drljaca
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.03.2002
- Poena
- 619
Pre nekog vremena kupim preko ebay-a bateriju .Stigne baterija u cudnom pakovanju.Po uputstvu prodavca,isključim telefon punim bateriju 12 sati i ako mislim da je to smejurija ali ajd,da ispoštujem proceduru...:d ujutro na telefonu ne gori zelena lampica kao znak da je napunjena.pokušam da upalim telefon kad ono nista....neće ni posle nekoliko pokušaja,ubacim staru bateriju sve normalno...
Probam varijantu da držim u isto vreme dugme za paljenje i volume dugme 2 min.kako bi se kalibrisala baterija....ništa se ne dešava.Samo se naizmernično brzo pali crvena i zelena lampica.
Kontaktiram prodavca i danas mi je vratio novac,tj uplatio preko paypala...Baterija je ostala naravno kod mene.Moze li se nekako naterati baterija da radi...ima li resenja?
Evo sta su mi recimo odgovorili iz Anker kompanije...
Anker Battery company:
The battery can be used with the Sensation XL however there is a battery display issue.
The Sensation XL uses a 3.8v battery and charges to 4.4v. The Anker uses a 3.7v battery and charges to 4.2v only. In the case of the Sensation XL, a fully charged 3.7v battery would display 89% and a 3.8v battery would display 100%. The Anker battery internally stops charging at 100% and displays at 89% for full charge.
The battery % remains "stuck" at 89% until it falls to actual level 88%.
Thanks,
I još ovo
Dear eBay Member: artfotobeograd,
Thank you for keeping us updated.
We are sorry to tell you currently we do not have appropriate battery to fit this HTC sensation XL. Maybe in the future, we will develop a model fits your phone.
Thank you for your time. If you have any questions, please do not hesitate to ask us. We are always here to help you.
Sunnie
AnkerDirect Customer Support
1-800-988-7973
Mon-Fri 9am to 5pm(pst)
Ako neko zna da ima rešenje da proradi baterija bio bih zahvalan...
Probam varijantu da držim u isto vreme dugme za paljenje i volume dugme 2 min.kako bi se kalibrisala baterija....ništa se ne dešava.Samo se naizmernično brzo pali crvena i zelena lampica.
Kontaktiram prodavca i danas mi je vratio novac,tj uplatio preko paypala...Baterija je ostala naravno kod mene.Moze li se nekako naterati baterija da radi...ima li resenja?
Evo sta su mi recimo odgovorili iz Anker kompanije...
Anker Battery company:
The battery can be used with the Sensation XL however there is a battery display issue.
The Sensation XL uses a 3.8v battery and charges to 4.4v. The Anker uses a 3.7v battery and charges to 4.2v only. In the case of the Sensation XL, a fully charged 3.7v battery would display 89% and a 3.8v battery would display 100%. The Anker battery internally stops charging at 100% and displays at 89% for full charge.
The battery % remains "stuck" at 89% until it falls to actual level 88%.
Thanks,
I još ovo
Dear eBay Member: artfotobeograd,
Thank you for keeping us updated.
We are sorry to tell you currently we do not have appropriate battery to fit this HTC sensation XL. Maybe in the future, we will develop a model fits your phone.
Thank you for your time. If you have any questions, please do not hesitate to ask us. We are always here to help you.
Sunnie
AnkerDirect Customer Support
1-800-988-7973
Mon-Fri 9am to 5pm(pst)
Ako neko zna da ima rešenje da proradi baterija bio bih zahvalan...