Šta je novo?

Batman: Arkham City

ovaj forum je ogrezao u konzumerizmu, klanjanju brendovima i nekakvim fiktivnim velicinama

Forum "PC Igre" najviše liči na neku support grupu, u kojoj se skupljaju ljudi kojima su igre nekad bile zabavne, sad više nisu, i teše jedni druge "Glupi Amerikanci... Glupa deca... Svima su bitne samo pare... Danas ne valja _____, a pre je bilo sjajno... CoD nas sve uništava...".

Nisam nikad čitao Batmana, i svidela mi se igra. Ne zbog toga što je prenela neku atmosferu, nego zato što je dobra igra, fino me je zabavila.

Ja sam uzivao u igri i jedva cekam nastavak. Gomila danasnjih igara mi je zestoko dosadna, a ovde sam se zabavljao. Fini mix akcije i mozgalice (iako su oba dela laka, ne smeta mi, jer mi igre sluze za opustanje), bogatog lorea, fino ispricane price i plejade zanimljivih likova. Dobra grafika, sjajan voiceover i optimizovanost svakako podizu ocenu igre. Par zanimljivih bosova (Scarecrow ftw!), gadzeti, iskrivljeni humor i moj omiljeni deo Riddlerove zagonetke...
Kao sto rekoh can't wait Batman: AC
Znachi totalno nam se poklapaju mishljenja o igri, stim shto je meni lakoca gameplay-a malo teze legla(tu spadaju i bossovi, koji su besmisleno laki).

Pa prelakocu igre su delimicno nadomestile zagonetke i mesta gde si se mogao zaglaviti... naravno presao sam sve riddlerove zagonetke

hahah :) ja sam resio kroz igru 237/240, za dve stvari sam morao da konsultujem youtube a na poslednje zube sam izgubio sat vremena pretrazivajuci :D
Cini mi se da sam procitao negde da ce sada povecati broj na oko 400 zagonetki, a i sama igra ce biti duza.

Nisam nikad čitao Batmana, i svidela mi se igra. Ne zbog toga što je prenela neku atmosferu, nego zato što je dobra igra, fino me je zabavila.

Nije dobra, al' nema veze. No ok, sa nestrpljenjem iščekujte ovakvu budućnost:
Going well past merely piss-easy games, this development could very well bring us to the point where not including the ability to immediately shift to the A.I. "win button" could spell commercial suicide for a new title. This is when that new generation of gamers, the ones who will grow up, become designers themselves, and complete the downward spiral so that pop gaming will finally be analogous to pop music (if you think this is a compliment you are not thinking), will ask their parents how they ever put up with those rock hard games like Super Mario Sunshine and Densetsu no Starfi. Today's breed of New Games Journalism-loving "games easy enough to be beaten with one hand so I can stroke my chin with the other about its deeply deep post-meta-semiology" hipsters could very well be viewed as... hardened veterans, like how us mortals look at the players in those score-attack DVDs of 2D shooting games.

Poslednja izmena:
Jeste dobra. Ovaj citat (neću da čitam sve) odlično opisuje ono što sam pre rekao... Neko na koga igre više "ne rade" i misli da postoji neko ili grupa ljudi koji su krivi za to. I naravno, ubaci se tu i proročanstvno o propasti igara. Ja na topice igara koje mi se nisu svidele ne ulazim da ubeđujem ljude kako je sve otišlo dođavola.

Poslednja izmena:
Imaš li još neki kvalitetan citat kojim bi doprineo diskusiji?

Kako je dobar ovaj lik shto komentarishe Arkham City. Kaze da Catwoman ima new set of moves. Jedino shto se promenilo u odnosu na standardni combat sa Batman-om jeste da sada umestu bataranga ima bich i ovom geniju je to new set of moves. Barem su sasvim lepo napravili kretanje kroz grad. Kao neka meshavina Spiderman-a i Prototype-a.

ma nesto sitno su joj ubacili, 2-3 poteza nogom, kad se sagne unapred i zavali nogom nekoga u glavu itd. ili ono kad poljubi nekoga i prebaci ga preko ledja... Uglavnom se bazira na Betmenovom combatu

Ja mislio da je to counter.

^ barem nije console exclusive, kao oni Jocker nivoi u kecu.

Ove pre-order ekskluzive me asociraju na ovo

1hy5e.jpg

Gledo Gameplay vid, i mislim da je cool! Bitche gut!

prvi deo je odličan ali kratak (barem meni, glavna misija), a ovo ne verujem da će da omane

DX11, tesselejshun, physx...

The October release of PC GAMER gives us a little insight into what to expect with the PhysX-enhanced version of Rocksteady's latest masterpiece.

Those straying away from the purchase of the console version and deciding to give the mouse and keyboard a go will be delighted to learn the highly praised PhysX engine and DirectX 11 effects will continue to shine. Notes the writer, "Even ignoring the absence of [these PC exclusives] (such as tessellation, fog, and more loose trash in the streets) -- holy crap, do the console textures look poor by comparison."

In [the courthouse battle], the not-so-subtle PhysX enhancement causes a wooden wall to splinter as inmates are flung against it.

About combat -

If you happen to be near a wall or rail, Batman transforms it into an instrument of justice by slamming a goon against it.
This new technique is seamlessly integrated into the "free flow" combat system the franchise is becoming famous for much like the cape stuns, takedowns, Batarangs, and throws from Asylum.

Poslednja izmena:
OK znaci opet dodaju PhysX, samo da ne ogranice AA AMD userima.

Evo alternativnih izgleda (posto nisu samo kostimi) za Arkham City

batman-arkham-city-20110801003017886.jpg

Freeze je tako Bad-ass!
Wow.!

Veci je badass zbog toga sto cemo najzad dobity boss fight koji je zasnovan na skrivanju, a ne neku #14 verziju bossa koji je napucan sa Titan serumom.

Ja sve nekako ocekivao da cujem swarciku u ovom traileru :d.

Nazad
Vrh Dno