Šta je novo?

Battlefield 3

omg VoIP, konacno nesto novo :d

U al' mi se ne sviđa :S

Zvuk je odlican, jeste da je rakoon crap ali treba biti objektivan

edit : uhhh na zvuk sam mislio na onaj recon video, cini mi se realan, a ovo "crapm16plastic " skripanje ne bih svrstao u pusku. veorvatno onaj 5.56 kalibar.

Poslednja izmena:
Misliš, isti BC2? Kamo sreće da je BF2 :(

verovatno isti kao nex-ov, ali pošto je obrisan...

Jel ste provalili kad na 2:23 puca u neonsku rasvetu nema baš nikakvih oštećenja...baš bezveze...a ja se nadao da lepo snajperom poskidam svu rasvetu i onda prebacim na night vision... :D

Kakav je ono tupavi warning posred ekrana...? Bas je korisno, nema sta...

I da je ovo isti BF2 samo sa boljom grafikom, ja bi skakao od srece.

Jeste izvalili da skoro svi komentarisemo za sve nove igre ''da je ovo stari/stara ... sa ovakvom grafikom'' :)
Da je stari battlefield sa ovakvom grafikom, cmr serijal, mafia sa ovakvom grafikom i destrukcijama..

Jako jako mrsavo ovo deluje. Malo je vremena ostalo do 25.oktobra da se nesto znacajno promeni.
BTW toliko o destrukciji, svetlo nije mogao da unisti :S

Nex, pa valjda si igrao BF igre do sada, znaš šta taj warning jedino može značiti..

A što se tiče same igre, (imho) još nisam video niti jedan detalj koji bi mi promenio mišljenje pa da ipak razmislim o kupovini.

Igrao sam 4 BF igre do sada, i ne secam se da mi je bilo kakva poruka blokirala nisan usred borbe.

Ovo jedino mogu da prihvatim ako se radi o "internet connection lost" ili tako necemu lol

Poslednja izmena:
A, to je...ok onda. Nisam provalio da je to u pitanju jer nesto iskace na cudnim mestima...

Poslednja izmena:
Jako jako mrsavo ovo deluje. Malo je vremena ostalo do 25.oktobra da se nesto znacajno promeni.
BTW toliko o destrukciji, svetlo nije mogao da unisti :S

Kao u CS :d

Ma bitne su destrukcije gradjevina itd, ko ce jos da pucketa u neonke ?

Mada nedostatak ozbiljnijih destrukcija smara, kao u crysis 2.

DLC-ovi su najveca drskost i glupost.
A sto je najgore polako postaju ''normalna'' pojava.

Nazad
Vrh Dno