Zar i Golf i Tojota nisu dobri automobili?Ovo je potpuno ista prica kada mi vlasnik Golfa kaze kako je Toyota krsh jer su povukli kolicinu zbog nekog problrma, a njemu majstor najbolji prijatelj.
vetj mozes da skines betu...
Pa zar nije u pitanju otvoren standard. Šta ima Apple da ga deli, neka ga uzmu ako hoće.
Kakva je to firma, kad koristi hackintoshe?Ja još uvijek na poslu imam hackintosh
Ne znam da li im nekad svraćaju inspektoriKakva je to firma, kad koristi hackintoshe?![]()
Zaista odlicno izgledaji ovi Air-ovi i realno nisu ni skupi. Prosto pozelim da imam jedan.
Naravno prvo sto bih uradio bilo bi da instaliram Win 7![]()
Zaista odlicno izgledaji ovi Air-ovi i realno nisu ni skupi. Prosto pozelim da imam jedan.
Naravno prvo sto bih uradio bilo bi da instaliram Win 7![]()
Šta ovo znači?Ali kao i sa automobilima, svi ce za 15 godina biti na Appleu.
Nije stvar u ceni, vec u mentalitetu. Pitanje je da li bi pre kupio budzenog Juga sa Fiatovim motorom ili Fiata ?
Uopshte nije pitanje cene Applea (ok, kod nas josh uvek jeste problem i cena i servis, ali to ce se vremenom srediti), sushtina priche je u tome da kapirash tu razliku izmedju Fiata i Juga sa Fiatovim motorom koji mozda ima i 50% vecu snagu.
Analogiju pravim sa automobilima zato shto nemam vishe ideju kako da objasnim ovo :d PC niko ne kupuje zato shto je najbolji, ili zato shto je najkvalitetniji. PC se kupuje jer je najrasprostranjeniji i najjeftiniji, i jednostavno svi znaju za PC. Potpuno isto je bilo pre 20+ godina u automobilskoj industriji kada niko nije kupovao japance jer su jednostavno bili slabo zastupljeni u Evropi, a Golf se sklapao na 500km, Opel na 200. Potpuno je ista stvar i sa PCjem. Kada bi Mac i PC bili podjednako zastupljeni, mnogo vishe ljudi bi kupilo Mac i mnogo bi se to brze razvijalo i uprkos toj ceni. Pogledaj koji se automobili voze po ulicama i kazi mi da nema mnogo vishe ljudi koji mogu da priushte Mac, zato nije problem cena, mada ce i to otici dole kako se Mac bude shirio na trzishtu. Nikada nece biti kao PC jeftin zato shto se nikada nece ni otici tako nisko u svakoj stavci, kao shto je PC otishao (i to je pricha za PC klonove temu), jer ovde postoji neko ko ce da kaze "ispod toga ne idemo", i to je ma koliko ljudi prichali o sektama, retka stvar u danashnje vreme, i dobra stvar za kupce koji hoce nesto kvalitetnije...
Kako koje? Ono najjace. Gamer edishn ili tako nesto. 800w minimum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari