Šta je novo?

Battlefield 3

E sad, što se utiska tiče, za sada se dvoumim - da li mi se sviđa ili ne. Prilično je brzo izvođenje, valjda će to srediti...

Iskreno, u ovoj fazi igre, više me trčanje podseća na Black Ops nego na BC2.

Naravno, napucavanje je bolje ali vidi se da joj treba poliranja.

I pomalo mi je štucala igra, što mi se ne sviđa.

@ Ninoslav1983 kako ti se ponasa igra? Koliko frejmova izvlacis i na kojim podesavanjima?

Nisam nista podesavao, 1920x1080, grafika je na auto. Nekad malo štucne, ali mi se čini da je to lag. Ovo ostalo klizi, izmeriću za jedno 30ak min sa frapsom detaljno.

This is uterly crap, onog momenta kad udjes u desni nisan, kao de cuje woooosh i usporenje, puske su katastrofa, opalis metak i onda juris nisan po ekranu ... urrgh. Mini map je crap, u neke doenice ne moze da upadnes a da te neki koji lezi ne opazi, postoji dosta choking points-a. Nekad mi se cini da je dovoljan jedan metak, nekad coveka gonis po mapi sa punim rafalom i nista :S: jaaaaoj meni ... i plasio sam se da nikad i neci izaci iz bc2

hajd prvi macici u vodu ... ali .. grafika sux, za alphu

Poslednja izmena:
To ubijanje jednim metkom je ocigledno "pokupljeno'' iz MoH.Ako je tako a ocigledno je da su i igru ubrzali zbog CoD igraca,nece valjati.Mada,ja se i dalje nadam da ce igra biti odlicna.

Sad je neki update pa nema igranja, ovo je najbolje da proba neko ko ne igra nista aktivno posto je meni u odnosu na BC2 dosta sporija. Takodje nema KILLcam-a sto je LOOOoooossseee, posto je dovoljno da se neki paksu usteka negde i moze da tamani celu partiju. Ona fora sa svetlima i odsjajem od snipera koliko je dobra toliko je i losa posto kad udjes u metro sve bljesti ko pasja muda i treba ce kontam 100 sati igranja samo da se naviknes da razlikujes svetlosti :-//
Takodje ono sto je lose ( za sada u metrou ) prilikom pucanjave kada prste meci i udaraju i zaklone i sve ostalo, kao da se naknadno rasparcavaju tako da uopste ne mozes da dobijes utisak ODAKLE meci dolaze, tj gde je izvor, mozda neko sa DX11 moze da vidi ??

Poslednja izmena:
Kad stavim medium bude 50+ frejmova, na high je oko 35...

A jel moze bar jedan screen sve na high, posto ne verujem da su kaceni screenovi?

Prethodna strana...

Kad se setim onih prica kako ce ovo pokidati Crysis 2 po grafici, kako Crysis2 dobija pravu konkurenciju, bar po ovoj alphi no way, vidim da su texture priblizno slicne kao u bc2 jedino sto mi se kod BF3 svidja kombinacija boja, igra deluje realnije naspram bc2 koji je u nekim mapama izgledao bukvalno kao crtani

E sad posto pokusavaju BF3 toliko da priblize cod, sto ne uradise da se pesadijsko oruzje ponasa kao u cod 4 ili priblizno, to bi bio pun pogodak, ovako imamo jos jednu bangavu balistiku.

Prethodna strana...

lol ladno nisam video. :D Danke za slike, a da samo kazem da je grafika pfff, gomila post procesinga koji para oci i krije low texture, mozda unutrasnjost deluje ozbiljnije zbog dinamicnog svetla, ali impakt na performanse je prevelik. Prokleti dx11, ko da je uopste bitan, garantujem da bi igra mnogo bolje radila da je radjena za dx9, cak bi i ljudi sa slabim grafickim kartama imali sansu...

Ortak iz danske mi je dao key :)

1. avgust

@Wahad

obrisi inbox,samo da te pitam nesto ako mogu

sto mi sad dali kod,mora to dosta da se igra :D

:D ahahaha sada ću, znam da sam prepun...

Hajde sada.

Poslednja izmena:
meni kaže u mailu ovako: "As one of our valued and trusted Battlefield players, we are happy to invite you to participate"
Sta ti mislis koje atribute su uzimali u obzir kad su ti rekli da si "valued and trusted" player? :)

Imam sve PC BF naslove, igram BF jos od pitaj Boga (BF 1942), nikad varao, koristio cheat i te fore, imam jos gomilu EA naslova koji nisu iz BF-a u kolekciji pa nisam dobio pozivnicu :)

Guess I'm not enough valued for an invitation :)

Ja sam džabe uzimao MOH LE izgleda, kada mi ortak iz sedamnaeste države dao key...

- bacanje granata lose, kao da frljas vazu cveca
- sebe odrediti na mini mapi je uzas,
- nejasni protivnici,
- slab sprint
- STuck ! Stuck ! Stuck malo malo pa na kamen, ili ne mozes proci izmedju drveca ...

medium setings FPS = 35
low = 45

revie je spor do zla boga, nema sanse da na otvorenom nekog revajvas, samo ces da pokupis kisu metaka

....

Momci, hajde da se dodamo na origin-u, kada je friend list već proradio...

wahad987 et gmail.com

Kako da se pokrene ovo ?
Ja idem na Join Server neki i samo se vrti Joining, kako da udjem ???

Dodao

Takodje dodao mozete pisati i svoje nick sa Origin npr moj je RazerG9 :p

Baš sam se pitao ko je to :D

EDIT: Sex, ulazim u igru :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno