Šta je novo?

Battlefield 3

pa da nije tako, bila bi neunistiva ;)

Znači sad će tenkovi taktički da izviruju iz zaklona opale projektil i nazad u štek, a pešadija nek skakuće kao kunići. :)

Više će biti hit-and-run i tako jedno vozilo do kraja runde. Ako bi kojim slučajem povećali vreme za sponovanje vozila, ovo bi i moglo da prođe.

Lozenje continues... :)

[YOUTUBE]G-ukxgldpOo[/YOUTUBE]

Ovo već izgleda ispeglano i lepo. Ako igra bude ovako radila (na predviđenim mašinama) i na većini servera, skidam kapu. Biće odličan "casual shooter".

Ovo već izgleda ispeglano i lepo. Ako igra bude ovako radila (na predviđenim mašinama) i na većini servera, skidam kapu. Biće odličan "casual shooter".

Bas sam i ja to hteo reci. Super smooth izgleda

Znam da jos nema official system requirementsa,ali kako ce raditi na mom kompu? Da znam da preorderujem..Upgrade ne dolazi u obzir,mozda bi uzeo napajanje jace i to je to...

Ne vidi se koje napajanje imas...umesto kupovine novog napajanja - prodaja graficke i upgrade na 6870,560Ti,5870 (polovne) bi trebalo da ti obezbedi solidan fps na 1680x1050 na medium settings.I CPU da poguras oko 3GHz sto ne bi trebalo da bude problem.

Znam da jos nema official system requirementsa,ali kako ce raditi na mom kompu? Da znam da preorderujem..Upgrade ne dolazi u obzir,mozda bi uzeo napajanje jace i to je to...

napajanje je PowerLIne ATX 430W..kazem da upgrade-ovati ne mogu,nemam kesa,a i nemam gdje prodati 4890..a sto se tice OC-a to ne znam,a i nemam adekvatno napajanje a ni hladjenje.BC2 mi ide lepo na "sve max"..

napajanje je PowerLIne ATX 430W..kazem da upgrade-ovati ne mogu,nemam kesa,a i nemam gdje prodati 4890..a sto se tice OC-a to ne znam,a i nemam adekvatno napajanje a ni hladjenje.BC2 mi ide lepo na "sve max"..

Mislim da ćeš moći igrati na medium podešavanjima. Ipak je četvorojezgarac u pitanju.

u multiplejeru ili u kampanji?
oboje igram na istim podesavanjima,mp igram svaki dan..ima malo laga ali do je uglavnom do neta..sacu bas skinuti fraps pa da vidim fps,
EDIT:u sp oko 70 po nekad padne,ali ne ispod 50... a u mp oko 50-55.Eto to je od prilike..Sta mislite? Mogao bi OC-ati,ako je sigurno,i ako mogu sa ovime sto imam..

Poslednja izmena:
na laptopu iz potpisa sam igrao na low u 1366x768 sa 30fps minimum, tako da će ti raditi kako valja, makar na low :)

Jel ti nisam odogovorio? Evo sada ću :)

Radice to solidno samo treba da nasviras taj cpu malo ;)

Potvrđeno je. Biće LE :)

:D

Btw ajde neko neka mi preporuči neki dobar joystick za ovo *****... Za avione u BF3 i Helikoptere u BC2 i tako te napaljene, nafurane igre gde se leti. Do 50€

Vrh Dno