Šta je novo?

Batman Arkham Asylum (PS3, XBOX360)

po avataru se ne bi bas zakljucilo da si fan betmena :)

Pa posto joker nema solo ulogu u stripovima i igricama onda sam fan betmena:D
Ali najorginalniji negativac mi je joker i najbolje osmisljen lik za negativca ikada.

Pa posto joker nema solo ulogu u stripovima i igricama onda sam fan betmena:D
Ali najorginalniji negativac mi je joker i najbolje osmisljen lik za negativca ikada.

onda moras da iscekujes Mortal Kombat vs DC Comics :) dzoker je skroz gotiva tu! Al slazem se sa grujom da dzoker ima bas neku harizmu i pored toga sto su Batman ekranizacije uglavnom sh**

onda moras da iscekujes Mortal Kombat vs DC Comics :) dzoker je skroz gotiva tu! Al slazem se sa grujom da dzoker ima bas neku harizmu i pored toga sto su Batman ekranizacije uglavnom sh**

Slazem se sa tobom da su filmovi krs.Sem prvog dela gde Jack Nicholson glumi jokera:)
A ostali delovi su bunar,sem mozda ova dva poslednja koji su dosta ok odradjeni iako nisu tolko po stripu kao raniji delovi.Mada mi se svidja i kako ga je Heath Ledger odglumio,sve u svemu ja ovu igricu obavezno kupujem:Ddeluje kao najorginalnije osmisljena betmen igrica dosada bas je mracna i napucana do jaja:)

Ovo rade po stripu Arkham Asylum! http://en.wikipedia.org/wiki/Arkham_Asylum:_A_Serious_House_on_Serious_Earth Jedan od najjacih Batman stripova ikada, ako je to istina, igra stvarno ima potencijala. Ako ne, ovo je verovatno samo jos jedan otimac kesa.Film je bruka ali plasim se da igrica nece biti radjena po filmu zato sto Heath Ledger vise nepostoji NAZALOST ali je odglumio jokera za sva vremena,kazu da je cak boljie odradio i od cuvenog Jack Nicholson.Pa posto Heath Ledgera nema jokerov glas je specijalno uradjen a vidi se da je i betmen drugaciji u odnosu na kostim iz filma.
Ovo apsolutno nema veze sa filmom ali jos bolje videli ste sigurno kakav je film iron man a kakva je igrica?A da nespominjem hulka koji je mozda i losiji od ironmana mislim na igricu:) meni se hulk u filmu vise svidja:)
Jako je retko da se igrica po filmu uradi a da bude ok.Isto vazi i za obrnuto!

Poslednja izmena:
Ovo rade po stripu Arkham Asylum! http://en.wikipedia.org/wiki/Arkham_Asylum:_A_Serious_House_on_Serious_Earth Jedan od najjacih Batman stripova ikada, ako je to istina, igra stvarno ima potencijala. Ako ne, ovo je verovatno samo jos jedan otimac kesa.Film je bruka ali plasim se da igrica nece biti radjena po filmu zato sto Heath Ledger vise nepostoji NAZALOST ali je odglumio jokera za sva vremena,kazu da je cak boljie odradio i od cuvenog Jack Nicholson.Pa posto Heath Ledgera nema jokerov glas je specijalno uradjen a vidi se da je i betmen drugaciji u odnosu na kostim iz filma.
Ovo apsolutno nema veze sa filmom ali jos bolje videli ste sigurno kakav je film iron man a kakva je igrica?A da nespominjem hulka koji je mozda i losiji od ironmana mislim na igricu:) meni se hulk u filmu vise svidja:)
Jako je retko da se igrica po filmu uradi a da bude ok.Isto vazi i za obrnuto!

da osim tomb raidera serijala svi portovi su bljak....videcemo kad ovo izidje, svakako bih voleo da me prijatno iznenade!!!

Tolko se lozhish na ovo a ne znas osnovno. Igra definitivno nije po filmu. To se znalo jos pre 2 meseca kada je najavljeno. A vidi se iz prilozhenog da nema veze sa filmom.

Tolko se lozhish na ovo a ne znas osnovno. Igra definitivno nije po filmu. To se znalo jos pre 2 meseca kada je najavljeno. A vidi se iz prilozhenog da nema veze sa filmom.

ajde bre qlijana...svidja nam se naslov i ako 'ocem da se lozim to je moje ustavom zagarantovano pravo ,)

Film je preteran, mislim na ovaj zadnji, nadam se da ce igra opravdati, iako nije port, znaci, bitno da je igriva

A on je inache ljudsko bice, nije "karakondzula" uopshte :)

extra ovo izgleda, kao predator u AvP 2, samo da igra ne bude skoci, udri, skoci, udri, svidja mi se ovaj stealth pristup.
ne svidja mi se sto ima ove neke combo udarce, ne volim to u ovakvim igrama

kad izlazi igra, koliko je para na shopto ?

previse, uzecu je ako ispadne dobra, kad joj padne cena na 20 tutnti

E ovo ja zovem trailerom :D

PS3 gets exclusive Joker character in Batman
Eidos and Warner Bros. have announced that The Joker will be an exclusive playable character in Batman: Arkham Asylum for the PlayStation 3. The iconic character will be made available upon release as a free downloadable character through PSN and can be played in Challenge Maps.

I...
1239304350.jpg

• 14" Batarang with stand
  • Matches the Batarang’s in-game design
  • Arkham Doctor’s Journal
  • 48 pages of notes on Arkham’s inmates
    • Embossed leather dust jacket
  • 2 Sleeve Digi-pack, including:
    • Game disc
    • Behind-the-scenes DVD
    • Code for downloadable Challenge Map
    • Exclusive “Crime Alley” map, available immediately
    • Full-color Manual

http://www.play.com/Games/PlayStati...-Arkham-Asylum-Collector-Edition/Product.html
http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/9663565/Batman-Arkham-Asylum-Collector-Edition/Product.html

Ovo je taman dovoljno da pokrije Fallout3 i GTA DLCove :).

:D Mada mogli su da sacuvaju stvarno taj dizajn, ne verujem da bi mi smetao odnosno lose lezao u ruci, a izgleda sajber :)

Vrh Dno