Ja 5 puta kazem da mi treba link gde pise da je prohujalo sa vihorom zaradio 2.97 milijardi $. A ti kazes da ne znas koji link trazim. Ovo vise nema veze sa avatarom. Zelim samo da skapiram kojim jezikom pricamo nas dvojica. Ocigledno da se ne razumemo. Ako me razumes, i ako postoji taj link, posalji mi ga. I kraj cele price. Zar je to toliko tesko. A to da je prica oko avatara izhajpovana... hmm, koji su to ljudi provalili? Hahaha, ljudi koji su avatar hejteri su provalili da je prica oko avatara izhajpovana. Delovao bi mnogo zrelije kad bi se pridrzavao tvog potpisa![]()
Ovo je ubedljivo najveći troll spree koji sam ikad video, a opstaje isključivo zato što je jedan od učesnika moderator. Da su dva obična člana počela ovakvo prepucavanje koje očigledno nema nikakve veze sa IT sferom, bila bi ugašena brzinom warp 18, a učesnici bi popili makar warning poene.
Garantujem da će sad "neki moderator" da obriše ovu poruku pod izgovorom da je offtopic, a to što je tema umesto o metodama i tehnikama snimanja, 3D efektima, 3D projekciji itd. otišla u prepucavanje čiji film je veći, više zaradio u svetu, puta se prikazivao, koji se kome više dopada i da li je haljina glavne glumice veličine 4 ili 5, to ne diramo...
:eyebrows:
http://www.boxofficemojo.com/alltime/adjusted.htmJa 5 puta kazem da mi treba link gde pise da je prohujalo sa vihorom zaradio 2.97 milijardi $. A ti kazes da ne znas koji link trazim. Ovo vise nema veze sa avatarom. Zelim samo da skapiram kojim jezikom pricamo nas dvojica. Ocigledno da se ne razumemo. Ako me razumes, i ako postoji taj link, posalji mi ga. I kraj cele price. Zar je to toliko tesko. A to da je prica oko avatara izhajpovana... hmm, koji su to ljudi provalili? Hahaha, ljudi koji su avatar hejteri su provalili da je prica oko avatara izhajpovana. Delovao bi mnogo zrelije kad bi se pridrzavao tvog potpisa![]()
Ne kazu ekonomisti, nego sama zarada tog filma koja je nemoguca da se pohvata za ceo svet. Pa zar ne vidis da se jedva i krpi dokumentacija kad je taj film pustan gde i kad u Americi a kamoli u svetu. Da bas ce da znaju kad je se pustao 1946 u Spaniji koliko je bilo bioskopa, kolika je bila prosecna zarada po bioskopu, koliko je bila vikend zarada u posleratnoj Jugoslaviji... Dajte molim vas okanite se tih teorija o zaradi i shvatite da se sa tim teorijama zarade samo vodi flame war u AMERICI i onom glupom aimdb forumu.
.
Ako je mankiw izracunao sa dostupnim podacima da je WInd najvise na vetu zaradio zasto bi je njega proveravao ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari