Šta je novo?

Battlefield 2142

Haha....nego, kakav je zvuk u igri?...ocekujem da prsti na sve strane...i da: jel ima bar NESTO da moze da se unisti na mapi, a da nije neko burence?

Haha....nego, kakav je zvuk u igri?...ocekujem da prsti na sve strane...i da: jel ima bar NESTO da moze da se unisti na mapi, a da nije neko burence?

Zvuk je za svaku pohvalu, pretpostavljam da na XFI zvuci jos bolje (provericemo uskoro :p) ...
Sto se tice interakcije ... Pa recimo da ima vise "buradi" da se unisti ... Otprilike slicna situacija kao i u BF2 ...

Audio/Video dozivljaj je bolji nego u BF2, sto je i logicno, s obzirom na razmak izmedju objavljivanja ta dva naslova, medjutim, sama filozofija, i pristup igri, kao i resenja u odredjenim situacijama ostala su ista ... Sto se mene tice, ignorisacu ovaj naslov, kao sto sam ignorisao i BF2 ... Sve je to lepo i sareno, ali mi fali nesto .... Kao imas svega, i vozila, i oruzja, i ogromne mape, ali sve je nesto nedovrseno ... Suvise arkadno za moj ukus ... Sve mi lici na Mission Impossible, otmem avion, letim, obaram se na metu kao kamikaza, u poslednjem casu iskacem iz aviona, aktiviram padobran, srecno se prizemljim, avion pogadja metu, ubija dvojicu neprijateljskih vojnika, ja u trku kacim C4 na tenk, pustam ga da se udalji, aktiviram eksploziv, dizem tenk u vazduh, potom sedam i sam u tenk koji se nasao tu u blizini, odbijam sa dva precizna hica neprijateljski bunker, izlazim iz tenka, dvojica iz dzipa pucaju na mene, ja skacem u vis, a odmah zatim zalezem, pravim upijac, spretno izbegavam smrtonosne metke, uzvracam paljbu i eliminisem ih ... Misssim stvarno ... Deciji Vrtic ...

Poslednja izmena:
Stvarno je zvuk extra, kad sam pojačao ove moje nove bebe, susjedi zvali muriju, pomislili da neko rešeta zgradu:d

multiplejer u full verziji i dalje ogranicen na LAN ili ima neki "patch" vec ?

BF2 je poprilično osvežen sa izlaskom POE2 moda, a taj arkadni doživljaj je takav kada se ne igra timski. Kada nađeš ok ljude koji prate tim, naređenja i situaciju na terenu... ih, BF2 postaje super igra ;)

BF2142 je isto što i BF2 - grafika nije ništa ni bolja ni lošija jer je to BF2 engine. Samo su dodali drugačije efekte i to je to. Isto se odnosi i na zvuk ;)

Što se multiplay-a tiče - sa hamačijem će da vam radi samo ako imate za naše uslove nenormalno brze konekcije, a ako već imate takve konekcije, onda sigurno imate i tu siću od para da kupite original :)

Poslednja izmena:
...

Mene igra nije odusevila, mislim da nikad EA nece ponoviti onu igrivost BF1942 posebno sa exp. desert combat.....

BF vietnam cist promasaj
BF2 isto tako promasaj a sad i ovaj 2142

pozdrav

'bo vas hamachi...radi igra i bez njega...mislim na online...ali zbog pravila foruma ne smem da pisem kako. Googlujte malo ;)

ala radi da se uke*** , ima jedan server koji se spucava non stop

ala radi da se uke*** , ima jedan server koji se spucava non stop

Igrao sam sinoc 2 sata i server nijednom nije pao. A evo i prvog bisera vezanog za jos uvek zvanicno ne objavljenu igru:

EA has released the Battlefield 2142 v1.01 patch today. This is a must download for anyone who has purchased the game not using the EA downloader. If you purchased the game through the EA downloader, you do not need this patch as you already have it.

BUG FIXES
- Fixed Client Side Crash on Titan Mode.

We are all very excited with the release of Battlefield 2142 this week. Like you we are eager to play online and start collecting our Dog Tags. To be more proactive in our patching we are releasing a 1.01 patch to address a performance issue. This is a small patch, but well worth the stability it will give. Battlefield 2142 will notify you at the login screen if there is a newer version of BF2142 out. EA Downloader will then start if you have it installed. We are doing everything possible to ensure the best experience for BF2142's first patch and appreciate your understanding.

Poslednja izmena:
pa moguce da je to, ja sam probao par puta i izbacio me svaki put posle 5 minuta, a vidim na forumima se zale i ostali...

PS. Igra mi nudi da skinem patch od nekih 9pm veceras...

Battlefield 2142 In-game Ads Use Spyware Tactics

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4568

The software may incorporate technology developed by IGA Worldwide, the advertising technology. The purpose of the advertising technology is to deliver in-game ads when you use the software while connected to the Internet. When you use the software while connected to the Internet, the advertising technology may record your IP address and other anonymous information. That advertising data is temporarily used by IGA to enable the presentation and measurement of in-game ads and other in-game object which are uploaded temporarily to the your PC or game console, and change during online gameplay. The advertising technology does not collect personal or identifiable information about you."

Essentially, the in-game advertisement system in Battlefield 2142 utilizes methods that most spyware use. By analyzing your computing and browsing habits, EA/IGA uses that data to provide targeted ads. It is unknown if spyware scanners detect and classify Battlefield 2142 as malicious.

I ja imam problema, igra krene i posle par minuta izbaci u windows (ne prijavi nikakvu gresku). Instalirao sam ovaj patch i opet sve isto. Da li neko zna u cemu moze biti problem???

Igrao ko ortaka igru i svidela mi se
Jes da su vecine jedica slicne tiberian sanu ali utoliko bolje :)
I mapa Belgrade ftw

Samo da napomenem da igra nece hteti da radi ako koristite reforce ili neki drugi program za forsiranje frekvencije osvezavanja.

Samo da napomenem da igra nece hteti da radi ako koristite reforce ili neki drugi program za forsiranje frekvencije osvezavanja.

Hoće ako se ručno edituju fajlovi sa podešavanjima za rezoluciju i refresh. Isti sistem je bio još od BF 1942, pa je važilo za Vietnam i BF2.

U opcijama za video moze da se namesti frekvencija osvezavanja. Zasto bi koristili nesto za forsiranje iste?

U opcijama za video moze da se namesti frekvencija osvezavanja. Zasto bi koristili nesto za forsiranje iste?

Poenta je da ako se koristi forsiranje refresh-a generalno, znači zbog drugih igrara, prilikom startovanja BF defaultuje na 60Hz i tada te izbaci na desktop ako ne uspe da inicijalizuje taj mod, tako da ti uopšte ne dopusti da dođeš u situaciju da biraš refresh.

zna li neko kako se mogu otkljucati rankovi tj sva oruzja u lokalu (single p.) ?

@Dandy:Onda ti preporucujem da koristis ATI Tray Tools (posto vidim da imas ATI karticu). U njemu se lako ukljucuje/iskljucuje doticno refresovanje.
Kod nVidije to se radi preko drajvera.

Poslednja izmena:
@Dandy:Onda ti preporucujem da koristis ATI Tray Tools (posto vidim da imas ATI karticu). U njemu se lako ukljucuje/iskljucuje doticno refresovanje.
Kod nVidije to se radi preko drajvera.
Ma nemam više taj problem, prešao sam na TFT pa ionako sve radi na 60Hz. Samo sam preneo svoja iskustva iz vremena CRT-a, kada sam izluđivao od igara koje ako ih ne nateraš na više rade samo na 60Hz.

Jel to mene neko za**bava ili sta?kako da pokrenem igru?stalno trazi da ukucam EA account,a ja to nemam naravno,kako to da zaobidjem,ocju da igram offline al necje uvek pokrene multiplayer...pomozite:wall:

pa pratis uputstva koja su dosla uz igru, kako i uvek... :S:

Ja uz igru nisam dobio nikakva upustva,ali sam se vecj nekako snasao i podesio kako treba

Neki dan sam nabavio Battlefield 2142.
Da li je igra samo za online ili moze kao u Battlefield 2 i prethodnim delovima da se igra u singlplayer modu, a ne iskljucivo multiplayeru -posto imam samo dial-up.

Ja ovaj bf7574574 necu kupovati, nesto mi se cini da ne vredi para. A cekacemo bf3 za koju godinu, da vidimo oce li biti napredka?

Nazad
Vrh Dno