
Zasto mi napise "game running in backround and needs to close "??? posle 100 pokusaja da udjem na neki server?

Pa ljudi kako uci na 1 je.eni server ... vec pola sata pokusavam , klikcem kao lud na servere , na par njih , pa na jedan po sto puta i uvek iste poruke da je pun a kad idem na quick match odbrojava mi minut ipo i izbaci : game running in backround and needs to close , a kada u task m. ugasim igru onda izbaci :reservation time out ! Jel ovo normalno ili nesto radim pogresno ? Ako se ovako ulazi na server ima da ne izadjem iz igre do 10. oktobra !!! Ako udjem uopste

Poslednja izmena:
Pa ljudi kako uci na 1 je.eni server ... vec pola sata pokusavam , klikcem kao lud na servere , na par njih , pa na jedan po sto puta i uvek iste poruke da je pun a kad idem na quick match odbrojava mi minut ipo i izbaci : game running in backround and needs to close , a kada u task m. ugasim igru onda izbaci :reservation time out ! Jel ovo normalno ili nesto radim pogresno ? Ako se ovako ulazi na server ima da ne izadjem iz igre do 10. oktobra !!! Ako udjem uopste

Hvala sto drzis moj citat,Taj sam samo me banali na taj acc :D

a sto se tvog zezanja tice sa bf 3 kod mene sve radi nisam imao ni jednom tu poruku,a koliko vidim na drugim forumima niko nema slican problem...

Poslednja izmena:
Zato samo mu i rekao, interesuje me kako njemu radi :)

Sad probao
ako izuzmem zapinjanje zbog servera, najmanji FPS sto sam video je 27 u najgorem krkljancu (dim, vatra i eksplozije kojecega)...uglavnom iznad 35 , rekao bih 40 FPSa u proseku. Ide i do 57 ponekad..

Igram i bez motion blura i sa 8xAF

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno