Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Veliki sam ljubitelj Batman-a i veoma se radujem ovoj igri.Igra ce izaci tek pocetkom 2009 ali reko da postavim slikice i da malo prokomentarisemo o igri.

Prilozi

• batmanarkhamasylum1.jpg
    batmanarkhamasylum1.jpg
    43.3 KB · Pregleda: 352
  • batmanarkhamasylum2.jpg
    batmanarkhamasylum2.jpg
    70.8 KB · Pregleda: 327
  • batmanarkhamasylum4.jpg
    batmanarkhamasylum4.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 533
  • batmanarkhamasylum5.jpg
    batmanarkhamasylum5.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 352
  • batmanarkhamasylum6.jpg
    batmanarkhamasylum6.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 260
I jos malo slika!

Prilozi

• batmanarkhamasylum7.jpg
    batmanarkhamasylum7.jpg
    60.9 KB · Pregleda: 223
  • batmanarkhamasylum10.jpg
    batmanarkhamasylum10.jpg
    62.7 KB · Pregleda: 191
  • batmanarkhamasylum12.jpg
    batmanarkhamasylum12.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 225
  • batmanarkhamasylum13.jpg
    batmanarkhamasylum13.jpg
    35.8 KB · Pregleda: 233
  • batmanarkhamasylum14.jpg
    batmanarkhamasylum14.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 257
Po shtotvima nagadjam da ce pricha biti neshto kao da villani(pod vodjstvom Jokera) se pobuniti u Arkham Asylumu i zauzeti ga i onda ce mocni Batman upasti da spase situaciju, ali izgleda da ostala Batman familija nece biti u igri.

Film zaslužuje da igra bude dobra... i Ironman je bio dobar, doduše, a igra teški krš...

Uff jedva cekam da izadje ovo, Joker je mnogo dobro odradjen a film Dark Knight je mozda najbolji Batman koji sam gledao do sad.

Film zaslužuje da igra bude dobra... i Ironman je bio dobar, doduše, a igra teški krš...

Da, Dark Knight je retko dobar film u poslednje vreme, a da se bavi junacima iz stripova. Svaka preporuka... A igra, ako bude mracnija, bez drecavo zelenih, zutih, i upadljivo crvenih smernica, zetona, srca i ostalih gluposti, moze da bude dobra...

Da, Dark Knight je retko dobar film u poslednje vreme, a da se bavi junacima iz stripova. Svaka preporuka... A igra, ako bude mracnija, bez drecavo zelenih, zutih, i upadljivo crvenih smernica, zetona, srca i ostalih gluposti, moze da bude dobra...

Plasim se da ce biti bas to, samo u malo blazem obliku. Batman-u bi odlicno stajao ublazeni Splinter Cell fazon, bez cudovista i haoticnog pritiskanja tastera (tabanja).

Po shtotvima nagadjam da ce pricha biti neshto kao da villani(pod vodjstvom Jokera) se pobuniti u Arkham Asylumu i zauzeti ga i onda ce mocni Batman upasti da spase situaciju, ali izgleda da ostala Batman familija nece biti u igri.
Ovaj dečko, pazi sad: jedan od najčuvenijih stripova iz Batman franšize je baš Arkham Asylum, a radnja stripa je slična ovome što si ti napisao... Inače, na stripu je naznačeno da je Suggested for Mature Readers, a sudeći po slikama, plašim se da će igra biti Only for Mature Retards.
BTW, The Dark Knight je filmčina, i to sa velikim F.

Poslednja izmena:
Film je odlican, jos samo da bioskopi kod nas nemaju sliku u rangu loseg DVD-a. :S:

Poslednja izmena:
Ovo rade po stripu Arkham Asylum! http://en.wikipedia.org/wiki/Arkham_Asylum:_A_Serious_House_on_Serious_Earth Jedan od najjacih Batman stripova ikada, ako je to istina, igra stvarno ima potencijala. Ako ne, ovo je verovatno samo jos jedan otimac kesa.Film je bruka ali plasim se da igrica nece biti radjena po filmu zato sto Heath Ledger vise nepostoji NAZALOST ali je odglumio jokera za sva vremena,kazu da je cak boljie odradio i od cuvenog Jack Nicholson.Pa posto Heath Ledgera nema jokerov glas je specijalno uradjen a vidi se da je i betmen drugaciji u odnosu na kostim iz filma.
Ovo apsolutno nema veze sa filmom ali jos bolje videli ste sigurno kakav je film iron man a kakva je igrica?A da nespominjem hulka koji je mozda i losiji od ironmana mislim na igricu:) meni se hulk u filmu vise svidja:)
Jako je retko da se igrica po filmu uradi a da bude ok.Isto vazi i za obrnuto!
Ja sam takodje fan betmena ali mi je omiljeni lik inace strip lik joker ima nesto orginalno kod tog negativca bas je orginalno osmisljen krimos:)
Inace ja imam konzolu pa cu tamo igrati igricu al gde god tema o betmenu eto mene:)

Prilozi

• Batman_joker_tv.jpg
    Batman_joker_tv.jpg
    36.5 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
Film je odlican, jos samo da bioskopi kod nas nemaju sliku u rangu loseg DVD-a. :S:

Znam da je offtopic, ali jel moze neko kratko da mi pojasni u cemu je fora sa slikom u domacim bioskopima? Sta treba da se promeni da ne izgleda onako? Sta se koristi u najboljim bioskopima po svetu? Nemam pojma o tome, pa ako moze kratko objasnjenje o tehnologiji itd. , thanx :)

Poslednja izmena:
Znam da je offtopic, ali jel moze neko kratko da mi pojasni u cemu je fora sa slikom u domacim bioskopima? Sta treba da se promeni da ne izgleda onako? Sta se koristi u najboljim bioskopima po svetu? Nemam pojma o tome, pa ako moze kratko objasnjenje o tehnologiji itd. , thanx :)

Novi bioskop:D
Verovatno imaju modernije pleyere za bioskope od ovih nasih koji su jos pre tita dosli u bioskope:D

Nabavio sam 14GB X264 verziju Dark Knight-a, za testiranje, u većoj rezoluciji od HD-a. 2246 x 1422 - film izgleda bolesno dobro na Full HD monitoru, a još bolesnije na plazmi... pogotovo delovi koji su snimani IMAX-om... I to vam kaže čovek koji se već navikao na Full HD filmove :)

Da da nabavio i ja pre dve nedelje otp. mislim da je eurekina ver. i nema apsolutno nikakve razlike izmedju blue ray-a i ove x264 ver.. Fantastična slika, steta sto nisu ceo film odradili u imax-u...

Eurekina verzija od 18 gb je ekstra :D

Zasto uvek moraju u igricama da ubacuju za protivnike nabildovane camuge?
To me jako nervira a + su jos i prebildovani misice imaju kao 3 svarcenegera a da negovorim kako je nerealno uradjen betmen!Kao da se 10 godina bavio profesionalno ragbijem:) mislim nije ovo mortal kombat vs dc:) i tamo deluje realnije uradjeno sramota sta su napravili od igrice!Garant je neki street fight fazon sad mi se zgadilo kad sam vido slike!
A jos kad sam video dva indeticna protivnika na jednoj slici slika treca sa desne strane gore!Naci to dupliranje protivnika bi trebalo da je izbaceno jos na starijim igricama a kamoli na next gen naslovima!

Zao mi je sto sam i pogledao slike!
Jesam fan betmen stripova alI OVO JE ZAISTA SRAMOTNO!

E, ako sa ovakvim ingame artom i celokupnim filingom koji proizilazi iz njega, zahenjaju u izvodjenju, onda su stvarno debilchine... Samo da sve odrade kako treba- fingers crossed
94260412sf9.jpg

aaahhaha funny!!!!!:D

E, ako sa ovakvim ingame artom i celokupnim filingom koji proizilazi iz njega, zahenjaju u izvodjenju, onda su stvarno debilchine... Samo da sve odrade kako treba- fingers crossed
94260412sf9.jpg

aaahhaha funny!!!!!:D

Superman (bar na ovoj slici) izgleda kao homoseksualac:)
Betmen je puno bolji;)
Inace DC mi je kvalitetniji od MARVELA vise njih citam:)

Meni se uopse ne svidja gameart i potpuno se slazem sa Grujom + bih dodao kako je sve nekako bajkovito, sareno i drecavo iako je vecina shotova "u mraku", podseca me na bioshock...

Meni se uopse ne svidja gameart i potpuno se slazem sa Grujom + bih dodao kako je sve nekako bajkovito, sareno i drecavo iako je vecina shotova "u mraku", podseca me na bioshock...

Da vidis to za mrak sam zaboravio:)
Fajt u igrici izgleda kao da je u diskoteci a ne u Arkham Asylum,mislim smesno.
A pogotovo karakondzule o njima da ni nepricam bolje bi bilo:)
Jedina karakondzula koja postoji u stripu o betmenu je BEJN:) mada je on covek a ne mutant kao ovaj lik vezan lancem mislim zaista sramotno za betmen igricu:(

Nazad
Vrh Dno