B-ZiGER
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2007
- Poena
- 379
Veliki sam ljubitelj Batman-a i veoma se radujem ovoj igri.Igra ce izaci tek pocetkom 2009 ali reko da postavim slikice i da malo prokomentarisemo o igri.
Film zaslužuje da igra bude dobra... i Ironman je bio dobar, doduše, a igra teški krš...
Da, Dark Knight je retko dobar film u poslednje vreme, a da se bavi junacima iz stripova. Svaka preporuka... A igra, ako bude mracnija, bez drecavo zelenih, zutih, i upadljivo crvenih smernica, zetona, srca i ostalih gluposti, moze da bude dobra...
Ovaj dečko, pazi sad: jedan od najčuvenijih stripova iz Batman franšize je baš Arkham Asylum, a radnja stripa je slična ovome što si ti napisao... Inače, na stripu je naznačeno da je Suggested for Mature Readers, a sudeći po slikama, plašim se da će igra biti Only for Mature Retards.Po shtotvima nagadjam da ce pricha biti neshto kao da villani(pod vodjstvom Jokera) se pobuniti u Arkham Asylumu i zauzeti ga i onda ce mocni Batman upasti da spase situaciju, ali izgleda da ostala Batman familija nece biti u igri.
U Tizeru mi se cini da ce grafika da sabija
Inace imam par primeraka ovog stripa, odlican je ...
Film je odlican, jos samo da bioskopi kod nas nemaju sliku u rangu loseg DVD-a. :S:
Znam da je offtopic, ali jel moze neko kratko da mi pojasni u cemu je fora sa slikom u domacim bioskopima? Sta treba da se promeni da ne izgleda onako? Sta se koristi u najboljim bioskopima po svetu? Nemam pojma o tome, pa ako moze kratko objasnjenje o tehnologiji itd. , thanx![]()
2246 x 1422
E, ako sa ovakvim ingame artom i celokupnim filingom koji proizilazi iz njega, zahenjaju u izvodjenju, onda su stvarno debilchine... Samo da sve odrade kako treba- fingers crossed![]()
aaahhaha funny!!!!!
Meni se uopse ne svidja gameart i potpuno se slazem sa Grujom + bih dodao kako je sve nekako bajkovito, sareno i drecavo iako je vecina shotova "u mraku", podseca me na bioshock...
Pa to je Killer Croc....kao ovaj lik vezan lancem mislim zaista sramotno za betmen igricu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari