Šta je novo?

Battlefield 2142

Neki dan sam nabavio Battlefield 2142.
Da li je igra samo za online ili moze kao u Battlefield 2 i prethodnim delovima da se igra u singlplayer modu, a ne iskljucivo multiplayeru -posto imam samo dial-up.

Cudi me da tako kupujes, igra je iskljucivo online multiplayer i potrebna je neka broadband veza, znaci ili kabel ili adsl, sa modemom mozes samo da je prodas nekom ko ima bolju konekciju :S: a i ako moze da se igra u singleplayer modu nema nikakvog smisla ;)

Cudi me da tako kupujes, igra je iskljucivo online multiplayer i potrebna je neka broadband veza, znaci ili kabel ili adsl, sa modemom mozes samo da je prodas nekom ko ima bolju konekciju :S: a i ako moze da se igra u singleplayer modu nema nikakvog smisla ;)

Igram Battlefield 2 i Battlefield-Vietnam u singleplayer modu i sasvim je OK.
Sto ne bih igrao u singleplayer modu kad ne mogu drugacije?

Pa dobro... Ima. Ali to nije ni 25% igre koja bi trebalo da bude. Svetogrdje! Hajde da kazemo da vezba dok ne dobije net ;)

Pa rado bi se ja menjao sa vama, i siguran da ne bi vi samnom.
A o brzoj konekciji jos samo sanjam, tako da hocu da iskoristim ono sto se moze.
Nego cim mi ucita igra ne daje opciju za single player, a u stvari moze li igra da radi u single player modu ili ISKLJUCIVO za multiplayer?
Aj nek neko odgovori konkretno.

Koliko znam moras da se konektujes na EA master server, sto znaci, moras da imas EA acc. Znam da je to totalno bezveze, ali to je EA :whip: . Inace u SP-u ima samo 5 mapa (map size 16).

Prilozi

• 2142_1.jpg
    2142_1.jpg
    133.7 KB · Pregleda: 80
  • 2142_2.jpg
    2142_2.jpg
    163 KB · Pregleda: 65
Kako da pokrenem BF2142

Napravio sam account pri startovanju igrice, i na mail dobio obavestenje sa BF sajta da je sve OK. Medjutim sada kada probam da se ulogujem dobijam poruku da BF ne moze da detektuje internet konekciju. Imam kablovski internet, i non-stop sam on line.

Jel imao neko slican problem?

Napravio sam account pri startovanju igrice, i na mail dobio obavestenje sa BF sajta da je sve OK. Medjutim sada kada probam da se ulogujem dobijam poruku da BF ne moze da detektuje internet konekciju. Imam kablovski internet, i non-stop sam on line.

Jel imao neko slican problem?

Lici mi na zatvrene portove ili firewall...ne znam...cimni provajdera.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno