Stavio sam FOV 90 pa sada igra izgleda jos bolje.![]()
Kako?? meni je crn fov nece da menja?
Dok si u igri, znaci bash dok si aktivan na terenu, pritisni espace, pa onda imas options > video.Ljudi, gde se ulazi u graficka podesavanja??
Ljudi, gde se ulazi u graficka podesavanja??
koji je password za tu mapu? ukucam videokilledtheradiostar i kaze mi wrong password
Pa u igri majku mu.
Ne mozes dok se ne spawnujes da menjas nista sto je najblaze receno retardirano. Taman budzim grafiku i lik me kokne i opet sve ispocetka.
Bre ovo ima problema sa originom i samim ulaskom u igri i pozadinskim browserom. Neki put stavim i na low i na ultra i radi 30-40 fps-a... stvarno je tragicno kako se ulazi u igru i traze serveri...
A da, najbitnije, zvuk RAZBIJA! Ovo je tek sad savrsenstvo od zvucnog mixa.
Ma nasao...ko da igram Quake Live :S:
Iskljucio AA, prebacio na SSAO i stavio sve na ultra, i ide i preko 50 FPS-a.
Jel si probao Caspian border?
probo,puno je zahtevniji od metroa,ja imam 25 do 55 fps(sve do kraja) mora quad procesor![]()
Zasto mi napise "game running in backround and needs to close "??? posle 100 pokusaja da udjem na neki server?
Pa ljudi kako uci na 1 je.eni server ... vec pola sata pokusavam , klikcem kao lud na servere , na par njih , pa na jedan po sto puta i uvek iste poruke da je pun a kad idem na quick match odbrojava mi minut ipo i izbaci : game running in backround and needs to close , a kada u task m. ugasim igru onda izbaci :reservation time out ! Jel ovo normalno ili nesto radim pogresno ? Ako se ovako ulazi na server ima da ne izadjem iz igre do 10. oktobra !!! Ako udjem uopste
Zato samo mu i rekao, interesuje me kako njemu radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari