Šta je novo?

Battlefield 2

Ping je reultat brzine prenosta podataka... Zavisi od tvoje brzina neta, sto bri net, to majni ping...

Ne, ping je brzina odziva u međusobnoj komunikaciji između tvog računara i servera (ili drugog računara), i nije u direktnoj korelaciji sa brzinom interneta (mada, što je manje opterećen link, ping će biti bolji zbog dovoljnog propusnog opsega koji ostaje za drugu komunikaciju).

Koje oruzje je najbolje za jurnjavu, ono brza i precizna paljba!!!

Nema brzo i precizno ...

AK47 za bliske kontakte najbolji a G36E za poludistance - Medic puske

Sve ostalo je stvar momenta i navike

Pa zato i pitam jer stvarno ima fanatika. Ja skacem oko njega i pucam sa PKM, na 3-4 metra,a on me skenja sa snajperom. Ala se navikao svaka mu cast.

Sa PKM-om moraš da zalegneš inače rasipa. I G3 je odlična puška samo ima mali magazin

Da, PKM je beskoristan kad se stoji...
Btw, da li vi skakucete u fajtu? :D Meni to ostalo kao navika iz Quake-a i UT...videh na nekom serveru "no bunnyhopping" ,pa pomislih da je to uopste "no-no" u BF2?
Nije da preterujem u tome, al mi se nekad desi da krenem sa hop zeko :D

Da, PKM je beskoristan kad se stoji...
Btw, da li vi skakucete u fajtu? :D Meni to ostalo kao navika iz Quake-a i UT...videh na nekom serveru "no bunnyhopping" ,pa pomislih da je to uopste "no-no" u BF2?
Nije da preterujem u tome, al mi se nekad desi da krenem sa hop zeko :D

Svi to rade.

Inače meni najviše odgovara FN2000.Ima malo čudan trzaj ali kad se čovek navikne postaje zlo.Radi odličan posao i na distanci i poludistanci i u bliskoj borbi + GL.Nekako mi je najuniverzalnija.
G36E je prilično inferioran u bliskoj borbi,AK nedovoljno precizan na distanci,G3 volim jer je ručni top ali ima mali magazin.

Poslednja izmena:
Oruzje

A da probate p90 sa antitenk opremom,plus ima zoom sa red dot sightom i 50 komada u sarzeru,jeste da sam dobio ideju iz cod4 al ovo mi se cini brutalna kombinacija

Ma samo balerine skakucu, kad bi vidjeli kako smijesno izgledaju mozda i ne bi:)

Pravi vojnik cucne i puca pa ti vidi sta ti vise odgovara

Koliko dugo cu biti banovan sa saita NRNS citimaps. Da li neko zna koliko to traje po pravilu. Imam drugi nalog,ali mi pamti IP adresu verovatno ili ser.num. J**** liga. Dogurah do SEARGENT

A da probate p90 sa antitenk opremom,plus ima zoom sa red dot sightom i 50 komada u sarzeru,jeste da sam dobio ideju iz cod4 al ovo mi se cini brutalna kombinacija

P90 je krš u BF2. Moji favoriti su sve medik puške, svi snajperi, prva dva PKM-a, G3 i klasična šotka

Ma samo balerine skakucu, kad bi vidjeli kako smijesno izgledaju mozda i ne bi:)

Pravi vojnik cucne i puca pa ti vidi sta ti vise odgovara

Nije cilj bunnyhopping-a da dobro izgledaš nego da izbegneš vatru.U principu može da pomogne kada te gađa snajp i u bliskim susretima da ne kažem "prsa u prsa".
Teško da će pomoći protiv iole iskusnijeg strelca sa automatskom puškom na poludistanci i distanci.

Koliko dugo cu biti banovan sa saita NRNS citimaps. Da li neko zna koliko to traje po pravilu. Imam drugi nalog,ali mi pamti IP adresu verovatno ili ser.num. J**** liga. Dogurah do SEARGENT
Zavisi zbog čega si banovan.Ja sam zbog postavljanja claymora bio banovan mesec dana sa gus karkand servera(nisam čitao pravila ***. nije da mi je bilo neophodno da ih postavljam),što je malo drastično.Za cheat ili statpading verovatno bi bilo duže.

Pa timkiling, koji naravno nije bio nameran. A primetio sam da se neki namerno podvlace pod avion ili helikopter i onda kad mu ne oprostis budes PANISH.

domaci

Ljudi dajte mi neke nase servere da picim s nasim ljudima preko teamspeaka a mozemo i mec srbija-hrvatska ili nesto slicno ako vec nije izlizana fora

:D
Ljudi dajte mi neke nase servere da picim s nasim ljudima preko teamspeaka a mozemo i mec srbija-hrvatska ili nesto slicno ako vec nije izlizana fora

poprilicno je izlizana fora ;) imas SJC klan sa nasih prostora. Nasi serveri ne postoje a ni Bih vise ne.

http://bf2s.com/rankings/score/yu/

ovde ti je spisak igraca, neki aktivni neki vise ne ...

http://battletracker.com/

uclani se ovde i ubaci likove sa gornje liste pa probaj da ih nadjes na serverima

p.s. mada je dovoljno da opsujes pa da ti neko od nasih odgovori, najcesce su nasi oni koji su medju prvima na kraju partije :D

Poslednja izmena:
Gde mogu naknadno da upisem CD key, a da ne reinstaliram igricu???

Hvala fidel mislim da si mi pomogao.Probacu.

Promenio sam k*y, ali mi nikakav patch nije trazio. Eto tek toliko ako je neko u nedoumici!!!

- Moze li mi neko reci da li postoji neka fora sa raketnim bacacem, tj. primetio sam da moze da se navodi, ali me neki likovi odusevljavaju kao da postoji neka dodatna fora.
- Takodje Helio vozim besprekorno,ali me isto interesuje da li postoji fora za bolje nisanjenje raketama, kada si vozac? Ne suvozac kada koristim tv navodjenu raketu.

Kad klikneš da ispališ raketu (iz bacača) - držiš klik i šetaš raketu koliko može mišem (a ne može baš previše).
Kod heliša su nenavođene hydra rakete i njih samo na osećaj.

najzad danas kupih Bf2 complet edition. Ali ko ce docekati subotu.
PS. Trenutno sam u selu ima kompa,ali nigde Interneta. Uh. Tek onako da kazem. Inace jos uvek je 799 dindzi u Delta city. :)

Na kojem mestu se skladisti ,,screen shoot,,. Kada pritisnem ,,print screen,,????

Pozdrav svima.Evo da vam se i ja prikljucim.Djuskam bf2 oko godinu dana original i nesto malo duze pre toga na rulez serveru, bez originala.Vise picim infantry mape.Eto ja bih vam postavio pitanje koliki vam je sensitivity misa,ali ne u igri i dpi, nego onako odokativno koliko vam santimetara treba na podlozi da bi se okrenuli za 180 stepeni.I da, morate se kretati napred ili nazad dok to radite da bi iskljucili akceleraciju u igri.Eto ako vas ne bude mrzelo izmerite pa napisite.

Pozdrav svima.Evo da vam se i ja prikljucim.Djuskam bf2 oko godinu dana original i nesto malo duze pre toga na rulez serveru, bez originala.Vise picim infantry mape.Eto ja bih vam postavio pitanje koliki vam je sensitivity misa,ali ne u igri i dpi, nego onako odokativno koliko vam santimetara treba na podlozi da bi se okrenuli za 180 stepeni.I da, morate se kretati napred ili nazad dok to radite da bi iskljucili akceleraciju u igri.Eto ako vas ne bude mrzelo izmerite pa napisite.

Meni je mis na maxu, znaci 2000dpi, u igri sens. 0.30, i treba mi za okret od 180' oko pola santimetra - santimetar, ali to ti je sve subjektivno.
Poz.

Uf to je bas high sens,ja tako ne bih mogao nikad,meni treba oko 25 cm za 180 stepeni:).Ali to samo kad sam infantry naravno...A gde sada igrate,na kojim serverima najvise?

Nazad
Vrh Dno