Šta je novo?

Battlefield 1

Posle patcha nisam primetio da je bayonet charge nesto mnogo oslabljen.

Sta znam, po meni je oslabljen dovoljno. Sinoc su mi se dvojica zaletela jedan za drugim, ubio sam ih obojicu. Do sada sam ih ubijao tako svaki deseti put. Efikasnije mi je bilo da probam da eskiviram nego da pokusavam da ga ubijem. To mi je bas bilo jako lose uradjeno. Cim se zaleti kao da vise ne detektuje pogotke, saspem saku metaka u njega i dzaba kad me ubije.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sta znam, po meni je oslabljen dovoljno. Sinoc su mi se dvojica zaletela jedan za drugim, ubio sam ih obojicu. Do sada sam ih ubijao tako svaki deseti put. Efikasnije mi je bilo da probam da eskiviram nego da pokusavam da ga ubijem. To mi je bas bilo jako lose uradjeno. Cim se zaleti kao da vise ne detektuje pogotke, saspem saku metaka u njega i dzaba kad me ubije.

Eo ga kod mene kakvo je stanje :

GOQPuL5.png

Bez nekog velikog truda.Da su preterali sa BCharge-om jesu.Skoro instant iz mesta si mogao da charge-ujes, da ne pricamo o damage reduction-u dok je u charge modu i servo volanu dok trci pa si mogao jedno 70 stepeni da skreces iza coskova :D

Ovo isto potvrdjujem sto kaze Kurajber, veca korist pokusati da eskiviras nego da pucas.Iskreno vise sam ga koristio za instant-escape nego za killove.

Ljudi kako da iskljucim ove narandzaste ikonice sto se pojavljuju sa desne strane? Low fps indicator, lag i to?

Da li mozete neki link za diskord da mi date gde ima nasi za bf1?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Eo ga kod mene kakvo je stanje :

GOQPuL5.png

Bez nekog velikog truda.Da su preterali sa BCharge-om jesu.Skoro instant iz mesta si mogao da charge-ujes, da ne pricamo o damage reduction-u dok je u charge modu i servo volanu dok trci pa si mogao jedno 70 stepeni da skreces iza coskova :D

Ovo isto potvrdjujem sto kaze Kurajber, veca korist pokusati da eskiviras nego da pucas.Iskreno vise sam ga koristio za instant-escape nego za killove.
Sad je posle patch-a ostalo izuzetno lako da izbegnes bajonet. Strejf i cao, ne moze da skrene vise tako. Sada me bas retko ko nabode, u 75% ih ubijam, jedino me ustvari ubadaju s ledja i to ako ih ne cujem.

Dobro je ipak nisam jedini, evo i drugih sa istim, doduse retkim bagom od kog moze bas dobro da se popizdi:

Oruzja ne rade, samo melee i eksplozivi. Prokleti updateovi, "peglanje" netcodea i uslisavanje kuknjave svakog balavca koji piskara po forumu. Da li postoji ijedna veca kompanija koja moze da iskulira (bar delimicno) politicku korektnost i slusanje takozvane "zajednice" i da nesto urade kako oni hoce...

Po meni,ovaj lik na videu je toliko neprecizan da nije ni cudo sto nikoga ne moze da ubije.

Sto se tice tvog buga,nisam za to cuo,mislis uopste ti oruzja ne "pucaju"?Nema ni animacije pucanja,ili ima?

pa ovaj momak iz videa nema blage veze :) i to tvrdim ja koji nisam nikakav hc igrac
ima samo jedna sumnjiv momenat na 1.16, ovo ostalo je sve normalno lik ne shvata zasto gine izgleda :D koristi m1918 kao ja sniper :p

Kao sto se vidi kod lika u klipu pucanje ne radi, nema nikakve registracije pogotka, nema poena, nicega dokle god ne izvede melee napad. Pogledajte malo bolje klip. :) Znam jer to se isto i meni desava (povremeno) i jedino resenje je da koristis melee i bombe ili druge eksplozivne naprave ili da izadjes sa servera i udjes na drugi. Jednostavno oruzje komplet zabaguje i ne radi ni na jednoj klasi - mozes da stanes na 10cm od lika i saspes ceo klip u njega i neces da uradis nista.

Inace kompletan mec u operaciji sam zavrsavao samo uz bajonet, toljagu i bombe i u nekim slucajevima opet bio prvi. :) Btw, bar 95% vremena igram na PS4.

PS. ima kod njega na kanalu jos jedan klip gde se to jasno vidi ako ne mozete da provalite iz gornjeg klipa: https://www.youtube.com/watch?v=rYyZ54Ry6s8

Poslednja izmena:
Da,sad vidim,nema poena.Mislim dobija on neke poene,ali pise na nemackom pa ne znam za sta ih dobija.Zato nisam ni obratio paznju na to.

Jel si se zalio tamo na battlelog forumu?Mozda je do servera (mada ne znam kakve bi to trebalo da ima veze),ali stavi u favorites neke koji provereno rade,pa posle opet probaj na njima,mozda uspe.A reinstal?

Mislim da je greška u modemu sa serverom,tj ja imam neki kilavi net,na antenu,i dosta puta pokupim batine baš zaradi kilavog neta,dosad u BF serijalu,sad sam to primetio i u RS Vietnam 2 i Playerunknown

Događa se da opalimo istovremeno al ja poginem on ostane čitav,ne jednom dva puta,već milion puta

A možda sam ja kilav,brzo oko al spora ruka :p

Ima tema za to naravno, recimo http://answers.ea.com/t5/Bug-Report...es-no-damage-after-spring-update/td-p/6032268 (poslednji postovi) ali je tu sve i svasta izmesano, od po nekog promasenog igraca u partiji do kompletne blokade kao sto je gore i kod mene slucaj.

Inace, bahamude to je sasvim normalno za svaku igru ako ti je net nestabilan i imas varijabilan packet loss, doduse u nekim igrama cak moze da te nagradi kada drugima lagujes dok kod drugih sankcionise. Ovde je problem drugaciji i ozbiljniji jer je u pitanju bug koji nema veze sa netom (konekcija sa serverom mi je 50-60ms) a jednostavno se desi da server iz nekog razloga dropuje sve moje podatke koje saljem, e sad zasto i dalje racuna melee oruzja i eksplozive je zanimljiva cinjenica ali najverovatnije povezana sa samim netcodom i time kako se poeni i njihova registracija racunaju.

Taj bag sa oruzjem sam ja imao pre 2 patch-a, hteo sam da polupam sve zivo. Nije pomagao ni restart ni nista. 3 partije odvalim 7 partija me iskidaju imam 3:16 naprimer. Pucam u lika i nista. Pogledas ucinak i vidis totalni noob a ja znam da nije do mene. Meni se kasnije to nekako resilo, ja taj problem vise nemam ali dvojca mojih iz klana kukaju na to vise manje redovno. Ali dovoljno je da restartuju igru i da to radi normalno.

Gdin M,to šta govoriš u nekim igrama je mana sa neba a u nekim.....hm,sreća pa nije baš da lupam tipkovnice,al se žena čudi mom umjeću psovanja :p

@gorgilije pozdravljam, logicnije je da dodaju uz prvi dlc.

Pa bila je priča da će biti free za sve, ne samo za one sa dlc-om.

Sent from my HAL 9000

ljudi ko hoce da igra bf1 evo linka za discord da bi komunicirali i zezali se :D
https://discord.gg/MXSm2B
trenutno jedino sa discorda igramo ja i jos jedan drugar ocekujem jos dvojca da se prikljuce tako da sami necete biti :D
na originu sam vojin147 discord vojin_88

BF1 24 evra na Originu, do sad najjeftinije koliko mi je poznato

BF1 24 evra na Originu, do sad najjeftinije koliko mi je poznato

Sve je to cool, kupujte dok mozete.U principu pre E3 sajma krece EA play (Counter) https://www.ea.com/en-gb , gde ce prestaviti In the Name of Tzar expanziju, pa je ova cena verovatno hajp za incoming DLC.

Ko bude dokon veceras nek isprati.Koliko vidim stream krece u 21h po nasem vremenu..

A premium ista cena?

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Ako moze neko da mi uzme igru, ja mu uplatim na racun plus koliko trazi za uslugu :D udarite private poruku :D

Malo teže, ne radi gifting na Originu...

Vrh Dno