Šta je novo?

Battlefield 1

Ljudi imam jedno pitanje. Hoce li BF1 biti na Origin Accessu od 21. pa na dalje, ili ce igra ipak morati da se kupi?

Poslednja izmena:
Ne znam hoce li biti poslije 21-og ali na Origin Accessu mozes igrati samo deset sati. Svakako se mora kupiti.

Na Origin Accessu ces imati Trial verziju od 10 sati kao i sada. Verovatno sa istim ogranicenjima koja stoje i sada.

Do vraga... moj plan je bio da u cetvrtak uplatim O.A i da mesec dana igram, a nakon toga verovatno i kupim.. :lupko:

Bolje je kupi ako mozes, to sto si planirao nije izvodljivo. :)

Super, sad mogu da portuju BF1 na C64 :)

pa ovo izgleda fenomenalno :D

Kakva je ovo igretina, mozda i najbolji FPS u zadnjih 10 godina, svaka cast :D

Neki dev je u config.ini uneo 160x90 umesto 1600x900 :D

Na ovom snimku meni sve ovo izgleda muljavo koja god da je ta "normalna" konzolna rezolucija, kad sam video kako igra prelepo izgleda u 4K (snimak naravno) ko da sam tamo :D.
Ali svaka čast developerima na ideje da dinamički menjaju internu rezoluciju prikaza, kad ne može da ispljune ni onih min. 30FPS mehanizam osakati sliku još :D.

Kako neko uopštem može ovakve igre da igra na konzoli (joystikom), ja tovidim kao neki vid mazohizma, kao da ja krenem da kucam tekst na tastaturi nogama :d.

Kakva je ovo igretina, mozda i najbolji FPS u zadnjih 10 godina, svaka cast :D

Ja što sam malo igrao betu isti feel kao dobri stari BF 1942.

Poslednja izmena:
Jos malo pa skinuo na PS4, otkljucava se sutra ujutru...

Pise jos 16 sati i 45 minuta, doduse na US nalogu mi je igra na PS4, ne znam da li to ima nekog uticaja.

Do sad sve igre na PS4 koje sam uzimao preorder (Fallout 4, Ratchet & Clunk, Uncharted 4, Uncharted Collection) su bile dostupne na dan izlaska u 6 ujutru po našem vremenu. Sad ne znam da li to isto važi za PC.

G2A je već počeo da šalje ključeve za Pre-Ordere.

Inače, ovo stoji za release na Originu:Windows release date: October 21, 2016 12:00 AM CEST, što bi trebalo da bude ponoć i po našem.

Poslednja izmena:
G2A je već počeo da šalje ključeve za Pre-Ordere.

Inače, ovo stoji za release na Originu:Windows release date: October 21, 2016 12:00 AM CEST, što bi trebalo da bude ponoć i po našem.

Odložite malo početak, ostalo mi još 15 giga da skinem :trust:

Posle Milan Juve pičim Bf 1 život je lep čajkovski :D

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Cdkeys isto poslali jos jutros, u poslednje vreme mi ispadose bolji i pouzdaniji nego g2a i kinguin

^ Ja sam veran G2A, uzimam od njih vec dosta duze vreme. Do sad nisam imao problema. Elem da se vratim na temu. Uradih i ja preorder posle one Bete sto je bila. Zadovoljan sam jako bio a i nedostaje mi neki shuter. Razmisljao sam se izmedju Call *****, Titanfalla i ovoga. Ipak sam odlucio ovo i Rainbow six Siege.

Siege je mama. I ja sam razmišljao da li ovo, da li Titanfall i uzeh ovo jer sam pod utiskom da će Titan brzo da "umre" i da će brzo ostati vrlo malo ljudi da ga igra. A CoD mogu samo standalone remaster kupiti, inače ne.

Siege je mama. I ja sam razmišljao da li ovo, da li Titanfall i uzeh ovo jer sam pod utiskom da će Titan brzo da "umre" i da će brzo ostati vrlo malo ljudi da ga igra. A CoD mogu samo standalone remaster kupiti, inače ne.

Siege me je odusevio samo tako!! Ja stvarno ne znam sto to ranije nisam uzeo :) Ista prica za Titanfall sve nesto razmisljam da ce posle mesec dva da me smori :) Posalji mi tvoj origin pa da pravimo grupe :)

Momci, samo da vas obavestim, jos manje od minut! :D :banana: :party: :cigar:

Origin ID: Boriccko

Vrh Dno