DADE je napisao(la):Vidim da je pocelo sa klokovanjem bartona pa da se i ja ukljucim type;
Ploca je Epox 8RDA+ v1.1, cpu 2500+ napon na cpu je 1.9v sto i nije lose kad se uzme u obzir da jos nisam aktivirao zamrzivac :beat:
Koji je max stabilan takt, znaci da radi uvek i ne brlja, ne zakucava?BeastMaster je napisao(la):...
Napon 1.95v, takođe vazduh i 8RDA+ rev 1.1... :mrgreen:
![]()
P.S. Ja nemam zamrzivač za CPU![]()
BeastMaster je napisao(la):...
Napon 1.95v, takođe vazduh i 8RDA+ rev 1.1... :mrgreen:
![]()
P.S. Ja nemam zamrzivač za CPU![]()
Matthias je napisao(la):Posto jedno vreme nisam pratio desavanja na CPU sceni, jel mi neko moze reci da li su i ovi Bartoni fabricki otkljucani? Jel sada taj na 2500+ best buy?
djsp je napisao(la):Koliko smem da budzim napon sa nf7 za bartona 2500 maximalno imam dobar cooler a nisam smeo preko 1.9v,na 1.875v radi na samo 2235mhz a mem je samsung ddr333 da li je uzrok mem???
CAR je napisao(la):'Aj'te vas dvojica najboljih Bartonovaca, recite koje su serije te vase zveri... ili moze i sve zivo sto pise na sticker-u :mrgreen:
Pa da se malo ponavljamo, dosadio mi vise ovaj 1700+...
Stvarno bih voleo da saznam podatke za OBA procesora, ali posto je DADE vec montirao vodeno hladjenje (a mozda vec uveliko i Obod-ov zamrzivac :beat: ), onda se uzdam bar u tebe, Beast... tebi je bar laganica da na brzaka otkacis taj Tt 7+ i zvirnes![]()
Naravno, ako ste slucajno jos ranije na neki papircic zapisali sve ove podatke, onda odlicno...
Pozdrav
BeastMaster je napisao(la):E to je već previše za mene, ipak ga ja hladim vazduhom![]()
Tekman je napisao(la):sad ce zima pa sacekajte malo
A 'oces li da prodajes onaj dosadasnji... "losiji"... ?DADE je napisao(la):...
Nama zima nije potrebna, vec samo novi jeftini primerci BARTONA :mrgreen:
Evo bas testiram jedan na 8RDA3I ploci i vec sam obisao sve rekorde kod nas(koji su inace moji :mrgreen: ).
Da zahvalim kumu BOKIJU na dobrom primerku :happy: iako ima i bolji al ga ljubomorno cuva u svojoj masini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari