Šta je novo?

Battlefield 1

U ***!750 hours!Koji ti je nick?

Sent from my Acer Liquid Jade Z

LopataTURBO mi je nick Suppahotfire kao avatar https://www.youtube.com/watch?v=A1dAs0aWas8 :D Dodajte ljudi kako god igracemo :D

750h hm aj deluje kao mnogo igra je izasla pre koliko sad ce 7meseci za par dana.Sto znaci 3-3.5h dnevno. Nije to mnogo veruj mi :)

Sto se tice timske igre i tenka, na zalost da, Kurajber je u pravu 110 % .Timska igra je potrebna jako.Ili makar 2-3coveka koji "opsluzuju oko tenka".Assault/Support Assault/Medic ili Scout/Medic.

Dovoljno je da imas 2 cistaca oko tenka koji znaju sta rade i ono...Ma vracali smo partije po 200tiketa u minusu nije problem najprostije da objasnim.

Generalno bez 2-3lika pored vas i discord, moze da vas uvati frustracija jako ako se igra solo..Jer je 80% ljudi koji igraju igraju DeathMatch samo frag frag frag :D

Ja te dodajem sigurno :)
Ako vidis neki naziv voki147 taj sam

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Mozda vojin147 mesam te nadimke :)

Dodajem vas moj nick je _SteelWolfSR_

Dodajte i mene "carnifux".
Šteta pa origin nema grupe, da lakše možemo da se organizujemo.

@Dmjenk Ima, uveli su sad platoon.

Ja cu sve da vas dodam sutra i prihvatim nisam kod kuce.

Dodati smo svi uglavnom.Sto se tice platoona ne znam sta da vam kazem iskreno.Nasa ekipa nam je oko 10 ljudi i svi su active od day1.Ekipa starija sa decom uglavnom 30+ al se igra s krvlju do kolena.

Playtime je uglavnom 21:30 - ponoc evenutalno do 01h, radnim danima.Vikendom se oduzi do 02-03h.

Sto se tice skilla tu nema frke, mogu da vam obecam lecenje/resupply i 80% win.Svi smo uglavnom 95-110lvl.Upadajte uglavnom kad imate vremena pa ce da vidimo za Discord i sl.

Lepo je videti da ima zainteresovanog sveta za timsku igru [emoji1] deo sam sjc ekipe koja svako veče prangija svi smo preko 30, a ja bogami 40+ ali i dalje aktivan na bojnom polju [emoji1] ko želi da nam se pridruži u igri lako nas je naći moj nik je TosaNS a platoon naravno SJC

Sent from mTalk

Ljudi ja uglavnom igram assault i level sam 67 idem ka 68 :) da ne pomislite da sam neki vrhunski igrac :) tek mi je oko 85 sati igranja

Neki Rus mi je hakovao Origin nalog na kome je bio Battlefield 4. Uspeo sam da povratim nalog, a Rus je u međuvremenu kupio Battlefield 1 :)

Dodajte me u friend listu, user: KritikalBill

Pozdrav!

rus brat :d

Neki Rus mi je hakovao Origin nalog na kome je bio Battlefield 4. Uspeo sam da povratim nalog, a Rus je u međuvremenu kupio Battlefield 1 :)

Dodajte me u friend listu, user: KritikalBill

Pozdrav!
Kao Rus mu hakovao :)
U stvari ti si njega *****ao :)

Lepo je videti da ima zainteresovanog sveta za timsku igru [emoji1] deo sam sjc ekipe koja svako veče prangija svi smo preko 30, a ja bogami 40+ ali i dalje aktivan na bojnom polju [emoji1] ko želi da nam se pridruži u igri lako nas je naći moj nik je TosaNS a platoon naravno SJC

Sent from mTalk

Eto dodajte i Tosa-u, sve smo iste bitange.

voki88
Ljudi ja uglavnom igram assault i level sam 67 idem ka 68 da ne pomislite da sam neki vrhunski igrac tek mi je oko 85 sati igranja

Mani tu pricu niko ne gleda rank, nema "decurlije" u ekipi, pa nema ni tenzije..Igra se da se dobije partija.Bitno je da se ne mucis solo, jer ume da bude jako frustrijajuce do te granice da unistaliras igru :D

Dodajem vas sve i ja večeras, samo što beba kasno leže pa sam aktivan tek posle ponoći :D Inače ofanzivni medic, oživljavam.

Poslednja izmena:
dekiman nick dodajte i ja cu vas

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Battlefield 1 Standard 50% off na Originu, 30e. Ne znam koliko stvari ne mogu da igram ako imam samo standard?

Momci da znate da niko iz SJC nema nista protiv vas ali ako igrate u SQ sa clanovima klana nema ljutnje ako vas izbace iz SQ zbog nekoga s tagom. Ipak smo ekipa koja dugo godina igra, druzi se privatno itd.
BTW, rokajte zajedno, teamplay dobija partije, zastave su bitne. Nadjite nakoga ko ce voditi ekipu, ko ume da taktizira oko zastava, nadjite nekoga ko ume da flankuje, sq obavezno 1 snipe s flerovima, support, medic i assault-i, to je dobitna kombinacija. Snajp fleruje, vi cistite, medic poslednji dize. Kada nadjete 5 ljudi koji rade svoj posao svaka zastava je vasa ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Tako bese? A el ima ona fora da se "slepujem" preko nekog ko ima DLC-ove pa me pozove u squad ili sta vec?

To samo povremeno puste (Premium Friends), do sada je bilo dva puta.
Najbolje je ovde pratiti dešavanja oko BF1.

DAcViD7W0AU_voP.jpg:large

9egeJch.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno