Šta je novo?

Banka Intesa

Meni neće da prođe "IPS skeniraj" za račun za održvanje zgrade koji mi je uvek do sada prolazio. Izbacuje grešku kao da nije popunjen primalac, a jeste popunjen. Možda je zbog srpskih slova, mada definitivno im ne radi dobro ova funkcija na novoj aplikaciji

4.5% za orocenu stednju u RSD, 0% za neorocenu.
Koja je razlika? Cak i ako orocis na godinu dana valjda uvek mozes da podignes pare ako ti zatrebaju, samo gubis kamatu. Ako sam ja dobro razumeo?
pa ne baš, u Intesi ti podnosiš zahtev za prevremeno razoročenje, a banka može a i ne mora da prihvati. Ovo se razlikuje od banke do banke

Meni neće da prođe "IPS skeniraj" za račun za održvanje zgrade koji mi je uvek do sada prolazio. Izbacuje grešku kao da nije popunjen primalac, a jeste popunjen. Možda je zbog srpskih slova, mada definitivno im ne radi dobro ova funkcija na novoj aplikaciji
imao i ja isti problem sa drugim ips skeniraj... ne znam sta sam tacno uradio... tipa vratio se korak nazad, skenirao opet, malo editovao nalog i greska je nestala...

Morao sam ručno da pokrenem apdejt, čitam ovde poruke, neko zadovoljan, neko nezadovoljan, ja imam utiska kao da su samo skin promenili, bukvalno ne vidim funkcionalne razlike, ni u plus ni u minus. Samo me ubi ova jako zelena boja 🤢

Zelena ikonica, a i kad udjes u app nema vise mosta na adi
Možda je u magli 😶‍🌫️

imao i ja isti problem sa drugim ips skeniraj... ne znam sta sam tacno uradio... tipa vratio se korak nazad, skenirao opet, malo editovao nalog i greska je nestala...
Ma pokušavao i ja, ne dâ da promenim ništa u polju primalac, a vidi se da su neke kuke i kvake umesto srpskih slova

Nazad
Vrh Dno