Šta je novo?

Automobili

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko iskustva sa vw Plolo 1.4 tdi 2002-2004 godiste? Pikiram ovaj autic u zadnje vreme....

Имам га ја, ево већ 5 година. Супер ауто, доста простран и комфоран. Мој има петоро врата, 1.4 ТДИ мотор са И црвеним, 75 коња и хајлајн опрему. Одржавање ме је за ових пет година изашло минимално - само редовни сервиси. Поуздан ауто за дуг пут и мали потрошач по граду, троши као упаљач. Рећи ћу ти само да смо за седам година променили седам аута, једини се код нас дуго задржао Поло. Притом има јако фин гепек, довољно велики да у њему возим пса

10601165_676941989069318_1233597077_n.jpg

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru,to sam hteo da cujem! ;) Malo sam danas citao po netu,uglavnom su ljudi jako zadovoljni sa tim modelom,mene je malo bunilo to sto je motor sa tri cilindra,mada svi kazu da i uprkos tome taj 1.4 tdi ide skroz korektno.....

Ja сам имао тај мотор и у Лупу, и стварно је перфектан. Једина мана тог мотора са три цилинда је што баш штекће, међутим на то заборавиш када у граду трошиш 4 литре ;)

Motor je dobar, ali bukvalno kao u traktoru da sedis, vozio sam Polo 1.4 oko godinu dana. Doduse model 2008 godiste. Ipak, pored toga vrhunski autic, lepo mu cuci taj motor, trosi malo, kvario se nije. Otkupio ga kolega i evo vozi ga i danas.

Extra! Evo inace i mog lepotana,upravo sam ga tutnuo u oglase....:(

attachment.php

Prilozi

• 20140817_172534.jpg
    20140817_172534.jpg
    705.1 KB · Pregleda: 467
Vozi Ladu koliko ja znam :)
U real life tera 500L,vidjao sam ga par puta po NS-u.

Zar torbica ne vozi golfa dvojku:D?

Pre Venta je bila dvojka,1.6 benzinjara ;) Proslog leta bez ikakvih problema sa ovim Ventom na Lefkadu,trosio oko 4.5l po autoputu......medjutim stvarno je velik auto a realno mi netreba toliki auto,i otkad mi je i zena pocela voziti,svaki dan gradska voznja,cimanje sa parkiranjem,odlucili smo da uzmemo nesto manje,ali i mladje,pa mi je taj Polo zapao za oko.....

Poslednja izmena:
Chek, Vento je u stvari Golf 3 sedan ?

Ne,vento je ustvari vw jetta.....

Ne,vento je ustvari jetta,nema trojke sedana....

Pogledah sad slike, i Vento/Jetta info i vidim da su enterijer i paleta motora identicni kao na Golf Mk3, cak su na istoj platformi VW A3

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_A_platform#A3

Al cinjenica da su dizajnerski razliciti sto se tice tela automobila.

Elem, da se pohvalim, Mercedes 190 je skoro gotov :) Ostalo je jos postavljanje folija na dupe auta, kao i modifikacija za stavljanje tableta. Auto koji sam uzeo je zahtevao promenu lezajeva i silen blokova, kao i celog sistema plina i svecica pa sam menjao svecice, ruku, kablove, i isparivac. I naravno, ova nova divna skupa registracija na kraju :D Kacim slike kad zavrsim foliju. Hteo sam i siroku lajznu (moj je 90 god) ali vidim na oglasima da vade oci za te lajsne (ceo set 60-100 evra)

Golf MK5 - Jetta 3 (A5)
Golf MK6 - Jetta 4 (1B)

Golf 7 još uvek nije dobio sedan naslednika.

Ja nekako golf 5, 6 i 7 stavljam u isti kos. Valjda zbog cinjenice da su izlazili u veoma kratkom vremenskom roku jedan za drugim, i sto osim zadnjih i prednjih farova u dizajnu nema ama bas nikakve kljucne razlike. Kakva je bila sa 2>3 i sa 3>4

Upravo tako, ali po meni je Golf 7 baš onako pravi automobil.

Pa i sa 3 na 4 nije neka drama razlika.. veca je sa 4 na 5.. u prilog tome ide i cinjenica da sam farove sa 4 vodjao na 3..

Nisu isti farovi nego slični, oni su prvo išli na kabriolet trojku. Bio sam i ja napisao, velika je razlika 4-5 A i 5-7 dok je šestica nesta između njih koja nije neka razlika među njih dvoje.

Nisu isti farovi nego slični, oni su prvo išli na kabriolet trojku. Bio sam i ja napisao, velika je razlika 4-5 A i 5-7 dok je šestica nesta između njih koja nije neka razlika među njih dvoje.

De nije ... to je najveci Golf update.

Drasticno bolji enterijer (kozni volan, finija plastika, redizajniran displej, lepsi menjac, kvalitetniji prostor unutra generalno)
Mnogo veca ponuda opreme
Mnogo detaljniji spoljni dizajn u odnosu na 3
Prelazak na novu generaicju motora (2 i 3 dele skoro identicne motore)

Na kraju krajeva, i silne nagrade koje je Golf Mk4 pokupio u to vreme. Iskreno, po mom iskustvu jer sam imao i 3 i 4, Golf cetvorka je najozbiljniji Hatchback u toj klasi tog godista gde mu nijedan drugi nije ni blizu.

Golf 4 je takodje odličan, dosta lep auto još uvek.

Sta nije? Imao sam svakog golfa osim 6 i 7 A i to sam imao priliku da probam. Između svakih generacija se osjeti razlika al najmanje ovo 5-6-7. A sto se tice koznog volana sve zavisi od paketa opreme.

moja greska je, hteo sam da citiram promaster-a. On je rekao da je mala razlika izmedju 3 i 4, izvinjavam se na gresci.

Pored g1/g2 koje cenim kad su ocuvani i sredjeni sa ukusom, svidja mi se samo jedan golf, ostali (ni noviji ni stariji) mi nisu po ukusu. Pogodite koji :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno