Invader je napisao(la):Od 60-80e sve zavisi od prodavca, ali vise od 80 ja ne bi davao
M3 je napisao(la):Cega bre 80 eura, ja sam moj 2800+ koji je isao na 2.5 Ghz jedva prodao 70 eura,ali jedva...
Optimus Prime je napisao(la):Bogme,neko je odlicno prosao uzevsi od tebe procesor koji ide na 2.5GHz za 70€..
stormbringer_bg je napisao(la):A znas ko je to? Slusaj sad odiseju.
Moj ortak je kupio 2 komada od M3, oba 2800+, koji idu tu negde oko 2.3, 2.4 ghz (jedan otkljucan, drugi ne). Ja sam uzeo jedan (otkljucan), ortak drugi (on inace ima Abit KD7E, pa i njega drzi na defaultu), a pre toga sam imao otkljucan Barton 2500+ koji mi je radio na 2.1 ghz. Njegova devojka je imala zakljucanog bartona 2500+. Onda sam joj ja dao svoj otkljucan, posto ona ima Abit KX7, i ne moze fsb vise od 166, pa joj znaci taj otkljucan, a ja sam trebao da uzmem taj drugi od M3. E, taj od M3 hoce samo do 2.1 bez dizanja voltaze, a za sve preko toga, mora malo da se doda napon. Tada sam probao da vidim koliko moze taj zakljucan barton od te devojke, i moze do 2310 mhz bez dizanja napona, ili 2200 na 1.55v, pa sam ga zadrzao. Ovaj otkljucan je u medjuvremenu bio kod ortaka koji ga je koristio mesec dana kao 10x200, sad je kod cetvrtog ortaka koji ga drzi na defaultu.
Inace, svi ti bartoni su bili u medjusobnom opticaju za 70e.
To be continued....
:-devil-:
cicija je napisao(la):Volio bih da ovu raspravu procitaju svi (posebno moderatori) i da vide kako jedan, uslovno receno, oglas moze da bude normalno komentarisan i koristan svima.
Vratite komentare oglasima
Pa dje li je moj bivsi CPU zavrsio , zna li se???stormbringer_bg je napisao(la):A znas ko je to? Slusaj sad odiseju.
Moj ortak je kupio 2 komada od M3, oba 2800+, koji idu tu negde oko 2.3, 2.4 ghz (jedan otkljucan, drugi ne). Ja sam uzeo jedan (otkljucan), ortak drugi (on inace ima Abit KD7E, pa i njega drzi na defaultu), a pre toga sam imao otkljucan Barton 2500+ koji mi je radio na 2.1 ghz. Njegova devojka je imala zakljucanog bartona 2500+. Onda sam joj ja dao svoj otkljucan, posto ona ima Abit KX7, i ne moze fsb vise od 166, pa joj znaci taj otkljucan, a ja sam trebao da uzmem taj drugi od M3. E, taj od M3 hoce samo do 2.1 bez dizanja voltaze, a za sve preko toga, mora malo da se doda napon. Tada sam probao da vidim koliko moze taj zakljucan barton od te devojke, i moze do 2310 mhz bez dizanja napona, ili 2200 na 1.55v, pa sam ga zadrzao. Ovaj otkljucan je u medjuvremenu bio kod ortaka koji ga je koristio mesec dana kao 10x200, sad je kod cetvrtog ortaka koji ga drzi na defaultu.
Inace, svi ti bartoni su bili u medjusobnom opticaju za 70e.
To be continued....
Pa o tome vam pricam!stormbringer_bg je napisao(la):Braaaaaaaate, sad sam na PC berzi video sledece (kad se nisam slogirao): Regularan Barton 3200+ - 182 evra!? Dok je 3000+ 152 evra!
E, sad da li je potrebno pominjati razliku izmedju tog 10.5x166 Semprona i otkljucanog Bartona sa duplo vise kesha? :eyebrows:AMD Sempron 2500+ BOX, Garancija 3 god. 78.47 GEMTech doo 011/343.18.13
Realno gledano, da imam samo dve ponude i da je jenda Sempron 2800+ za 113E a druga otkljucani Barton za 113E, i da moram da se odlucim izmedju ta dva, pa ponovo bih uzeo Bartona!BOX AMD SEMPRON XP 2800+ 113.30 CompArt011/30.88.525
Koju plocu imas? Mislim, interesuje me zbog te mogucnosti UNDERvoltovanja.stormbringer_bg je napisao(la):ili 2200 na 1.55v, pa sam ga zadrzao.
M3 je napisao(la):Pa dje li je moj bivsi CPU zavrsio , zna li se???![]()
JA sam njega drzao na 2.5 Ghz doduse sa TT12 kulerom ....
Pozdrav...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari