Sta ti mislis koje atribute su uzimali u obzir kad su ti rekli da si "valued and trusted" player?
Imam sve PC BF naslove, igram BF jos od pitaj Boga (BF 1942), nikad varao, koristio cheat i te fore, imam jos gomilu EA naslova koji nisu iz BF-a u kolekciji pa nisam dobio pozivnicu
Guess I'm not enough valued for an invitation![]()
Odigrao sam par sati dok nisam popio prvi QTD [ quit to desktop]
Ne mogu mnogo da pishem i da smaram, jednostavno pre ovoga veceras sa igrao bfbc2 i mogu reci da je bfbc2 jedno 10 koplja igrivija igra od ove. Ne mogu da kazem da mi se nista ne dopada ali toliko toga ima sto mi se ne svidja da ono... Pre svega mega je retardiran pokret noge kada nesto preskachesh.. to se u igri zaista primeti i smeta mi mnogo. Igra je u isto vreme i brza i spora. Ne znam kako taj momenat da docharam... Brza jeste jer se respawnujes za 3 sekunde a opet je sve toliko sporo jer je iskreno slabo vidljivo.
Killcam ne postoji dakle - boga pitaj odakle te skinuo. Imam i7 920 i 6870 i moram priznati na max podesavanjima ume da zashtuca fino..
Trebace dosta sati da se uhoda u ovu po meni apslutno novu igru.. Definitivno su mi ochekivanja bila preogromna.. Ovo ovako jednostavno ne moze da se igra.. Ne bih da povlacim paralele i to ali kao da su sve najgore od masu igara uzeli i to pokusali da nashminkaju "lepom grafikom".. toliko lepom da nema boga da razazanash protivnika a kamoli svog ili suparnickog kada je guzhva..to nema shanse potpisujem jer sam gledao i protivnike kako u guzvi oko mcom-a jedni na druge haoticno pucaju...
Samo editovanje i customize oruzhja i perkovi je neshto sto imam u black ops.. sorry ali koji ce mi to??? U bfbc2 imash lepo predefinisane stvari i kako shijesh napred tako dobijash, ovo mi je bash lepak za dechurliju fazon jachi od black ops... samo sto ce klinci morati malo prljavije/sporije da igraju...
Odoh da kuntam.. cekao sam sat vremena da se skine i sta da kazem.. zaista sam razocaran... mozda i ne bih bio da celo vece bash nisam ni igrao bfbc2...
Sa ovim cu se slozitiBC2 je za ovo Hardcore game...
but yet again, people differs
a inače imam preko 200h u bc2
And what a reliefPazi, najveci problem u igri su detekcija neprijatelja i upucavanje istog - najveci problem, jednostavno one promene svetla i bujna vegetacija poprilicno prave problem i tera ljude da zalezu da se stekaju i ko zna sta, to mi se ne svidja.
Generalno wahade mislim da se igras na puno frontova i da si izgubio fokus potreban da pravilno ocenis ovaj naslov ali to ne znaci da necu reci da si u pravu ako mislim da jesi. Neka ostane sve na konstruktivnim zamerkama cisto i zbog ostalih forumasa.
Ja ne vidim sta je covek pogresno napisao!? Poredio je igru sa MOH jer je igrao i jer mu lici.
p.s. @ wahad - OCISTI MAILBOX na benchu, ne more ti se poslati pm![]()
tako da ne znam kakav ti sad fokus treba da bi pravilno ocenio Bf3
Igra je do jaja
Ja ne vidim sta je covek pogresno napisao!?
Hitbox je isti kao kod moh-a, nema laga, sve ide u čoveka
Meni prema filmicima izlgleda neki deo kao MOH, ali ono - meni izgleda tako.
evo delic onoga sto sam ja igrao MOH
http://www.youtube.com/watch?v=RUIQLEPdi2U
I cekaj ti si igrao 2h betu i skroz skontao igru
a meni kazes nije mi dovoljno 200h u bc2 da bih istu skontao ?
A sta to tebe dovodi do takvog velikog i objektivnog strucnjaka da bi igru komentarisao tako iskusno i fokusirano?
Ponovo srbi su takvi da ne umeju da prihvate tudja misljenja nego forsiraju svoja.
Igraj moh pa ces videti slicno
Mi što kukamo, hoćemo novi BF naslov dostojan tog imena, ništa više, ništa manje![]()
Mi što kukamo, hoćemo novi BF naslov dostojan tog imena, ništa više, ništa manje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari