Šta je novo?

Battlefield 3

IGN PC 2009 Preview
Want to know what to expect from 2009? We offer predictions and picks for the year ahead.
Battlefield 3 Announced

Now that Battlefield: Bad Company for the consoles and Mirror's Edge are out the door and Battlefield Heroes a lot closer to launch, the folks up at DICE have a lot of time on their hands. There have been rumblings for years that DICE is working on a follow-up to its 2005 smash hit Battlefield 2, and we're confident that the boys (and girls) at the Swedish studio are going to finally announce a sequel, to the delight of PC gamers everywhere. After all, despite being four years old this year, nothing has come close to matching Battlefield 2's wild blend of large-scale multiplayer warfare. Well, nothing except Battlefield 2142, the sci-fi follow-up, but we're hoping Battlefield 3 returns the series to the familiar and popular setting of modern warfare.

Najnovije vesti...:)

EA: Battlefield 3 'Looking Very Good'

"I've had the luxury of looking at Battlefield 3 over at DICE in Sweden and was highly impressed by the way the team is working on that product," he said. "Of course, that's not [coming out] in the fiscal year, but that is a product that is looking very good."

Gamers worried that Battlefield: Bad Company, Battlefield Heroes and Battlefield 1943 were a three-pronged answer to fans demanding a third Battlefield don't have to worry. Battlefield 3 is coming!

http://g4tv.com/thefeed/blog/post/696413/Electronic-Arts-Confirms-Battlefield-3-In-Development.html

Za početak očekujem šleper bagova i gličeva dok ne ispeglaju sa jedno 46 pečeva

Poslednja izmena:
znači čekamo BC2, 1943 i 3 - alaj će ovo biti baba !

Ovome se i nadam, iskreno, ne polažem prevelike nade u BC2 nakon svega viđenog...

Bice slican BC2 , garant.

Samo da ispeglaju malo frostbite engine, malo vece i nelinearnije mape, prone i commo rosse i imamo GOTY :)

Sta moze biti mnogo drugacije od BC2, ako se drze sadasnjeg vremena.. a da zasluzuje naslov BF3.. Zar ne rekose da je namena BC2 "best Battlefield experience ever"..

"Ever" u smislu do sada (dok ne izadje BF3) :)

Ma bice slican kao BC2 , ja kad vi kazem ;)

Pa jedino sto moze da bude PC ekskluziva i da odluce da se skoncentrisu i na jaci hardver, pa moze mnogo dobro da izgleda, kao Battlefield 2 2005-e...

BF3 = BFBC2 sa komandantom.

Sem toga neće biti većih razlika.

Pa to, morale bi biti neke drasticnije promene da bi igra zasluzila broj 3.. i buduci da BC2 sad izlazi i za PC, cak bi i sledece godine ovaj naslov izgledao malo preuranjeno..

Jos bitnija stavka je da mape budu manje linearne. U BC2 je fokus na "Rush" modu i zato su sve mape dugacke ali nedovoljno siroke pa deluju dosta linearno (tunelske). Trebali bi malo vecu raznovrsnost da uvedu u BF3 i to je to.

U bc1 conquest mape nisu bile linearne (tunelirane). Videćemo da li će to ponoviti i u ovom delu

Koje su bile mogucnosti komandanta u BF 2 ? Nesto kao u MAG-u ?

Al ste voljni za pomoc, svaka vam cast. Vracam se ja u nasu konzolnu sobu.

Pa dobro, u BC2 meni najvise smeta sto nema comandera. Onaj vozac UAV-a se tako ne sme nazivati. Meni je BC2 fino uradjen ali vise volim BF2 izvodjenje sto ocekujem i u BF3 isto.
Takodje ocekujem vece, sire mape, 64 igraca, klasicnog komandira koji izdaje naredjenja i gde ce timska igra ipak biti na visem nivou od BC2, da mogu da trazim municiju, medica, da nekome kazem FOLOW ME, da mu se zahvalim...

U svakom slucaju me buni malo tolika prica o BF3, nisam ocekivao da ce vec krenuti lozenje i bilo bi mi nelogicno da izadje sledece godine mada ako bi napravili sve ono sto smo nekada voleli u BF2 a da izgleda kao BC2 siguran sam da ce prodaja biti enormna. Ja cu je kupiti prvi dan sve da sekire padaju s neba :d

Poslednja izmena:
pa ne prica se o igri uopste. stices pogresan utisak.

koga zanima kako izgleda igrati kao komadir, neka skine demo od 550 mb i udje u neki od praznih servera.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
BATTLEFIELD 3 BETA DETAILS

Beta offer is contingent on Beta availability within 12 months of Medal of Honor release. Beta will be available for a limited time only and offer expires upon close of Beta events. Participation in Beta requires acceptance of Beta Agreement. Must be 18+. Xbox GOLD membership required for Xbox users. Visit www.ea.com/beta for details, including availability.

.

Regenerating health

Paid DLC

No LAN play

No dedicated servers

Jea, MW3! :d

Ah...bas znate da ubijete rados'

Na zalost, slazem se. Videh da ce izgleda biti i za konzole, tako da...
A i dodao bih

-no airplanes
-no squad leaders
-no commander
-no comm rose
-horse's FoV
-32 players max
-3 classes, medic with MG, assault with Abakan and engineer with Gustav

I naravno duugacke i uske mapice.

Sto ce reci, BC3...

Znači preskačemo i BF3. BF3 me samo zanima ako je "open sandbox" - znači mogućnost za gomilu modova, custom mapa...kao što je to bilo sa BF1942 i BF2.

Vrh Dno