Šta je novo?

Battlefield 3

@vkozomar
Kontam te, ali ti si mene prvi napao podcenama... A samo sam izneo svoje misljenje iz iskustva ostalih igara koje sam igrao. Nisam se nasao uvredjenim vec mi je bilo smesno kako ti tvrdis nesto a nisi igrao veoma slicne igre BF3 npr, a nisam jedini koji kaze da lici na MOH, par amera su mi rekla sito, "i see moh in there". Ali stoji da igra i dalje nije za svakog, prosirena je ako mogu tako da se izrazim ali imas morone na sve strane koji jednostavno frustriraju koliko nemaju pojma da igraju niti odakle da pridju, sto ume da ubije u pojam. A na par mesta su se vec nasle fore kako da se zatvori napad totalno, pogotovo na trecoj instanci kod B mcom-a....

Kao sto rekoh, ono je moje misljenje i znam da ce neki clanovi naci to konstruktivno i da ce im to pomoci u odluci o kupovini. Oki je izneo nesto, ja nesto drugo, njemu se ne svidja, meni npr da, ta brzina, haos i slicnost gore pomenutim igrama, ali kao sto rekoh, stari hc fanovi. ovo nije onaj BF3 koji su EA momci najavljivali... Nazalost...

inace vkozomar :) kraj rasprave :p nemamo potrebe da se prepucavamo misljenjima. svako ima svoje :)

EDIT: A znate sta je najgore... Svima se svidja, i po broju servera i igraca u ovoj alfi, nadmasuje bc2, barem po onoj situaciji koju sam ja mogao da vidim prethodnih nedelja...

Poslednja izmena:
Ako me je dvoje revive-ovalo evo secem ruku...a ja barem 10...

def posle 3 partije za redom mora da se popije freeze i quit to desktop.. ne znam.. mnoooooooogo volje treba da bi se ovo prihvatilo kao neshto sledece sto ce se igrati barem kada sam ja u pitanju.. sigurno me pamtite po kukanju za bfbc2.. i ok..uleteo sam u igru godinu dana kasnije kada su me prali kao degena, medjutim sada sam tu u pocetku i definitivno mogu zakljuciti da bukvalno nikakve veze sa bfbc2 nema.. tamo si barem imao kill cam ovde nema nishta...

klanje.. pa ja tek sada vidim koliko samo nije u redu ova animacija jer ti em oduzme vreme koje je dragoceno em mogu da te skinu 20 puta dok ga koljesh... ako je ovo trebalo biti simulacija pravog ratovanja onda dzabe moje sluzhenje vojske i poimanje iste - ovo su neki heavy gudra vojnici kreirali :d

i da..snimio sam jedan bag kod prvog mcom-a tj iza njega kada se brani.. postoji nevidljiv zid :d jao kako me samo smorio...videcu da uploadujem ali opet razmishljam.. cemu to....

Poslednja izmena:
Oki brate, a i ostali. Ovo je tek alpha :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne verujem da su ubacili toliko perkova..

Pa neka ih oni..ali samo pojavljivanje je kao u COD-u.. to u bc nije bash tako.. bash ti riboni te lozhe.. kao znash squad perk haha 10 puta su se spawnovali na tebe.. WOOHOO!!!

Poslednja izmena:

xexe sta kazete na ovo-e sad mi je jasno zasto mi se "ucinilo" u jednom klipu da lik cudno trci-a o on ustvari nema ruke :shock:

kao pile ***e :)

E pa super ako ce liciti na MoH!!!Ja trenutno cepam MoH LE jer sam ga uzeo zbog BF3 bete,meni se ta igra svidela jos kad je bila u beti,a tek sada mi je legla lepo kada sam je u potpunosti video.Sta fali ako ima prone?Danasnje igre u svemu teze ka realnosti-od grafike do kretanja vojnika itd.Meni je skroz nerealno u BC2 sto nema prone.Ako cemo realno-sta prvo uradi vojnik kad se zapuca-LEGNE!Onda ono -pun sarzer u meso da bi protivnik odapeo!Realno dovoljan je i jedan (al ajde necemo preterivati) ili kao u MoH-i oko desetak komada.Sa punim sarzerom (30 komada) ladno mozes ubiti dva,a po nekad (retko) i tri neprijatelja!I odmah je igra dinamicnija,OK vise se gine,al vise se i ubija.A da negovorim o tome koliko je MoH optimizovaniji od BFBC2.Ja BC2 pikam na medijum sa oko 50-60 FPS-ova,a MoH-u na haj sa isto toliko frejmova-razlika je ocigledna.O hitbox-u necu ni da pricam-U MoH-i od 15 sati koliko sam igrao mozda jednom ili dvaput sam zasao iza zaklona pa onda pao,dok u BC2 to mi se desavalo u svakoj partiji dvaput.Tako da,ako stvarno bude licilo na MoH-bice super!

Ajd sad ce ispasti da je MOH bolji od BC2 :p

To je sve subjektivno. Da si igrao i to i ovo sam bi procenio :)

Ja sam gledao neke klipove, ne znam da li se tu sta menjalo, ali recoil-a prakticno i da nije bilo. Pricam za MOH..

Ja sam probao juce da odigram opet koju partiju MoH i nema sanse.Igra me toliko odbija,da je to strasno.Proviris sam malo,i metak,mape su katastrofa...Naravno to je moje misljenje.Nekome ce se BF3 sigurno svideti zato sto lici na MoH,meni nece.

Ajd sad ce ispasti da je MOH bolji od BC2 :p

Ne, nije MoH bolji od BFBC2,ja u BC2 imam 650 sati igre,to u ludilu necu imati u MoH-i,samo pricam o tim nekim aspektima igre.BC2 je mnooogo kompleksnija igra i sto se mene tice o njoj cu pricati svojim unucima(Eee,kad sam ja to igrao..sinko moj...):smoke:.Shala.Samo kazem da te neke stvari oni jednostavno moraju menjati u igri-od kolicine metaka koja je potrebna da bi kokno nekog do prone-a i ko zna jos cega...

Brate Oki, kako si uspeo da mi oooooooonoliko srozaš KD ratio? Majke ti, sa čime si igrao, praćkom na tenkove :D?

Pa da, igra je postala totalno drugacija posle upgrade-a na HD6870. Sada moze bez problema da se igra i da se ostvaruju dobri score-ovi. A ne sa onom starom HD4850 sa kojom sam jedva imao K/D ratio oko 1. :)

Hm, igram na laptopu u 720p low sa i3 i 5730 i uprwvo sam zavrsio partiju sa 15:2 skorom....

Meni je bilo nepodnosljivo igranje na kompu. Padao mi je cesto framerate ispod 10, seckalo, ustvari ne, rezalo je, neprestano.

Meni ispod 28 nije palo ni u jednom trenu.... A sto bih terao i kocio se na high kada u ovom haosu stvarno nemam vremena da gledam kakvi su efekti i koliko sunshafts-a ima...

Meni je stajalo na Auto :)

Brate Oki, kako si uspeo da mi oooooooonoliko srozaš KD ratio? Majke ti, sa čime si igrao, praćkom na tenkove :D?

Ajde ne kukaj kada sam te digao onoliko.. na kraju krajeva vidis da sam se zaista trudio i nabacio ti fancy perkove i ******.. chak i za 2 nivoa si "jachi".. Elem brate pa nisam ja hteo da ginem koliko nisam video pola sta se desava...
Tenk sam samo 2 puta video za tih par sati koliko sam igrao... Shimec koliki je tebi fps???

Lol otkljucao si mi jednu stvar i ni jedan perk xD

Nema veze, samo ****te ne idi na metak. 50 ubistva u minusu to je kao 5x da si imao 0:10 xD

Ahahaha :D ma ne treba da mi niko pegla. Igra je jedno 17x lakša od BC2 i lakše se bude prvi i peru vune. A plus onaj moj način igranja iz BC2 pali ovde iako ne pali u BC2 :D

Nego ovi loši ljudi koji mi uzimaju nalog me zezaju pa ono :p

DICE je na svom blogu odgovorio na neka pitanja vezano za Alpha i Beta testiranje Battlefield 3 igre. Saznali smo da će Alpha test biti zatvoren i da će samo oni sa pozivnicama moći prisustvovati.

Slanje Alpha pozivnica je već započelo putem maila. Jedini način da sada upadnete u Alpha testiranje jeste da ponovo podnesete zahtjev i ažurirate svoj Veteran status. DIŽCE neće omogućiti javne ključeve za Alpha testiranje, tako da je to jedini način da budete dio testa ako do sada niste dobili svoju pozivnicu.

Što se tiče Beta testiranja, ono počinje u septembru i oni korisnici koji su kupili Medal of Honor ograničeno izdanje će se moći pridružiti testiranju. Glasine o mailu sa informacijama o beta testiranju su tačne. DICE će izdati još jednu službenu najavu o Beta testiranju kako se septembar bude približavao.

moze li mi neko objasniti zasto ima toliko protivnika prone-a tj zaleganja :) ?

Kad vam budu fijukali pravi meci oko glave u životu, vi samo čučnite, nema potrebe da zalegnete, nije prirodno :D

Ne, nema nikakvih prepreka za prone.

Nazad
Vrh Dno