Šta je novo?

Batman: Arkham City

Ovi su na piratebay komentarisali da leka nece biti 6 dana. Odakle vama informacija da ce veceras ili sutra biti?

Lek odlicno radi!Svaka im cast!

Dobra igrica ali mnogo neshto secka ne znam do chega je to, jel tako i vama?

Da vas pitam, vi koji igrate jel ovo igra preporucuje gamepad ili lagano se igra na tastaturi

U dx 11 mode-u imam nenormalni stuttering,cim se iskljuce dx 11 opcije igra se preporodi. Pitam se,da li je to tako lose odradjeno ili je do ovog privremenog brufena? :D

Tako je i na originalu kod mene... Cas radi dobro, pa onda zasecne, pa opet radi dobro.

Ne znam ali ja kd upalim dx11 bash zna da secka pogotovo na pochetku jedno 100-tak sec

Pa bilo bi korisno da se procita i prethodna strana na kojoj je vec receno da je i sam developer rekao da je dx11 "broken" i da se igra tera u dx9 modu, naravno physx je nezavistan od ovoga.

Poslednja izmena:
Isprobah igru malo, fantasticna je. Trenutno nemam vremena za igranje, taman dok ne izadje mozda neki patch za dx11 [mada i na dx9 izgleda super].

Pa bilo bi korisno da se procita i prethodna strana na kojoj je vec receno da je i sam developer rekao da je dx11 "broken" i da se igra tera u dx9 modu, naravno physx je nezavistan od ovoga.

Ne volje ljudi da citaju sta je vec ispisano i izreceno, pa to ti je... bolje je kad je na tacni servirano.

Nisam probao :p

Ne volim ja ova "underground" izdanja, cekam samo zvanicnu scene varijantu...

Jel iko naisao na error kada dobijete po electrical gun u jockerovoj jazbini? Prva electrical powered vrata nece da mi se otvore. :-/

edit - my mistake, power-up-ovanje mehanizacije se pali sa middlemouse-om a ne sa left mouse clikckom [to kontam da je za pesadiju].

Poslednja izmena:

Izgleda odlicno i opet mnogo interesantnije nego li tih par dx11 efekata, koji cak i ne rade kako treba...

Fizika je prenaglasena, makar za moj ukus. Upravo ova scena sa papirima na podu je bezveze. Svidjeo mi se clothing efekat, ono sa kravatom je totalno ok.

Ja ne vidim nigde opciju za PhysX ili se vidi kada se ukljuci DX11!

Pogledaj donji deo priložene slike.:p

Prilozi

• slika094.jpg
    slika094.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 165
Skroz dole, moraš da skroluješ prozorče :)

Ima da se skine na Speed.cd-u :). Prvo se skine verzija bez kreka a potom DLC + krek. Meni radi fenomenalno.

^Hvala za info i moram da kazem da i meni obecavaju!

Vrh Dno