Šta je novo?

Back to the Future na DivX

byMaX je napisao(la):
Ajde kad budes bio na poslu - cimni me na 063 26 28 69... I da se dogovorimo...

Imaju li tamo rezach i kakav je kvalitet filma/?

Tek sasm sada provalio da ova verzija koju sam skinuo nema ripovn ton...
Daklem film bez tona:mad:
Trazim sada neki drugi rip...
Ako nesto nadjem cujemo se
Ajd...

BTTF serijal bi po najnovijim informacijama trebalo da izadje na DVD-u ili u avgustu, ili u decembru. Ovo drugo ukoliko kompanija resi da ga prvo ponovo pusti u bioskope...

E, ja isto to cuo pre 2 ili 3 dana. I kazu da je film digitalno obradjen, zvuk isto, film ce biti double layer, i bice puno specail features, za sada to im je u pripremi, a kako ce to sve ispasti, nemam pojma. Ali mislim da bi bilo vreme da izadje na DVD-u.

Do tada, .....................................................:wave; ;) :confused: :cool: (D) FX :p boom

Ma sve je to sviranje q....

Zasto ga lepo ne izbace, kada znaju da ima toliko fanova tog serijala... ????

Pare sinko, PAREEEEE.....

Sada trenutno na DVD-u u Americi ima puno filmova koje je izdao
Universal u poslednjih mesec dana. Ne znam koliko si upoznat sa time, ali svi stariji filmovi nikada se ne izdavaju u spic sezoni, zato sto onda ljudi nece znati sta da kupe, ili ce da kupe BTTF serijal ili neko novo 2001. ****** od filma. Tako oni cekaju da malo slegne prasina kada bude prestala prodaja ovih novih filmova, eeee onda ce ti oni izbaciti BTTF serijal.
Ono sto sam cuo je da ce film izaci u Hrvatskoj, i bice prevod na hrvatskom i srpskom. Ali problem je u tome što srpski prevod izgleda ko hrvatski, zbog toga što ga hrvati prevode a ne mi. Tako da ih sada vijam, da bih video kakve su šanse da se film kod nas prevede......Ali za sada ne mogu ništa da kažem...

Za byMaX : 'Ajde vec kada si tako dobro pamtilo BTTF serijala. Kaži mi koliko traje tačno u sekundu da kažeš scena u prvom delu kada nestaje sa Ajnštajnom na parkingu. Trik pitanje nema šta.....

boom FX boom boom FX

Nazad
Vrh Dno