Šta je novo?

Battlefield 3

Neko mi je rekao da treba imati najmanje 3 igre njihove da bi se ispunio uslov , pa sam mislio da ces i ti to potvrditi :p

or they'll be very angry with you n write you a letter telling you how angry they are

Razalovanje na sred bencha. :D

U svakom slucaju obavezno javi kako igra radi.

Dobio sam i ja poziv za Alpha-u :D

Hmmm ja imam 11 igara na origin-u racunajuci i moh le i jos uvek nista.... Jel.treba negde da se prijavi?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bem ti, svi dobise poziv za Alpha. :D Ja imam 8 veteran status, i registrovan sam za newsletter itd. i jos nema invite :D

mogu da kazem da je ono super brzo zaleganje jos gore nego na bf2-i toga sam se najvise plasio-sve mi se cini da ce bf3 zbog toga poceti da lici na bf2 koji sam igrao samo nedelju dana i batalio zbog te pojave bacakanja na pod kad neko puca na tebe pa jos kad se na to doda 32 igraca i svi to rade igrica deluje gore nego super mario,svaka cast na grafici i na ostalom-sve je odlizno ali ovo teleportovanje na pod je za mene neprihvatljivo-trebalo je da bude jednako sporo kao i podizanje

Poslednja izmena:
Dobio... Alpha ne radi na XP-u...

Garant mu je zapelo na 99.99 % ahahaha :D

Ma igra, nema vremena da iznese utiske, ubija u jednom dahu :D

NDA
lipsrsealed2.gif

flejmovanje!:D

[YOUTUBE]PnaJ9EjnzTs[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]vok2g2LEs_E[/YOUTUBE]

Inace, deran koji je okacio prethodne snimke kaze da su settings na low, ako mu je za verovati...
[YOUTUBE]u9LY57cTJBQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ne znam koliko je ova Alpha verzija neoptimizovana, ali mogu samo da kazem da izuzetno slabo radi na HD4850 u 1080p na najnizim podesavanjima. Mislim da je doslo vreme za upgrade :)

Sve ovo dosta lici na BC2 samo sto su mape jos vece:D Shimec,a morace jedna 560 da se uzme :D

@Borat
Makar jedna 460 ako se nadje za dobre novce :)

PS. Izbaci visak iz potpisa :) Pirlo i Ronaldinjo nam na trebaju :)

PPS. Jubilarni 500-ti post! :)

I menii ovo lici mnogo na bc2, tacnije isto sa drugim mapama i naravno boljom grafikom, zanima me dm mod mp kakav ce biti

I meni to sa video snimaka slici na neki Call of Honor - BC2 mod

Cekam da prikazu velike mape i vozila, ovo iz alpha i nije nesto zanimljivo po meni.

Na konfi iz potpisa na High podešavanjima daje 35-55 FPS u proseku, izgleda da će morati neki upgrade grafičke...

Verujem da ce igra raditi oko 30% bolje od ove alpha (beta) verzije.

Ne svidja mi se sto pri kljanju lika koji lezi moras da sacekas da on ustane, pa tek onda ide noz u grlo. Ne znam zasto nisu napravili animaciju kako ga zaskace, saginje se i otvara mu grkljan dok lezi...ili brz i jednostavan ubod u potiljak / vrat. :)

Max Settings, 1080p no VSync.
System: GTX 580, i7 950 3.2 Ghz, 8Gb Ram, Win 7 64bit.
Battlefield 3 System Requirements? 60-70fps average Max Settings / 1920x1080 on my PC.

[YOUTUBE]u9LY57cTJBQ[/YOUTUBE]

Kao i ocekivano za DICE, preterano zahtevno za ono sto nudi. Isto tako i bc2 beta je katastrofalno radila, zatim je izasao patch pa je malo popravio performanse, pa je onda retail opet imao isti problem kao inicijalna beta pa je kasnije opet krpljen patcevima. Videcemo da li ce ovde biti ista situacija, mada koliko gledam ovo sve, ovo mi ne deluje nesto dalje od BC2...

Na konfi iz potpisa na High podešavanjima daje 35-55 FPS u proseku, izgleda da će morati neki upgrade grafičke...
a koja su podesavanja tacno? ako mozes da nam kazes-u smislu da li si stavio "aa" na maximalnix 32x i da li postoji hbao kao u bad company2,zato sto ja imam istu graficku sa kojom u bad company kada sve stavim na high 1920x1080 samo "aa" stavim na x1 i "hbao" off imam oko 100 fps-a average (fps se skrece od 90 do nekih 110),a kada bi bas sve stavio na max imam oko 50-ak fps-a tako da "hbao" i "aa" kidaju mnogo graficku-bar govorim za 470gtx.:smoke:

Ma zanosis se previse. NDA je za zatvorena testiranja, obicno sa licnim potpisivanjem dokumenata. A ne podeli kljuceve random likovima na internetu. Prestali su i da brisu youtube snimke.

Sad ce lepo bf3 stopama cod serijala, minimalne razlike, koliko vidim bice ovo ko bc2 sa minimalnim izmenama, tako ce i mw3 biti u odnosu na mw2, minimalne razlike, samo novac je u pitanju i reklama, a prodaja ima da ide samo tako!!!

Ajde jos malo kukajte, komandera niste pomenuli jedno 3 posta :)

Nazad
Vrh Dno