Šta je novo?

Battlefield 3

U BF2 si samo ispadao na E. Ali vidis, bilo bi lepo da naprave katapultiranje. Valjda vec jesu.

BTW, u stvarnosti moze da se katapultira u odredjenim helisima. Elise se istog trenutka odbacuju po povlacenju rucice i onda je katapultiranje bezbedno.

Preporučeni hardverski zahtevi:

PROCESSOR: QUAD-CORE CPU
MEMORY: 4 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
KEYBOARD AND MOUSE
DVD ROM DRIVE

da li ovo znači da neću moći da uživam u najvećim rezolucijama i detaljima na 6850?

Pa pazi, ti ces da uzivas u tim detaljima ali veliko je pitanje koliki ce fps da ti bude i koliko ce to da ti bude za "uzivanciju".

sve preko 25-30 i bio bih prezadovoljan..... 22 full hd....

Ma dajte, odavno se zna da je samo quad neophodnost zbog destrukcija i mp :)

Graficka zahtevnost ce biti kao i crysis 2 sa dx11, sto morate na 1080p da podesite na ultra ? A razlika izmedju very high i ultra u krizi 2 je smesna kada se uporedi pad performansi.

Ta ultra podesavanja sluze za lozenje mase i kupovinu gtx570+ i amd ekvivalenata.

nadam se da je tako.... planirao sam da kupim preloder, ali sad sam definitivno odustao.....

Preporučeni hardverski zahtevi:

PROCESSOR: QUAD-CORE CPU
MEMORY: 4 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
KEYBOARD AND MOUSE
DVD ROM DRIVE

da li ovo znači da neću moći da uživam u najvećim rezolucijama i detaljima na 6850?
Hm nema sanse medium da, ali najveci detalji ne, i ja imam tu kartu i voleo bih, ali nema sanse, preporuceni zahtev je za neka medium setovanja na full hd verovatno

Hm nema sanse medium da, ali najveci detalji ne, i ja imam tu kartu i voleo bih, ali nema sanse, preporuceni zahtev je za neka medium setovanja na full hd verovatno
a pocemu ti to znas da su preporuceni za medium setovanja ???

Recommended Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943

• Processor: Quadcore
• Main memory: 2GB
• Graphics card: GeForce GTX 260
•Graphics memory: 512MB
• Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2); 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943) Evo za BC 2 preporucena sa ovom preporucenom ladnjaka si tero bc2 na full detalje...ona sigurno daje 30+ fps sto je dovljno za single player bez ikakvih problema...

Poslednja izmena:
Pa i onako pominju kartu 6950 koja je dosta jaca od od 6850, kazem ja bih prvi bio najsrecniji, mozda ce moci neki high detalji, ali ultra sigurno ne, tacnije najveci detalji sto on govori

Niko ne moze sa sigurnoscu da vam kaze kako ce igra raditi na odredjenom hardveru i zato oladite malo sa takvim pitanjima. Minimalni i optimalni hardverski zahtevi su tu kako bi se orjentisali i stvorili sliku da li je i u kojoj meri vasa masina sposobna da se izbori sa igrom i na osnovu toga treba da se odlucite za eventualni upgrade (shodno mogucnostima :)). Evo, sad ce i beta, pa cete cuti utiske o performansama, a final verzija moze da radi samo bolje (ispeglaniji kod plus optimizovani drajveri). Zna se da igra voli Quad, a verujem da ce nesto u rangu GTX 460 / HD 6850/70 biti dovoljno sa igranje na visokim detaljima (ne i najvisim) u 1080p. :)

Ma dajte, odavno se zna da je samo quad neophodnost zbog destrukcija i mp :)

Graficka zahtevnost ce biti kao i crysis 2 sa dx11, sto morate na 1080p da podesite na ultra ? A razlika izmedju very high i ultra u krizi 2 je smesna kada se uporedi pad performansi.

Ta ultra podesavanja sluze za lozenje mase i kupovinu gtx570+ i amd ekvivalenata.

U to mi je tesko da poverujem jer je Battlefield bad company 2 zahtevniji od Krize 2. Kriza mi je klizila a bfc 2 je znao da secka tu i tamo.

Niko ne moze sa sigurnoscu da vam kaze kako ce igra raditi na odredjenom hardveru i zato oladite malo sa takvim pitanjima. Minimalni i optimalni hardverski zahtevi su tu kako bi se orjentisali i stvorili sliku da li je i u kojoj meri vasa masina sposobna da se izbori sa igrom i na osnovu toga treba da se odlucite za eventualni upgrade (shodno mogucnostima :)). Evo, sad ce i beta, pa cete cuti utiske o performansama, a final verzija moze da radi samo bolje (ispeglaniji kod plus optimizovani drajveri). Zna se da igra voli Quad, a verujem da ce nesto u rangu GTX 460 / HD 6850/70 biti dovoljno sa igranje na visokim detaljima (ne i najvisim) u 1080p. :)

Bas tako. Uostalom beta je otvorena za sve pa prvo probajte kako vam radi pre nego sto se zaletite u shopping :)

Posle bete sumnjam da ce biti promena do izlaska tako da mu beta dodje ko demo

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

e bash tako,prvo quad pa sve ostalo-pogotovo za 64 playera koji ce i za najmashine biti killer,tako da-jos koji dan strpljenja i stekanja para profitirace it prodavnice ovih mesec dana :smoke:

kexi za full HD rezoluciju,ne treba ti bolja ploca,tj veci klok procesora. Da imas sli/crossfire setup,pa i ajde. Uzmi jos jednu 6850,ili prodaj tu,uzmi gtx570 (eventualno 6970).

off: pa ploču uzimam, jer planiram cf, ova ploča je đubre za sve.... i za klok, a ne mogu sli/cf..... tako da..... mislim da je najjeftinije rešenje cf, nova ploča i još jedna grafa.

on: očekujem mnogo od igrice, opet kažem, ako mi se puno svidi single player (najverovatnije hoće), onda uzimam org igricu zbog on line igranja.....

off: pa ploču uzimam, jer planiram cf, ova ploča je đubre za sve.... i za klok, a ne mogu sli/cf..... tako da..... mislim da je najjeftinije rešenje cf, nova ploča i još jedna grafa.

on: očekujem mnogo od igrice, opet kažem, ako mi se puno svidi single player (najverovatnije hoće), onda uzimam org igricu zbog on line igranja.....

pa probaj betu 29-og kad bude pa ces znati kako ti radi na multiplayeru,tako ces znati na cemu si :bottle:

provaću naravno, ali nisam pametan šta da radim sa hw.... :D imam muke....

Aj po cenu da ispadnem glup, koliko dugo ce ta beta biti aktuelna ?

Cele sledece nedelje sam na Divcibarama, nije valjda da necu probati betu bf3 ? :d
1. se vracam..

mislim da je beta do 10-og aktuelna.... tako nešto.... nisam siguran.

Mislim da ce do 10.Oktobra trajati beta,negde sam procitao samo ne znam gde.

Poslednja izmena:
Open for all? Pa zar nije bilo rezervisano za origin preorder i moh limited kupce?

Jeste oni dobijaju 2 dana pre svih da igraju :p

Poslednja izmena:
Heh, ma zar je bitno za dan-dva :)

Nazad
Vrh Dno