Šta je novo?

Banke - virtuelne kartice

Ne verujem da to može. Ograniči potrošnju po toj glavnoj kartici.
 
  • Like
Reagovanja: uji
Istog sam mišljenja, pošto je virtuelna ustvari tokenizovana kartica glavne, baš kao što bi GooglePay (RaiPay ili ApplePay, nebitno) je takođe tokenizovao i dodelio drugi broj, koji se vidi na POS terminalima, zadužujući glavnu.
 
Cao, Intesa ima ovu opciju i uvek je koristim. Postoje dve vrste kartica, za jednokratno placanje i visekratno (vaze max 6 meseci). Prilikom kreiranja kartice samo definises max iznos koji moze da se skine i to je to. Jednokratne kartice su mi svuda radile ali visekratne nisu, npr. Glovo i Wolt da ali na PayPal nisu. Refund nisam nikad imao pa ne znam kako to funkcionise sa virtuelnim karticama.
Pozdrav, imam pitanje vezano za intezinu VISEKRATNU virtuelnu karticu. Taj iznos koji definisem na pocetku, da li je to ukupan iznos koji sa njom mogu da izvrsim tokom tih 6 meseci, ili jedna transakcija ne moze da bude veca od toga?
I ako je ukupno, da li mogu da vidim "preostali iznos" na toj kartici?
 
To je ukupan iznos koji možeš da potrošiš koristeći tu virtuelnu karticu. Ne možeš da vidiš preostali iznos što je baš glupo. Skontaš da si došao do limita kad ti odbije transakciju.
 
Nazad
Vrh Dno