Šta je novo?

Banka Intesa

notifikacije im jedno vreme dobro radile sada bas zezaju, vise puta mi se desi prebaci mi supruga i posle sat vremena ja je iznapinjem da mi prebaci, jer ocekujem poruku o uplati. Ona mi kaze prebaceno jos pre sat vremena, udjem u app pogledam stvarno su sredstva legla ali obavestenja nigde

Da li se u Intesa menjalo nešto što se limita za prenos novca tiče?
Ranije je mesečni default bio 14.000.000 dinara, a dnevni 1.000.000 dinara.
Sada mi daje maks 350.000/140.000 dinara. Nije valjda da moram da zovem call centar da to menjam?!

Da li se u Intesa menjalo nešto što se limita za prenos novca tiče?
Ranije je mesečni default bio 14.000.000 dinara, a dnevni 1.000.000 dinara.
Sada mi daje maks 350.000/140.000 dinara. Nije valjda da moram da zovem call centar da to menjam?!
Kod mene i dalje stoji onaj koji je bio.

Pokušaj da ga povećaš za 1 dinar i da sačuvaš. Ili da smanjiš, nije bitno.
Kada mi nije dozvolio nijednu promenu, kliknuo sam da vrati na default i dobio sam 350k/140k. Kao da me zezaju.

U call centru nemaju pojma zašto su limiti promenjeni (mesečni smanjen 97,5%?!) tj. pravi se kao da nije čula pitanje. Više puta.
Call centar može da promeni limit samo do ponoći, a za trajnu pormenu je neophodno otići u ekspozituru.

Jesi li probao preko magnifica savetnice umesto call centra

Nemam Magnifica savetnika. Nikada nisam plaćao tu uslugu. Početkom godine su mi ukinuli "status", pa samim tim i savetnika, čije usluge i onako nisam plaćao :)
Verovatno zbog smanjenog prometa na PPG i što sam povukao sve depozite iz Intesa.

Završio sam zaista brzo preko call centra, ali je besmisleno da mi smanje mesečni limit na 3.000€.

Vrh Dno