Šta je novo?

Barton OC

DADE

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2003
Poena
649
Vidim da je pocelo sa klokovanjem bartona pa da se i ja ukljucim type;
Ploca je Epox 8RDA+ v1.1, cpu 2500+ napon na cpu je 1.9v sto i nije lose kad se uzme u obzir da jos nisam aktivirao zamrzivac :beat

Uzmi frizider i digni mu napon inace nastavi sa AMD
Moj si covek Amd rules ajde uzimaj taj frizider

DADE je napisao(la):
Vidim da je pocelo sa klokovanjem bartona pa da se i ja ukljucim type;
Ploca je Epox 8RDA+ v1.1, cpu 2500+ napon na cpu je 1.9v sto i nije lose kad se uzme u obzir da jos nisam aktivirao zamrzivac :beat:

Napon 1.95v, takođe vazduh i 8RDA+ rev 1.1... :mrgreen:

wcpuid.gif

P.S. Ja nemam zamrzivač za CPU :(

BeastMaster je napisao(la):
...

wcpuid.gif

Koji je max stabilan takt, znaci da radi uvek i ne brlja, ne zakucava?

Iskreno da ti kažem, ne znam, žao mi je bilo da ga mučim na visokim voltažama (obzirom da ga hladim vazdušnim hlađenjem), tako da meni radi na 2.4GHz na 1.675v...
Pozdrav

Da li je to neki odredjeni primerak procesora koji se tako dobro oc-uje ili slucajnost? Koja je memorija u pitanju? Da li bi novija verzija Epox-ove ploce 8RDA+ npr. 2.1 podnela lakse te ili mozda vece takotove? Sta znaci VDD modifikacija (valjda sam dobro napisao) :confused: ?

Posto jedno vreme nisam pratio desavanja na CPU sceni, jel mi neko moze reci da li su i ovi Bartoni fabricki otkljucani? Jel sada taj na 2500+ best buy?

barton je 2500+ je dobar procesor ali ako imas neki 1700+@2400 ne vredi
cabe davati kintu

...

wcpuid.gif

Odlican rezultat :happy: Izgleda da imas bolji primerak cpu-a, jer moj za sada nece iznad 2633mhz i do 2622 moze da odradi sve testove al samo zato sto sam stavio vodeno(bez zamrzivaca trenutno).
Sad bas radimo na pripremama za spajanje zamrzivaca ctp;

Matthias je napisao(la):
Posto jedno vreme nisam pratio desavanja na CPU sceni, jel mi neko moze reci da li su i ovi Bartoni fabricki otkljucani? Jel sada taj na 2500+ best buy?

Da otkljucani su, da 2500+ je definitivn best buy.

Pozdrav :wave;

'Aj'te vas dvojica najboljih Bartonovaca, recite koje su serije te vase zveri... ili moze i sve zivo sto pise na sticker-u :mrgreen:
Pa da se malo ponavljamo, dosadio mi vise ovaj 1700+...

Stvarno bih voleo da saznam podatke za OBA procesora, ali posto je DADE vec montirao vodeno hladjenje (a mozda vec uveliko i Obod-ov zamrzivac :beat: ), onda se uzdam bar u tebe, Beast... tebi je bar laganica da na brzaka otkacis taj Tt 7+ i zvirnes :D
Naravno, ako ste slucajno jos ranije na neki papircic zapisali sve ove podatke, onda odlicno...

Pozdrav

Koliko smem da budzim napon sa nf7 za bartona 2500 maximalno imam dobar cooler a nisam smeo preko 1.9v,na 1.875v radi na samo 2235mhz a mem je samsung ddr333 da li je uzrok mem???

djsp je napisao(la):
Koliko smem da budzim napon sa nf7 za bartona 2500 maximalno imam dobar cooler a nisam smeo preko 1.9v,na 1.875v radi na samo 2235mhz a mem je samsung ddr333 da li je uzrok mem???

Pa memorija ne bi tebala da je problem ako stavis max umnozak na 12.5 i memoriji spustis latenciju na min tj cl3 i ostale sto veci brojevi.... i naravno dignes napon na mem do max... Kad sve to odradis i nebude hteo vise od 2235 onda je cpu krivac...

CAR je napisao(la):
'Aj'te vas dvojica najboljih Bartonovaca, recite koje su serije te vase zveri... ili moze i sve zivo sto pise na sticker-u :mrgreen:
Pa da se malo ponavljamo, dosadio mi vise ovaj 1700+...

Stvarno bih voleo da saznam podatke za OBA procesora, ali posto je DADE vec montirao vodeno hladjenje (a mozda vec uveliko i Obod-ov zamrzivac :beat: ), onda se uzdam bar u tebe, Beast... tebi je bar laganica da na brzaka otkacis taj Tt 7+ i zvirnes :D
Naravno, ako ste slucajno jos ranije na neki papircic zapisali sve ove podatke, onda odlicno...

Pozdrav

AQXEA0331SPMW

Hvala vam obojici, sila ste!

Tacno ispisano kako treba... samo mi ovaj Beast malo sumnjiv, nesto je zamrljao neke brojeve tamo na onoj slici! :mrgreen:

novi rekord

Evo uz pomoc malo hladne vode(jos nije antifriz iz zamrzivaca) i napredak postoji :D

E to je već previše za mene, ipak ga ja hladim vazduhom :(

Steta a bas me interesuje do kolko bi se tvoj mogao poterati na vodi :(

sad ce zima pa sacekajte malo

Novi Rekord!!!

Tekman je napisao(la):
sad ce zima pa sacekajte malo

Nama zima nije potrebna, vec samo novi jeftini primerci BARTONA :mrgreen:
Evo bas testiram jedan na 8RDA3I ploci i vec sam obisao sve rekorde kod nas(koji su inace moji :mrgreen: ).
Da zahvalim kumu BOKIJU na dobrom primerku :happy: iako ima i bolji al ga ljubomorno cuva u svojoj masini :(

P.S. jesi spremio masinu za linkovanje? Nemoj da oped zakucava na sred linkovanja ko zadnja dva puta :cuss:

Re: Novi Rekord!!!

DADE je napisao(la):
...
Nama zima nije potrebna, vec samo novi jeftini primerci BARTONA :mrgreen:
Evo bas testiram jedan na 8RDA3I ploci i vec sam obisao sve rekorde kod nas(koji su inace moji :mrgreen: ).
Da zahvalim kumu BOKIJU na dobrom primerku :happy: iako ima i bolji al ga ljubomorno cuva u svojoj masini :(
A 'oces li da prodajes onaj dosadasnji... "losiji"... ? ;)

Nazad
Vrh Dno