Šta je novo?

Barton 2500 +

Lobster

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2004
Poena
620
KOLIKO VREDI jedan otkljucan BARTON?
IZVINJAVAM SE AKO OVAJ TRED NE PRIPADA OVDE.

Od 60-80e sve zavisi od prodavca, ali vise od 80 ja ne bi davao

NAjvise 65 eura ....80 nikako !!!

Invader je napisao(la):
Od 60-80e sve zavisi od prodavca, ali vise od 80 ja ne bi davao

Sve je to lepo, ali nov zakljucani Barton 2600+ se prodaje za ~90E.
Kako onda otkljucani primerak moze da kosta manje?

Kao, polovan je? Istrosen? Manje ce da traje? :wall:

:eyebrows:

imam jedan ,videcu sta cu da radim.
koji novi sempron moze da se dobije za ovaj barton?

Ne razumem zasto bi prodavao Bartona i to otkljucanog da bi kupio Semprona?
Ti si neki mazohista?

:D

Cekajte, ljudi, to sto je otkljucan, nema veze. Daj ti nama lepo reci koliko moze da se nasvira. Dzaba ako ne moze ni 2GHz. Onda vredi nekih 65-70 sa kulerom. Ako moze kao 3200+, onda ide oko 80e.

Cega bre 80 eura, ja sam moj 2800+ koji je isao na 2.5 Ghz jedva prodao 70 eura,ali jedva...Nema sanse za poloavan 2500+ da ide cijena 80 eura!!!!

Moze moze, nije problem naci kupca. Realno, sta bolje imas za 80e? A64 kosta ko zna koliko vise.
Inace, sempron 2500+ box kosta oko 80evra. E sad, ko nece da kupi A64, sta da uzme? Ovaj kiceraj, ili bartona 2500@3200 za te pare?
Ja ne bih puno razmisljao.
Edit:
Braaaaaaaate, sad sam na PC berzi video sledece (kad se nisam slogirao): Regularan Barton 3200+ - 182 evra!? Dok je 3000+ 152 evra!

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Cega bre 80 eura, ja sam moj 2800+ koji je isao na 2.5 Ghz jedva prodao 70 eura,ali jedva...

Bogme,neko je odlicno prosao uzevsi od tebe procesor koji ide na 2.5GHz za 70€..

Optimus Prime je napisao(la):
Bogme,neko je odlicno prosao uzevsi od tebe procesor koji ide na 2.5GHz za 70€..

A znas ko je to? Slusaj sad odiseju. :)
Moj ortak je kupio 2 komada od M3, oba 2800+, koji idu tu negde oko 2.3, 2.4 ghz (jedan otkljucan, drugi ne). Ja sam uzeo jedan (otkljucan), ortak drugi (on inace ima Abit KD7E, pa i njega drzi na defaultu), a pre toga sam imao otkljucan Barton 2500+ koji mi je radio na 2.1 ghz. Njegova devojka je imala zakljucanog bartona 2500+. Onda sam joj ja dao svoj otkljucan, posto ona ima Abit KX7, i ne moze fsb vise od 166, pa joj znaci taj otkljucan, a ja sam trebao da uzmem taj drugi od M3. E, taj od M3 hoce samo do 2.1 bez dizanja voltaze, a za sve preko toga, mora malo da se doda napon. Tada sam probao da vidim koliko moze taj zakljucan barton od te devojke, i moze do 2310 mhz bez dizanja napona, ili 2200 na 1.55v, pa sam ga zadrzao. Ovaj otkljucan je u medjuvremenu bio kod ortaka koji ga je koristio mesec dana kao 10x200, sad je kod cetvrtog ortaka koji ga drzi na defaultu.
Inace, svi ti bartoni su bili u medjusobnom opticaju za 70e.
To be continued....
:-devil-:

Poslednja izmena:
Stvarno zanimljivo :) Covek bi pomislio da se procesor skrasio kod nekog, kad ono promenio par ruku.Vidim da prici nije kraj,tako da ocekujemo skorasnji nastavak :D

2500+@3200+ stabilno.
Toliko od mene ako resim da ga prodam ,pusticu tred.
Hvala momci.

Volio bih da ovu raspravu procitaju svi (posebno moderatori) i da vide kako jedan, uslovno receno, oglas moze da bude normalno komentarisan i koristan svima.
Vratite komentare oglasima

Put od hiljadu milja pocinje jednim korakom

stormbringer_bg je napisao(la):
Moj ortak je kupio 2 komada od M3, oba 2800+, koji idu tu negde oko 2.3, 2.4 ghz (jedan otkljucan, drugi ne). Ja sam uzeo jedan (otkljucan), ortak drugi (on inace ima Abit KD7E, pa i njega drzi na defaultu), a pre toga sam imao otkljucan Barton 2500+ koji mi je radio na 2.1 ghz. Njegova devojka je imala zakljucanog bartona 2500+. Onda sam joj ja dao svoj otkljucan, posto ona ima Abit KX7, i ne moze fsb vise od 166, pa joj znaci taj otkljucan, a ja sam trebao da uzmem taj drugi od M3. E, taj od M3 hoce samo do 2.1 bez dizanja voltaze, a za sve preko toga, mora malo da se doda napon. Tada sam probao da vidim koliko moze taj zakljucan barton od te devojke, i moze do 2310 mhz bez dizanja napona, ili 2200 na 1.55v, pa sam ga zadrzao. Ovaj otkljucan je u medjuvremenu bio kod ortaka koji ga je koristio mesec dana kao 10x200, sad je kod cetvrtog ortaka koji ga drzi na defaultu.
To be continued....
:-devil-:

nemoj da se ljutis, al kako vas nije mrzelo da radite sve to?

cicija je napisao(la):
Volio bih da ovu raspravu procitaju svi (posebno moderatori) i da vide kako jedan, uslovno receno, oglas moze da bude normalno komentarisan i koristan svima.
Vratite komentare oglasima

To se nece dogoditi. Pozdrav! ;)

To be continued....
Pa dje li je moj bivsi CPU zavrsio , zna li se??? :D
JA sam njega drzao na 2.5 Ghz doduse sa TT12 kulerom ....;)
Pozdrav...

Braaaaaaaate, sad sam na PC berzi video sledece (kad se nisam slogirao): Regularan Barton 3200+ - 182 evra!? Dok je 3000+ 152 evra!
Pa o tome vam pricam!
Evo, ovo je najjefitniji Sempron 2500+ na PC Berzi:
AMD Sempron 2500+ BOX, Garancija 3 god. 78.47 GEMTech doo 011/343.18.13
E, sad da li je potrebno pominjati razliku izmedju tog 10.5x166 Semprona i otkljucanog Bartona sa duplo vise kesha? :eyebrows:
A evo i Semprona 2800+:
BOX AMD SEMPRON XP 2800+ 113.30 CompArt011/30.88.525
Realno gledano, da imam samo dve ponude i da je jenda Sempron 2800+ za 113E a druga otkljucani Barton za 113E, i da moram da se odlucim izmedju ta dva, pa ponovo bih uzeo Bartona!

I sad kao "ne moze Barton za 80E"???
Ma, moze za koliko hoces :D ako je dobar primerak, i to kupac da bude srecan sto nije morao da uzme Semprona! :-devil-:

ili 2200 na 1.55v, pa sam ga zadrzao.
Koju plocu imas? Mislim, interesuje me zbog te mogucnosti UNDERvoltovanja.

:wave:

M3 je napisao(la):
Pa dje li je moj bivsi CPU zavrsio , zna li se??? :D
JA sam njega drzao na 2.5 Ghz doduse sa TT12 kulerom ....;)
Pozdrav...

Taj od 2.5 GHz je zavrsio kod ortaka koji ima Abit KD7E, i drzi ga na defaultu, dok jednog lepog dana ne promeni plocu.
Ovaj drugi je kod onog cetvrtog ortaka koji ga drzi na defaultu.
Stvarno sramota :wall:

@Trx - imam Epox 8RDA+, rev 2.2.

@okmijun - kako me nije mrzelo? Cekaj, verovatno si zaboravio smajli :)
Covece, kad sam video sve te Bartone na stolu, osecao sam se k'o dete u prodavnici slatkisa!

Poslednja izmena:
Jaksa, nisi ni mrvu interesantan. Pozdrav! ;)

Ja sada da prodajem svog Bartona 2500+ , otkljucanog, koji moze do 2.5 GHz
prodavao bih ga za otprilike za nekih 100e.
Skuplje nego sto sam ga platio , ali nestasica i dobar primerak cine cenu.

Inace obicni 2500+ Bartoni polovni i neispitani dokle mogu,
po meni vrede sigurno 60-70 eura u Box varijanti.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ja sam pre par dana prodao svog Bartona 2500+ otkljucanog sa NF7-S plocom za neke jako jako smesne pare (oko 100e) jer sam imao taj dan nevidjenu kombinaciju.
Nije mi mnogo zao jer mi je ostala skoro identicna varijanta kuci (ima se par kompova ;) ) a zavrsio sam nevidjenu kombinaciju posle toga.
U svakom slucaju za Bartona koliko god da trazis prodaces ga.
Jedini problem moze da bude ako zivis u Tunguziji pa da ljude mrze da se cimaju.
Ako si iz BG-a za 80 ojra provereno ce da ode :d

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam prodao otkljucan Barton 2500, godinu i nesto star, bez garancije, sa cooler-om za 80 EUR. :)
Kod mene je radio na 11x200 bez podizanja napona, nisam ni pokusavao da obaram mnozilac i da budzima magistralu jer imam memoriju PC3200...

Prodao sam ga samo zato sto sam nabavio 3200+, za smesne pare. :)
U testovima sam dobijao iste rezultate, stim sto sam sa pravim 3200 imao nizu temperaturu. :banana:

Nazad
Vrh Dno