Extra argument ...titanik je po svim zvanicnim listama najvise zaradio novca: 1.842.900.000$.
Evo ja svoju tvrdnju argumentujem: http://www.boxofficemojo.com/alltime/world/
Na zalost po sve one kojima je drago sto je titanik prvi na ovoj listi, sredinom sledece nedelje ce ga prestici avatar!
Since the film's release and unusually strong box office performance, it has been debated as the one film capable of surpassing Titanic's worldwide gross, and its seemingly surreal strength has perplexed box office analysts. "Most films are considered to be healthy if they manage anything less than a 50% drop from their first weekend to their second. Dipping just 11% from the first to the third is unheard of," relayed Paul Dergarabedian, president of box-office analysis for Hollywood.com. "This is just unprecedented," he said. "I had to do a double take. I thought it was a miscalculation."
Opet ti izvrgavaš moju pojavu ovde. O filmu nisam ama baš nigde pričao niti se kao neki predstavljao kao filmski znalac osim u prvom svom postu ovde.Jaka smo mi zemlja i dok nam se ekonomisti bave kinematografijom... A pogotovo oni što nisu smatrali za shodno da odgledaju ostvarenje kao što je Prohujalo sa vihorom.![]()
Ej, ljudi... stvarno ga smoriste sa pričom o zaradi... Šta je uopšte poenta takve statistike, a kamo li diskusije? Da se sagleda popularnost filma i njegova prihvaćenost kod publike? Pa ako je to... Avatar je gotovo bez presedana!
Prvo što Gone with the Wind ima 70 godina prednosti u prikupljanju prihoda, koji i dan danas rastu svaki put kada ga pusti neka TV stanica ili neko kupi DVD izdanje... Drugo, i ništa manje važno... 1939. spada u doba renesanse bioskopa. Već je pojava televizije uticala na posećenost bioskopa, a o kućnoj on-demand (VHS/DVD) tehnologiji reprodukcije filmova da i ne govorim. Bioskopi su jednostavno pukli kao koncept, barem u odnosu na ono što su nekada bili, tako da svaki film koji u današnje doba odvuče toliku raju u bioskope postiže epohalni uspeh.
Ne... zašto bih? Ti to radiš mnogo bolje...Opet ti izvrgavaš moju pojavu ovde.
Kao što neko reče, neznanje nema granica... Trebalo bi prvo da pogledaš film. Mada... tebi je i Odiseja bila dosadna...Prohujalo? Kao što rekoh, američka kvazi-drama, kvazi-ljubav i patetika me apsolutno ne interesuje. Nije da ne poštujem, prosto nemam vremena.
The sales of Margaret Mitchell's novel in the summer of 1936, at the virtually unprecedented price of three dollars, reached about one million by the end of December.
...from the ramparts of the critical establishment almost universally male reviewers lamented the book's literary mediocrity and labeled it mere "entertainment."
Dobro je što si završio tu ekonomiju, od filmske kritike se 'leba ne bi najeo. :dA što se tiče toga, mnogi su se pokazali ovde koliko se u film razumeju, kada im je odiseja bolja od pomornadže.
Nije ni čudo što se ekonomija raspada kad se inžinjeri bave istom... a u našoj zemlji se ni pegla ne više ne proizvodi. Pravi se Punto, ali se i on raspada jednako kao i naša ekonomija. Možda bi ekonomisti trebali da počnu da se bave ekonomijom, a inžinjeri Puntom... da sačuvamo šta se sačuvati može.
Prohujalo? Kao što rekoh, američka kvazi-drama, kvazi-ljubav i patetika me apsolutno ne interesuje. Nije da ne poštujem, prosto nemam vremena.
A što se tiče toga, mnogi su se pokazali ovde koliko se u film razumeju, kada im je odiseja bolja od pomornadže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari