Šta je novo?

Battlefield 3

Jel to nešto na moj račun :D? Comm je velika i bitna stavka, zato kukamo.

Stavka koju niko nije hteo da objasni nama BF novajlijama zasto je bitna :), pogotovo sada kad vecina nas nema vremena za vise od pola sata dnevno da se ispuca..

a koja su podesavanja tacno? ako mozes da nam kazes-u smislu da li si stavio "aa" na maximalnix 32x i da li postoji hbao kao u bad company2,zato sto ja imam istu graficku sa kojom u bad company kada sve stavim na high 1920x1080 samo "aa" stavim na x1 i "hbao" off imam oko 100 fps-a average (fps se skrece od 90 do nekih 110),a kada bi bas sve stavio na max imam oko 50-ak fps-a tako da "hbao" i "aa" kidaju mnogo graficku-bar govorim za 470gtx.:smoke:

Od podešavanja za grafiku postoji samo Auto, Low, Medium i High, nema detaljnih podešavanja.

Ok, trebali bi napraviti dve varijante, jedna kao u BC2, ili da odaberes commo rose

za mene licno commo rose je nepotreban OSD koji na trenutke blokira cisti pregled, + daje nemogucnost pucanja dok spotujesh.
Glavna komunikacija u igri ide preko voice-a.

Poslednja izmena:
Evo ti pa kontaj

Cek, jel komander ovo radi celu partiju ovako, ili i on malo ucestvuje na terenu? :) Zasto sam pomenuo vreme igranja i kakve veze ima, zato sto mi ovo izgleda kao sjajna opcija ako ides sa ekipom u igraonicu, imas uigrane timove, zna se ko sta radi itd.. a ne za online igranje kad upadnes nasumicno na neki server. Koje su sanse u tom slucaju da komander zna sta radi i da ima koristi od njega..

Ako komandir radi svoj posao kako treba, a to je spotovanje neprijatelja, usmeravanje squadova, slušanje zahteva SL, bacanje artiljerije, supply crate, vozila, UAV, radar scan pa onda opet sve to iz početka, onda nema vremena za igranje ni 2 sekunde. Ukoliko ima bar 2 squada koji slušaju naređenja, pobeda je zagarantovana. Naravno, retki su dobro komandiri ali kad se pogode dobar komandir i SL koji slušaju, igra je vrhunska :)

Šteta što ste to propustili vi koji niste igrali BF2...

Pa eto, zvuci sjajno za onaj period igraonica recimo, a ne sad kad upadnem u nasumicnom dobu dana da malo odigram, sa nasumicnim ljudima.. :)

Pa eto, zvuci sjajno za onaj period igraonica recimo, a ne sad kad upadnem u nasumicnom dobu dana da malo odigram, sa nasumicnim ljudima.. :)

Pa i u BF2 se upada u nasumično doba i igra se sa nasumičnim ljudima. Kakve sad veze ima odakle igraš?
U BF2 postoji VOIP koji funkcioniše.Malo znanja engleskog i sve savršeno radi(mislim na teamplay).

Poslednja izmena:
Hocu da kazem da vecina sada verovatno nema strpljenja da bude komander ili da slusa komandera, da su se time vodili kad su odlucivali o ovome.. mozda i gresim, znam da ja ne bi mogao to da radim celu partiju.. :)

Hocu da kazem da vecina sada verovatno nema strpljenja da bude komander ili da slusa komandera, da su se time vodili kad su odlucivali o ovome.. mozda i gresim, znam da ja ne bi mogao to da radim celu partiju.. :)

A kada bi dobijao duplo vise poena ukoliko tvoj tim pobedi dok si ti komandir? ;)

'Bes poene :)

Grešiš... Naporan si :d

@ falcon hvala na info to sam hteo da znam-verovatno je to tako samo u alfa verziji,morace u full verziji biti i advanced podesavanja tako da smanjivanjem anisotropije i po meni bespotrebnog "hbao" cemo imati sasvim dobar fps na high podesavanjima :beer:

Malo sam čačkao po fajlovima, High podešavanja su sa 16xAF i 1xAA (verovatno znači OFF)

Antiskopik :D filtering najminimalnije utice na performanse. Nesto sam citao onaj DICE-ov GDC11_DX11inBF3_Public.pdf i koliko vidim po ovoj alpha verziji cela ona njihova prica je gotovo na teorijskom nivou, neka utopija bez drajvera, dok je realnost totalno drugacija...

Antiskopik :D filtering najminimalnije utice na performanse. Nesto sam citao onaj DICE-ov GDC11_DX11inBF3_Public.pdf i koliko vidim po ovoj alpha verziji cela ona njihova prica je gotovo na teorijskom nivou, neka utopija bez drajvera, dok je realnost totalno drugacija...

da-slazem se-AF gotovo da ne utice na performanse,bar ja nisam primetio razliku,ali zato AA zna da prepolovi fps-pogotovo ako kartica ima i do 32x
@Falcon-to je dosta los fps onda ako je AA bio x1,odnosno ili losa optimizacija (ajde da kazemo radi se o alpha verziji pa da ne uzimamo fps zdravo za gotovo,dok ne dodje full),ili da je bas toliko zahtevna sto ne verujem (govorim za finalnu verziju):smoke:

Jel neko preorderovao ovo ?
AKo jeste, neka napise proceduru kako :smoke:

^
Mozes da uradis preorder u Games-u, cena je 5K.
Koliko vidim i na netu je slicna cena.

^
Mozes da uradis preorder u Games-u, cena je 5K.
Koliko vidim i na netu je slicna cena.

pitao sam drugara koji radi u games-u,kaze mi da preodrer tamo nije onaj sto vecina misli-bar za bf3,tj preorder je vezan za njihovu prodaju-nema veze sa "limited edition" ili back to karkand,znaci,preorder u games-u je samo preorder igrice,standard varijante,i kosta 5k, na to moracete da platite dodatno za "karkand" onoliko koliko bude kostao (15-20e recimo) jedino sto mogu je da jos jednom proverim....mada 5 puta sam ga cimao svakih nedelju dana :wall:

Dobro je to znati, mada mi zvuci neverovatno cak i za nase uslove da valjaju fake preorder.

edit: doduse na sajtu i ne pise da je preorder nego:

Očekivana cena, konačna cena će biti potvrđena do izlaska igre. Trenutno za ovu igru ne primamo uplate već samo rezervacije.

Datum izlaska: 25. oktobar

Poslednja izmena:
Zar nije bio neki preorder key za 1500 na nekom domaćem sajtu ili je to bio fake? Ja ovim našim rospijama što valjaju igre ne dam ni dinara ako ne moram a ne moram (a i preko Wahada će garant biti jeftinije) :)

Zar nije bio neki preorder key za 1500 na nekom domaćem sajtu ili je to bio fake? Ja ovim našim rospijama što valjaju igre ne dam ni dinara ako ne moram a ne moram (a i preko Wahada će garant biti jeftinije) :)

Cinjenica je da se neko mora opametiti ovde, kad vidi cene na drugim sajtovima i kad vide da mladez kupuje napolje a nece u svojoj prodavnici. Ja nemam nista protiv da platim nasima PRE nego " belosvetskim dzudzama " samo da je cena imalo normalnija. Nije sve ni u jeftinoci a od " jeftinih prasica " uvek neki vrag ispadne.

Jel Wahad ima nesto " povoljno " z asvoje sunarodnike i bench kolege ? Il se i njemu guzica nasmesi na " money preorder " :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno