xvoodoo je napisao(la):@nIce Cream: a kakav je Planescape Torment i na koliko diskova dolazi?
Miroslav je napisao(la):hoces bg2 na dvd-u? uskoro i bg1 na dvd-u
hocu koja je cifra?hoces bg2 na dvd-u? uskoro i bg1 na dvd-u
prvi pravi RPG na kompjuteru
Jeste, jeste...G!!! je napisao(la):sta god da si mislio sa ovim najverovatnije nije tachno ctp;
Druga edicija DND pravila po prvi put ispostovana u jednoj kompjuterskoj igri
G!!! je napisao(la):Druga edicija DND pravila po prvi put ispostovana u jednoj kompjuterskoj igri
po nekom tvom misljenju onda su igre rpgovi samo ako poshtuju neka od dnd pravila? to je u najmnju ruku glupost O;P
morbius je napisao(la):@ G!!! & Optipleks
Nemam sad vremena da vem objasnjavm potanko, ali cu vas nauciti ponecemu o RPG za dan ili dva.
G!!! je napisao(la):inache Wizzards Of The Coast su poznati kao velike smrde jer im ne pada na pamet da nekom daju licencu ako taj recimo namerava da napravi iole 'ozbiljniju' igru ... znachi da sex,drog i rokenrol ne budu prekriveni 'peep' zvukom... i josh znaju da se previshe meshaju u samo pravljenje igre shto se developerima u poslednje vreme veoma ne zvidja... tako je i Bioware rekao da vishe nece raditi igre na d&d sistemima vec da ce praviti svoje (?!)
OptiPlex je napisao(la):... Broj iskustvenih poena je veoma mali (256.000) i dostize se vec na pola (ako bas svaki kvest ispunjavate)...
otezan? jesam li ti ja pricao kako sam se sam fajtao protiv onih finalnih na kraju? pustio sam fajtera nekoliko sati sam da se bije sa njim i nije poginuoOptiPlex je napisao(la):ali zato otezan do bola...
G!!! je napisao(la):anyway za same PC D&D igre se ne pishe dobro jer je sve manji broj developera koji se odluchuju da placaju licencu ....pored biowarea za to se odluchila i Troika kao i vec ranije Interplay (koji malte ne ni nepostoji ali se nekako izdrzava na povrshini). sto sa moje tachke gledisht nije loshe uopshte jer su postali zamorni vise sa fentezi zajbeancijama koje nikako dobro da odrade... eh da mislim da je Atari poslednji uzeo licencu za d&d.
eto ga .. ..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari