Sve si upravu. Prosto neverovatno kako po toj Nemačkoj sve jeftini vrhunski automobili garažirani ne voženi, vlasnici babe i dede jedva prešli preko 100.000km za 10 godina i ne koštaju ništa. Ja još nisam čuo za neki auto iz nemačke a da ga nisu vozili baba i deda. A i taj što si npr. dole stavio imaš noviji sa istom kilometražom, a izađe jedno 1000 € jeftinije u oglasima kod nas nego da kupiš taj sa linka platiš poreze, špedociju, registraciju, gorivo da dovezeš... Inače o tome sam pričao.
ja nisam nigde napisao da se u Nemackoj kao od sale moze naci jeftin i vrhunski auto,tj da ih ima na sve strane........nema ih puno,ali IMA ih,tj mogu se naci..........Nemacka je OGROMNA zemlja sa jako puno stanovnika i automobila......npr ta dva koja sam postavio predstavljaju POTENCIJALNO dobru kupovinu.......rekoh,ako mozes da im nadjes neke zamerke,ali od tebe ni mukajet o tome...
inace,hajde nadji na nasim oglasima neki mercedes C klase koji je noviji sa istom kilometražom, a izađe jedno 1000 € jeftinije u oglasima kod nas nego da kupiš taj sa linka...(tj okaci link tog oglasa)
(znam da to kod nas ne postoji)
Poslednja izmena: